Eladó egy alig használt, jó állapotú PHILIPS SENSEO HD 7810 márkájú kávéfőző. 1 illetve 2 személy részére, kávé/cappucino készítésre alkalmas. Víztartályos. Használati útmutatóval. Ár: 5000 Ft
Ezen kívül eladóak az alábbi női magazinok:
Joy magazin: 2011. november-2012. október 12 szám: 2000 Ft.
InStyle magazin: 2010. július-2011. május között 5 szám + 1 ajándék Shape 2011. június: 1000 Ft.
Diéta és Fitnesz: 2010. február-2010. december 11 szám + 1 ajándék (2011. július): 2000 Ft.
Kiadó olcsón az F. épületben az ötödik emeleten egy kiváló állapotú (gyakorlatilag vadonatúj) három szobás öröklakás (64 négyzetméter) 8 négyzetméteres terasszal. Luxus gépesített konyha, automata mosógép, teljes felszereltség, kivéve a mozgatható bútordarabokat.
Egyetértek a gondnok urat illetően. Én is segíteni akartam, mivel a probléma már 2-3 hetes és furcsa volt, hogy senkinek nem tűnt fel. Akkor ezt jól kitárgyaltuk, remélem mások is olvassák. :-))
Nos, a gondnok úr azt a tájékoztatást adta, hogy a zár már ki van cserélve és a régi kulcs ezért nem nyitja. Már osztja az új kulcsokat. Most akkor ki van vagy csak ki lesz cserélve? :-))
De sajnos létező probléma lenne akkor is. Mert el is felejtheted a kódodat vagy pl. áramszünet van stb. Akkor hogy mész be? Gondolom, sokan a kódot használják, de az a biztos, ha van egy jó kulcs, no meg egy jó zár is.....
Többen jelezték, hogy nem vagy csak nagyon nehezen tudnak bejönni kulccsal a lépcsőház bejárati ajtaján. Észrevette más is? Vajon a zárral vagy a kulcsainkkal van a baj? Nem hiszem, hogy egyszerre több kulcs is elromlik!
Mióta van K&H-s bankszámlája a háznak? És Mandarin Kert névre kell utalni? Tudtok adni egy telefonszámot ahol érdeklődhetek az egyenlegemről? Hozzám valami miatt nem jutott el az információ, hogy másik bank van, és lehet hogy rossz helyre fizettem egy csekket.
Eladó lakást keresek a lakóparkban. 50-60 m2 körüli lakások érdekelnének. Amennyiben valaki tudna segíteni lakást találni, kérem jelezzen a csaszianon@gmail.com e-mail címen.