Azert, hogy nevessunk, de ne kinevessunk, sirjunk, de ne rikassunk, vitazzunk, de ne veszekedjunk. Hogy meseljunk, elemezzunk, kibeszeljunk, segitsunk es talalkozzunk. Oregnek, fiatalnak, dolgozonak, haziasszonynak, ujnak, es foleg reginek, itthoninak es kulfoldinek. Felvetel kerese: mikoltekkukacgmailpontcom
Topikszabályok a 0. hozzászólásban.
Nem nyalizásból, de bakker gyönyörű a fiad... mint egy kis kobold vagy tündérfi, nem is tudom. :) Zselé az kell, Iván maga teszi fel és utána elégedetten azt mondja:
Király vagyok!
(mert a tüsik neki a koronát jelentik :))
de a hajwaxomat rendesen dugni kell előle, merthogy ugye a waxban a legfontosabb a mérték... azt meg ő nem ismeri, csak az evésben. :D
Mi meg tegnap fodrasznal voltunk, kicsit tartottam tole, hogy a gyermek hogy viseli, de rendben volt, a varakozas alatt es vegig dumalt, kerdezgette a fodrasznot, eloadta az eletet :))) felugyelte, hogy mindenutt egyformara vagja a hajat, nem mozgott es a vegen zselet kert a hajaba (nem tolem tanulta, az tuti, en sosem zselezgettem a hajat) es hogy csinaljanak neki tuskeket.. ime a vegeredmeny:
Nem tudom, merre lehetnek most a tündérkirálynők, mert az enyém is eltűnt. Hihetetlen dolgokon bír krokodilkönnyes, üvöltő hisztiket levágni napok óta. Mára már én is hisztis lettem kicsit...
Nem, kérlek, A Gyereket :))) nekünk legalábbis egyelőre mindenképp ő az :)
Majd eszközölünk valahogy valamit, mert hát ezt meg kell örökíteni, ha már megtehetjük, bár erőst érik, hogy az első lépései az utolsók is lesznek, agyon fogom csapkodni, ui. valaki kedd éjjel elvitte az én tündérkirálylányomat, és azóta sem hozta vissza, de ezt az anyánlógós hisztikirálynőt bezzeg itt hagyta helyette... eh :))
Jaj, ne legyél már ilyen értetlen. Egy gyereket, ahogy az első lépéseit teszi! szerintem zseniális. Ahogy dülöngélnek, meg ahogy minirobotként masíroznak. Én máig elbőgöm magam az egyetlen felvételen, amin Iván mondjuk a 68-82. lépéseit teszi :) Olyan kis béna és olyan kis büszke magára, meg lelkes, imádom azokat a képeket.
Oda-vissza mászkált emberem meg köztem, és nem ám, hogy megfordítjuk, hanem minden fordulónál leült, aztán popsi égbe, felállt, és röhögve ment vissza :))
Megpróbálhatjuk, én vagyok a szűk keresztmetszet, mert reggel 9-re ügyfélhez megyek, de igyekszem vissza. Zsuzsi délben elhozza az oviból Marcellt, aztán legfeljebb nélkülem találkoztok, ha nem érek vissza.
Ha jól emlékszem, manoéknál nemcsak hétvégén van láthatás. Betegség esetén szerintem beleférne, hogy kimaradjon. De mindegy, Aliz már megválaszolta úgyis. :)
azert az ilyen kicsiknel ha egy hetvege kiesik, az sok. (nalatok ugy emlekszem, nagyobb a gyerkoc)
Szvsz Mano jol csinalja, bar az en gyerekem kisebb, megis elviszi az apja egesz hetvegekre, sot pl. a jovo heten vasarnaptol vasarnapig, de o ehhez sozkott hozza, jol viseli. A nyartol felek, egy honap folyamatosan, az rengeteg :(((( (marmint hogy egy honapig az apjanal lesz, es engem kozben nem lat)
de azt latom, hogy ha az apjat nem latja egy hetnel tovabb, akkor hianyzik neki, kerdezi, keresi. pl. most a szunetben nem vitte el kedd este, mint ahogy evkozben szokasosan (epp azert vezettem be a kedd estet, hogy igy nem csak kethetente egy hetvegere latja az apjat, hanem heti gyakorisaggal), es hianyzott neki, mondta is.
Pillanatnyilag így a legoptimálisabb hidd el. KÉsőbb úgyis változni fog, hiszen egyrészt jön a jó idő, akkor direkt hazsnos is lesz ha kiviszi magával a szabadba, aztán később nagyobb lesz a gyerek, és akár egyszerre elviheti több napra, és ezzel csökkennek az állandó lakásban történő láthatások. Gondolom ennek ő is jobban örülne, nem hiszem, hogy akkora kéjmámor neki a volt anyósa házában találkozni a gyerekkel még akkor is, ha már külön lakrészük van.
A számitógépet egyébként megtéríti, azonnal adott a lányomnak pénzt a javításra és ha nem lehet javítani akkor vesz egy újat. Nem akarattal csinál ő ilyeneket, egyszerűen ilyen szétszórt mióta él.
Laci, A gyerek e hó 28-ára de. 11-re kapott időpontot, szóval kora reggel indulunk Győrbe (a férjem meg én is, mert miért ne nézzük meg ujra a várost, hiszen nagyon teccett a multkor is), és gondolom olyan 2-3 óra körül indulunk haza, mert addigra már nagyon ki lesz ütve a kölyök, és erős reményünk van, hogy a hazafelé utat végigalussza.
Ha ebben az intervallumban valamikor össze tudunk futni, akkor szóljál.. :-)
Véletlenül sem bántólag írom vagy ilyesmi, de szerintem ki kéne találnotok valami más megoldást a láthatásokra. Ha meg Iván beteg, akkor egyszerűen meg kell mondani, hogy a gyerkős beteg, úgyhogy otthon marad. Nálunk is így volt, az ex telefonált hogy beteg a kissrác, és akkor elcseréltük a hétvégét a következőre. Tönkre fogsz menni ebben az egészben, basszus...
Jól van, tudom én, bocsánat, csak Alíz írásából úgy lehetett érteni, hogy a gyerek rajzolt... Embertől kérdeztem, mit lehet ilyenkor csinálni, ő volt olyan hülye, hogy azt mondta, le kell cserélni a gyereket, de ő mindig ezt mondja... (gyerek sütit dugott a videóba, micsináljunk? - Cseréljétek le! :-)
Exet ne sajnáld, bakker, legyen már benne felnőtt ember létére annyi felelősségérzet, hogy odafigyel, ha meg nem, akkor bizony így járt...
Bocsánat, 11 előtt kezdtem el a hozzászólást, még mielőtt beírtad a megoldást, csak közben valaki nekiállt fényképeket nézni a gépemen, ha már nem visszük ki az Állatkertbe.
Az Ember hétfőn megnézi, hogy van-e náluk monitor.
A helyedben elgondolkodnék rajta, hogy beengedjem-e a jövőben az exet a lakásba. Tudom, hogy Ivánnak akarsz jót, de azt hiszem, ez nem azt jelenti, hogy K. átjáróházat csinál az otthonodból, és úgy viselkedik, mint egy felelőtlen kölyök. Szvsz azzal, hogy biztosítod számára a lehetőséget a láthatásra, azzal letudtad a te részedet, a helyet és a programot oldja meg ő. Ha jól emlékszem, Cesete járt hasonló cipőben sokáig, és elég nagy megkönnyebbülés volt számára, mikor végre megszüntette a csatateret a lakásban. (Őszintén szólva én legkésőbb a karácsonyi kis műsoránál tiltottam volna ki a lakásomból, mikor nem engedett fel anyósodékhoz. Ez vagy kölcsönös, vagy kapja be.)
Persze, értem én, hogy miért volt/vannak nálad a láthatások. És teljesen természetesnek tartom, hogy Iván miatt maximálisan igyekszel teret is adni.
Egy ilyen eset mellett viszont én nem mennék el csak azzal, hogy rendezze a kárt. Egyrészt van a lakásodban más műszaki cikk is és a jelek szerint (bár erről már máskor is írt Alíz) semmi tisztelet nincs benne afelé, hogy a te otthonod már nem az övé. Nem vendégként viselkedik. Másrészt szintén a jelek szerint nem figyel teljes gőzzel Ivánra sem. Tudom, baleset mindig, mindenkinél. bárhol előfordulhat. Huh, nagyon nehéz lehet. Gondoldjátok át azért, hogy tényleg muszáj-e beengedned őt. Ha nem tudja elvinni Ivánt egy-egy betegség miatt, attól még nem fog elszakadni az apjától a gyerek. Tudomásul kell(ene) vennie, hogy ilyen hétvégék is lehetnek.
Mano, ez még mindig jobb, mintha a gyerekkel lenne szétszórt, nem figyelne rá, veszélyeztetné. A muszaki cikk cserélheto... Sajnálom a laptopot :/ Egyszer csak felno ez a pasi is.
nem a gyerek volt, ő csak játszott egy golyóstollal, a kárt az okozta, hogy az apja rajta felejtette a laptopon a tollat és úgy csapta rá a fedelét. A zorró betű sem karcolás, hanem olyan alakban repedt meg a monitor, ahogy belenyomódott a billentyűzeten felvő toll. Most mit mondjak?
Egyébként sajnálom az exemet, mert ez most tényleg drága mulatság lesz, én ellenben nem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy ne fizettessem meg vele.