Nem láttam, de nyilván elérte a célját, népek nézték. Ha senki sem nézte volna, nem beszélgetnétek róla.
Különben, amennyire ezt néztem néha, itt sokkal kevésbé tudják a szerkesztők kiejteni a játékosokat, itt végül is a játékos dönt (valszleg ezért is hal meg a játék, hszen nincs idő), nem a szerkesztők, mint ahogy a LÖIMben ugye senki se tudja hogy mi korrelacio van a közönségnyomogatás meg a megjelent eredmény között, a véletlenszerű :-D felezésről ne is beszéljünk.
Már a LÖIM kapcsán is sokszor mondtam/írtam, hogy csak azt lehet elbizonytalanítani, aki amúgy sem 100%-osan biztos a dolgában. Arról nem is beszélve, hogy nincs "könnyű", illetve "nehéz" kérdés. Ami neked könnyű, az nekem valószínűleg nehéz, és viszont.
A jelentését ismerjük. Viszont ráérzünk arra is, hogy mikor mondanak valamit komolyan. Ha most azt mondom, hogy "besz*rok", akkor tényleg azt hiszed, hogy már mehetek is tiszta alsóneműt húzni? ;-)
Ez inkább Máltai Szeretetszolgálat. A vágó a Legyen Ön is Milliomosban is áttuszkol szinte mindenkit a 6. kérdésig. Most is könyörgött, hogy nyomják meg.
Ha egy 53 éves munkanélküli nem nyomja meg a gombot, akkor úgy kell neki. Tegnapelőtt meg hibátlan körnél is megnyomták a gombot. Vágó szinte sírva könyörgött, hogy nyomják meg.
Én 1 misi fölött mindenképp megnyomtam volna. Függetlenül attól, hogy milyen ellenfelem van.
Szinte szó szerint ezt akartam észrevételezni. (Csak aztán nehogy megjelenjen itt a fórumon a tegnapi adás valamelyik szereplője, amire volt már példa.) Vágó szinte könyörgött Ferencnek, hogy nyomja meg, de a lezajlott váratlan fordulatot nem kommunikálhatta át...
Aztán a kiválasztás után milyen szempontok alapján osztják adásba a játékosokat?
Egyik nap a valóságsó kisegítő tagozata (mint ezt alant olvashattuk) másik nap meg éleseszű, jó játékosok szerepelnek. A mai vesztes Ferenc egymaga több pénzt gyűjtött, mint a tegnapi két döntős összesen.
Hozzátesztem, hogy ha azt a hajócsavart tovább is tudom passzolni piaci áron (de legalábbis többért, mint a 100x1000 dollár jelenértéke mínusz az ezzel való foglalkozásom ára) , akkor viszont deal.
Na kozben visszaertem, szoval a hajocsavart lehet, hogy tovabb tudod passzolni piaci aron, de a karacsonyi dozsi-habzsit vagy az akcios nyaralast garantaltan nem :-) de szerintem nagyjabol kitargyaltuk -- es a minositeseimet termeszetesen fenntartom :-P
...ami az, hogy bár próbálkoztak különböző arcok (karakterek) felkutatásával, ez önnön korlátoltságuk miatt csak a külsőségekben sikerült, és még ott sem teljesen.
A tegnapi adás színvonala fölveti a kérdést: vajon milyen emberek végezhetik a játékosok válogatását? Milyen szempontok alapján, milyen ismeretanyag birtokában mérlegelhetnek, és a feladathoz képest mennyire lehetnek kulturáltak? Sötéten látok ebben a kérdésben.
Ha hozzávesszük az áthúzottat, akkor még nyolcat lehet, és van ötféle méret is. Ugyanez kapitálissal bővítve... számtalan betűtípussal variálva, istentelen sok betűszínnel... csak fantázia kérdése... :))