Női tüntetés a Rebisz-laktanya előtt
2007. május 22. 12:13 | Forrás: MTI
A Fidesz és a KDNP női képviselői csütörtökön 18 órára néma tüntetést szerveznek a Rendészeti Biztonsági Szolgálat (Rebisz) Kerepesi úti laktanyája elé - jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a Fidesz alelnöke kedden sajtótájékoztatón a Parlamentben.
Ez a Pelczné egy segghülye picsa. Na mondjuk ezt eddig is tudtam.
Előkaparták BAZ megyéből hogy legyen egy esztétikus punci a plakátra. Ez így rendben is van, de miért kell ennek mikrofont adni. Ha Orbánnak egy kis esze volna rég el(meg)dugta volna őt is meg a mikulát is.
Kedves Pelczné (eleve utálom ha valaki az asszony nevét használja) hogy kell némán szót emelni??
Én sem mondtam mást. Csak annyi a különbség köztünk, hogy én azt mondom, akinek a hivatása a jog betatatása, betartása, attól sokkal többet várhat el a társadalom.
alapvetően undoritó Politikai PR... a hülye liba meg bőszen megy...
évente igen sok erőszak történik... miért pont a rebisznél állnak, egyszer nem volt ott a képviselőasszony a megerőszakoltak érdekvédelmét ellátó, nők bántalmazása ellen fellépő alapítvány rendezvényein...
Az elsők között lennél ezzel a felfogással akinek eladnák a máját,veséjét ha nem lenne rendőrség.Az ilyen okosoknak mint Te is,ajánlom figyelmébe Szomáliát.Ott aztán nincs rendőrség,azt milyen jó már nekik.Költözz oda.2 napig élnél kb.
elfogult vagyok, de ebben a vitában most objektív szempontból próbálok vitatkozni veled. az nem egy objektív álláspont hogy xnek ezért meg azért nem kell betartania a törvényeket, bezzeg a rendőrnek. szerinte egyértelmű hogy a papa olyan idegállapotban volt hogy szinte kívánta a fizikai összeütközést, a rendőrőknek szintén elszállt az agya. mindkettő hibázott.
Nem birom elkepzelni azt a szituaciot, hogy rendor szeretnek lenni. Hogy megmondjam felebaratomnak hogy mit hogyan csinaljon, betartassak masokkal egy harmadik fel altal megirt eletmodot. Hogy ha kell akar bantsak is valakit. Aki rendornek, ellenornek, parkolo ornek, katonanak megy, az: ostoba, irigy, gyenge, eroszakos. Megoldas lehet: valasszatok masoknak is hasznos hivatast, meg akkor is ha kissebsegi komplexusaitok vannak.
A politizaloknak. Ez emberi kerdes, nem politikai. Es legyszives vegyetek mar eszre hogy szinte semmi sem fugg ettol az oldaltol vagy attol. A politikat egy dolog erdekli, a profit, a tobbi szinjatek, hazugsag. Minden oldalrol. De nehogy mar felnott embereknek kelljen ezt elmagyarazni..... Ne legyel rendor legyszives. Es a gyereked se legyen rendor legyszives.
Az okos asszony is elszólta magát a végén! Szimpla politikai akcióra készülnek! Szal innentől kezdve meg lehet szólalniuk csak akkor ti kiabálnátok a leghangosabban!
Az meg külön érdekes, hogy én jobboldali elfogult vagyok. Nagyon határeeset az enyém. Mikor az Orbán kormányzott az ő hülyeségei háborítottak fel, most meg a szoci-szadesz koalícióéi. Te is így vagy vele? Vagy te valóban elfogult vagy?
Azért, mert te a bűnözőkkel tartasz, kétségbe vonod valaki jogát, hogy a bűnözők ellen szóljon, mondván ő is éppolyan bűnöző?? Női nicknéven szerepelsz...
Amúgy tudja valaki, nagy női jogvédőink és jogvédő szervezeteink (Lévai Katalin , NaNe stb.) megszólaltak már az ügyben? Vagy őket csak a család, mint fő veszélyforrás érdekli?
Bizony mindenkinek, de a rendőröknek, akik a jgkövető magatartásra esküdtek fel és ezért kapják a fizut, meg, hogy negyvenöt évesen nyugdíjba mehetnek, azoknak hatványozottan jokövető megetartást kéne tanusítaniuk, ha az ellenoldal nem is tanusít éppen azt. A fakabátok sokkal kevesebbet tévedhetnek az ügyben, mint egy vén eszement.
Nem te tartod el.Megdolgozik a fizetésért.Nem ajándékba adod.Egyébként meg picit huzz bele az adózásba,mert többet akarank ám keresni.Meg kéne jobb felszerelés is,ugyhogy légyszi adózz többet.Köszi
tőlem bármennyit elvárhatsz tőle, de felesleges vitatkozni amikor a papától nem várod el a jogkövető magatartást a rendőrtől meg igen. egy jogállamban be kell tartani a törvényeket, nem pedig a papát mentegetni jobboldali elfogultságod okán. ha bármelyik fél betartotta volna nem történik meg.
Mellesleg profi késelő ellen, profi rendőrt! (Hány profi késelő lehet az országban? Olyan aki bűnöző is? Ötszáz, ezer?) Nem a beszólogató öreg taták ellen kéne harcoskodni!
Megjegyzem egy profi, önvédelemben képzett ember, igan jó esélylekkel veszi fel a harcot, a profi késelő ellen. Van aki tanult anno ilyesmit is.
Azért várok el többet a rendőrtől, mert neki több joga van. Ráadásul én tartom el. Az én adóimból fizetik és nem azért, hogy mindenkit szészedjen, aki beszól neki. Inkább a bűnözőket kéne elfogniuk, de abban nem annyira serények! Talán mert maguk is sokszor bűne esnek?