Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Üdv Mio c 520-hoz keresek autós tartófejet, amibe a készüléket kell belehelyezni. Valakinek egyéb hibával rossz a készüléke, és meg tudunk alkudni, érdekel.
Üdv mindenkinek! Mennyit lehetne kérni 1 jó állapotban lévö c720ért minden tartozékával!?Szerintetek?' baja van csak!Az akksija már nem bír sokat!15öt még tud?Mert akkor megválnék tőle ,szomorúan!:-(Ha valakit érdekel nyugodtan zaklathat!70 33 99 949
Vállalkozót keresek PCR 100 bölcső, TMC kompatibilissé tételére. Próbálkoztam a leírás alapján, de sem ügyességem sem technikai felszereltségem nem megfelelő ilyen pici forrasztáshoz. Elsősorban Budapest vagy észak Pest megye környéki szaki kellene, vagy javaslat milyen szakterületen keresgéljek. Köszönöm
Alábbi lenne a gondom: MIO C180 kezdő képernyő után nem megy tovább. Azt mondták HARD RESET-elni kellene, de nem tudom hogyan kell. Légyszives segítsetek!
Helló! Elvileg jó. Nekem van egy eladó GNS TMC vevőm, ilyen mini usb-s. Megvettem, de a cns kütyümhöz nem lett jó, mer a ROM verziója nem támogatta. :( Egy MIO C720-ason kipróbáltuk, ott tökéletesen ment. Ha pesti vagy ki is tudod prószálni.
Nem kell cserélgetned semmit sem! Az általam használt mini USB-s TMC vevő tulajdonképpen felfogható mint egy USB hosszabbító, csak benne van egy kis doboz formájában a TMC vevőkészülék. Tehát, a töltőt beledugod a TMC vevő USB aljzat végébe, a vevő másik USB dugó végét pedig az átalakított bölcsőbe. Ennyi az egész!
Ez nagyon tutti. Erre rá is szánom magam. De elviekben akkor cserélgetni kell a töltőt és a tmc vevőt. Van olyan megoldás hogy egyszerre tudnám használni a 2-t? Mondjuk egy mini usb to 2 mini usb csatlakozóval? Persze ha létezik ilyen.
A segítsegedet szeretnem kérni, van egy mioc320 navim, a hidegtol meghalt, recoveryvel sikerult ujraelesztenem, bar nem teljesen inditáskor "hardware id error" ir ki. tudnatok segíteni hogy miként lehet elinditani? van igo 8 am is az is jo lenne ha azt tudnam felrakni..
Azt nem tudom, hogy Bluetooth-os TMC vevővel megy-e a C520 (szerintem ebben a gépben a Bluetooth csak kihangosításra szolgál, de lehet, hogy tévedek), de mini USB-s csatlakozókkal ellátott TMC vevővel igen. Ha a meglévő bölcsőben is használni akarod a GPS-t, akkor az alábbi linken találod meg a leírásomat az átalakításról: http://www.miofan.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=754.0;attach=1944
Sajnos TMC-100-as bölcsőt gyakorlatilag már nem lehet kapni.
Sziasztok. Van egy Mio C520-as készülékem, de sehol nem találok hozzá tmc-100-as gyári bölcsőt. Hogy tudjam használni a tmc-ét én egy bluetooth-os GNS TrafficBoxPlus FM9 BT-Y tmc vevőt GNS TrafficBoxPlus FM9 BT-Yhttp://blog.sancho.hu/2009/01/kls-bluetooth-tmc-vev-szinte-brmihez.htmlGNS TrafficBoxPlus FM9 BT-Y néztem ki. Van valakinek ílyen típusú tmc vevője, működni fog ez a c520-asommal, ha igen akkor is ha gyári bölcsőben van és szivargyujtóról kapja a töltést? Előre is kösziGNS TrafficBoxPlus FM9 BT-Y
Helló ! MIO "C" 320 520 720 sorozatra 2010 év elején kiadott új térképállomány frissítése megjelent. Teljes Európa , a fergret@gmail.com címről küldök felvilágosítást.
A következő probléma merült fel. Felraktam a stopword-ot kipróbáltam jónak tűnt, de nem mertem még vele elindulni, ne pont Pesten szaladjak bele valami problémába, gondoltam majd máskor tesztelem. Tehát kivettem az Sd-t nyomtam egy hard resetet és használtam tovább a régi megszokott módon. Azóta időnként megszakad (kb fél óránként) a gps kapcsolat és egy felkiáltó jelet tesz ki az antenna helyére.
Ha leárnyékolt helyen megyek akkor szokás szerint azt mondja, hogy a gps vétel megszünt és kipirosodik a megszokott módon ami érthető.
De az gps kapcsolat megszakad az nem. A firmware frissítés megoldaná a dolgot?
Ha igen akko honnan tudok frisset letölteni és hogyan kell telepíteni?