Kanizsán a Csónakázótó jegén, az első meccs le is ment az előbb !! Hibátlan a jég ! Én a héten még ráérek, akár hétköznap is. Bárkit szeretettel látunk ! Azért ez nem jégpálya, annyit koriztunk a korong után, hogy csak na. Persze a többiek addig meg fagyoskodnak, na mindegy, azért ennek is megvan a varázsa. / csak legyen egy kis forralt bor :-) / Szóval gyertek, ha van kedvetek.
A Balaton egyes pontjain megindult a Balaton Winter Classic 2009-es jégkorongidény.
A keszthelyivé lett berényi barátaink a keszthelyi városi strandon már tegnap melegítettek, de itt a déli oldalon is edzett már pár lelkes ifjú titán...
Ha a jeges helyzet fokozódna, akkor remélhetőleg napok kérdése és legálisan, illetve nagy területen lehet majd a tó tükörsima jegén korizni és HOKIZNI...
Fenyvesen tükör a jég! Még híznia kell, de ha el nem viszi egy szél, vagy enyhülés, akkor király lesz!
Van ez E-bay-en egy pittsburgh színű sportszár. A srácnak három van belőle, ebből 1-et, vagy 2-t megvennék én, de a harmadikra kéne még valaki. Ha érdekel valakit szóljon ma este, vagy legkésőbb csütörtökig.
ehh, nem megyen a beszúrás, akkor hát betűzve: http://www.woeurope.eu/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=eu&CEL=C&SI=kph&CONT=euro&LAND=HU®ION=0001&WMO=12935&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1
3 meccsen tizenöt Zolikám...azért annyira nem vagy jó! Én visszanézném, hogy a Te állítólag 15 gólodból mennyitt lőttél rólam, meg mennyit másról...
Ez az "izomtaxis számmisztika" viszont érdekes...nem akarsz szemináriumokat tartani, hogy végre a másik tizenakárhány makabóc is tudjon végre VELED együtt örülni ezen hatalmas gólkülönbségeknek? 1+2= ÖT! :-)
szerintem pont neked nem kellene megszólalni akkor amikor én jószélsőt játszom te meg balbunkót azaz mindenféle görbemetszet szerint te voltál az aki vigyáztál rám a végeredmény közismert minden OTT lévő látta azt a 15 gólt amit a vaj-kés szindrómához tudnék még hasonlitani azaz RÓLAD ütöttem.......kösz a hozzászólásod..........lehet magyarázkodnod de most nem igazán érdemes
Haaagggyad má magad Zolikám! Elfelejtetted már, hogy nem is olyan régen szarrá lettetek verve ti az"örök győztes" fehér csapat! A memóriazavar bizonyára a sisak használatának mellőzéséből adódó kisebb-nagyobb sérülések mellékhatásaként lépett fel! :-)
Tegnap voltunk közönségkorin és nem is sejtitek, hogy kivel futottunk össze? Hát a Vitaminnal!
Ő is ott volt egy darabig de miután elnézte a szitut és nekiállt kőkemény védőt játszani és sorban "szedte le" a gyanútlanul korizgató családapákat, a szerencsétlenül csetlő-botló gyermekeikkel egyetemben, sajnos kitiltották a csarnokból... ;-)))
Még szerencse, hogy nem volt nála hokiütő... Elég morbid lett volna a sok fej nélküli közönségkoris...