Akkor én is elárulom a szupertitkos vezetéknevünket: Kovács. Drukkoltam, hogy a Kalapács keresztnevet ne dobja ki a kereső, helyette volt Údó, Hasszán, Oresztész vagy Orion. Esetleg lány esetén: Klália, Szavéta, Béke, Atélia vagy Tóbia. Meg kell bolondulni. A Judit nekem is tetszik, németül ugyan th-val írják, de ez már annyira kis különbség. Az Eszter is tetszik, de az meg nem túl szerencsés németül. Fiúnévnél még az Emil játszik :)
A meleget abszolut nem bírjuk, én még tudnék aludni, de L. egyáltalán nem alszik, forgolódik az ágyban, járkál a lakásban úgyhogy így én sem tudok aludni. Éjjel bekapcsoltuk a légkondit mert már nem bírtuk.
Teve, simán lehet egy akármilyen gyors lefolyású fertőzés vagy huzat vagy légkondiártalom.
És ennyi? :oO Már jól vannak? (Tegnap délután azon rötyögtünk, hogy a pesti csúcshőmérséklet 38,6 volt, pont annyi, mint a gyerek fél 5ös hője....aztán, sajna, ment feljebb estére...)
Mi hajnal1-kor járunk kutyát sétáltatni, akkor is 23 fok volt...Szegény boxosok a tömpe pofijuk miatt még veszélyeztetebbek ilyen időben, mert nem tudnak hőt leadni. (Bár csak az egyiket viseli meg nagyon...az is elég).
Fogalmam sincs, mi történt a gyerekkel, tegnap délután így mentem érte a pótnagyiékhoz, mert a táborból simán elengedték, annak ellenére, hogy már 2 körül mondta, hogy rosszul van. Nem hívtak fel, hogy menjek azonnal érte, pedig ilyen időben, még ha a suli mellett laknánk akkor semokés egy ájuldozó gyereknek egyedül mászkálnia, pláne, hogy 40 perc tőlünk a suli. Még jó, hogy nagyiék otthon voltak, így is beletelt 3 órába, mire szállítható lett a kölök. Hasa nem fájt, nem szédül, se hányinger, se semmi, csak a láz. :oO Eszik, iszik, alszik, röhög, mintha semmi baja sem lene. Csak ha hozzáérek, leég a kezem...Mindjárt mérem újból, ha nem ment lejjebb, akkkor hűtőfürdő....
ó, te jó ég!!! Mi a baj?? Próbáltad langyos vízbe ültetni??? Nálam magas láznál ez mindig beválik. Nem zuhany, fürdő!! AZtán kevered hozzá a hidegebbet...
hajnali 4-kor kimentem a teraszra. Na akkor nagyon kellemes volt a hőmérséklet, még nem jött fel a nap, de már világos volt. Visszatérve a nappaliban megcsapott a 30 fokos meleg... az a baj, hogy nem szellőznek át a lakások és a falak ontják a meleget :(
Én nem bírom már:((( Lakótelep, 29-30 fok éjjel... És én még hol vagyok a nagypocakosokhoz képest?! Nem terhesen vizes törölközővel alszom, de most csak a bokámra, meg a csuklómra merek tenni. És most elindulok a 40 fokos városba.
látom, maradunk itt. mamua, köszi, látod, legalább a topikleírás bővítése átment ;)
mindenesetre képzeljük azt, h ez egy klimatizált kvház, most éppen frappét kortyolgatunk, lógázzuk a lábunkat és arról beszélgetünk, mennyibe kerühet a repülőjegy Izlandra vagy Lappföldre ;)
hat a mi keresztnevunk a top 5ben is benne lehet.nem titok. Toth. nah ehhez tok nehez volt valasztani.en osszeirtam azokat a neveket amik nekem tetszettek.a ferjnek ezekbol kellett valasztania:-) o valasztotta a Henriettat.az Enikot meg a Heni valasztotta.hiaba mondtuk neki hogy Nikoletta lesz a hugi nem hatotta meg.hatarozottan mutogatott a hasamra hogy Eniko.(Flinstons orulet:-D) ugyhogy nekunk igy lett a kicsi Eniko.de szep nev, jobban is tetszett nekem mint a Niki.a ferj a szuloagyon lepett meg vele hogy tenyleg elfogadta hogy Encsi legyen mert o nagyon Nikit akart:-)
hogy birjatok ezt a dog meleget?mivel be vagyunk zarva a hazba mar most igy egesz nap mese dvdk mennek.nem kell mondjam hogy a hofeherke,hamupipoke,nemo,teletubbies a fulemen jon mar ki.....most vegre tok jo meset hoztam anyamektol.a bambi es a bambi gyermekei.meg nem lattam igyra vagyok tapadva en is a tvre:-)))meg este 8kor is fejen vagott a meleg..........
Nagyon jó volt, jól elfáradtunk, és elmondhatom, a sok víz mellett nem volt túl melegünk. Bár barnán mentem alapban és kentem magam rendszeresen, valóban magas lehet az UV, mert eléggé megpirultam :)
Most már megfőtt a vacsi, asszem ma nem kell altatni engem :)
aug 1-jén megyek 12.heti UH-ra :))) előtte lévőket a házidoki intézi. szerintem vagy 50 helyre fogok szanaszéjjel járni, pedig M-val mindent egy helyen megcsináltak a M-ban (már akkor sem voltam körzetes, csak dokifüggő)
én most lépek, ma du-ra még van egy misszióm: ki kell derítenem, hogy ki a védőnőm. Nem könnyű a helyzet, mert egy még épülőfélben lévő házhoz kell megkeresnem az illetékes hölgyet. A küldetés sikere egyelőre kétséges, az önkormányzatnál is tanácstalanul kapcsolgattak ide meg oda, végül megadták a rendelési idejét a körzetileg illetékes gyerekorvosnak, aki nem veszi fel a telefont, úgyhogy bepróbálkozom irl.
May the Sheltering Woman be with me! ;) (azt nem kérem, h drukkoljatok, azt tartalékoljuk a pénteki UH-ra)
Ja, még azt akartam írni, hogy tök nagyot röhögnék, ha megjelennének itt páran olyanok, akik régóta várják az osztálytalálkozójukat, vagy itt keresnék osztálytársaikat:) És még nem is lehetne off-nak tekinteni a beírásokat.
Nah, már éppen reklamálni akartam, hogy nem is írtál nekem. De egy ilyen lelkiismeretes (topik)anyától inkább elnézést kérek, mert kiderült, hogy mégis:) Nem láttam, pedig munka közben ide-oda klikkelgetek, nehogy lehulljon a fejem a vállamra, azaz ébren tartsam a figyelmemet.
stunc, köszi :) Laura, Bálint nagyon jó nevek. Látom, Te lánynévből a különlegesebb extra-nőieseket szereted. Nálunk sem sikerült könnyen dűlőre jutni, a férjem arcára kimondott undor ült ki egy-egy lelkesen bedobott keresztnnév hallatán :D