Keresés

Részletes keresés

TonyBrasco Creative Commons License 2016.05.15 0 0 11834

Lehet az szülinapi app alá a magyaron kívül más európai ország térképeit is felrakni? valakinek sikerült?! 

AZS Creative Commons License 2016.05.15 0 0 11833

Nekem fogalmam sincs, hány pontom van, és semmiféle közösségi zavaró izém sincs.

Azt viszont nagyon helyeslem, hogy te nem tudsz semmiféle jelentést beküldözgetni ;-)

Előzmény: vlevi70 (11832)
vlevi70 Creative Commons License 2016.05.15 0 0 11832

OFF

Waze nagyon mérges rám.

-1 pontom van :D

Ha ez nem ilyen közösségi izés bohóckodás, akkor vajon mi? :)

Meghogy az én státuszommal nem lehet pöttyöket beküldözgetni, majd csak később.

Viccet félretéve, vezetés közben nekem nagyon nem hiányoznak a közösségi gombok, opciók, cserébe viszont a navigációhoz kapcsolódó dolgok kicsit nehezebben érhetőek el, mint pl. iGo-ban.

Mostani iGo-ból csak egy dolgot hiányolok, ami kb a Primoval tűnt el. Az pedig az automatikus 2D madártávlatot. Amikor messze van a következő kereszteződés, lehajtó, akkor a régi iGo átváltott térképnézetre, és ez arra jó volt, hogy nagyjából tudjam, merre vagyok, kb félúton Szeged felé. Sajnos a mostani navi programokkal ilyen áttekintő nézet nincs. Illetve van, át lehet váltani rá, meg zoomolgatni, de az nagyon elvonja a figyelmet a vezetéstől.

ON

Előzmény: AZS (11803)
ancsa4 Creative Commons License 2016.05.14 0 0 11831

A frissítés óta nem jelez a vasúti átjárónál.

Hol lehet a hiba?

Degeczi Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11830

Nem túl meglepő módon egy "Saját alkalmazások" menüpont alatt a Play menüjében.

Előzmény: kristof-25 (11829)
kristof-25 Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11829

A saját app-jaimat hogy érem el?    hol találom?

Előzmény: Degeczi (11828)
Degeczi Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11828

A Play-ben ottmarad a saját appjaid között, másik telefonra föl tudod tenni később is.

Előzmény: kristof-25 (11827)
kristof-25 Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11827

Rövidesen telefont váltok, de ez az iGo lehetőség határideje után történik. Hogy tudnám most (hova) letölteni és ha meg lesz az új okoska akkor arra telepíteni? Nem vagyok teljesen antitalentum, de ha kérhetem kissé részletesebben segítsetek. Mostani F 550-es NAVON-on ragyogóan megy. Ezen kitettem a bővítő kártyára, de ott viszont nem látom.

Degeczi Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11826

A GPS jele alapján pozíciónál, így ha esetleg csak beltérben próbáltad, GPS vétel nélkül persze, h az alapértelmezett kiindulóponton maradt.

Nézd meg szabad ég alatt is, ha ott még nem próbáltad volna.

Előzmény: erkon (11825)
erkon Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11825

Sziasztok!

Nem vagyok egy technikai antitalentum, de segítsetek nekem az IGO-val kapcsolatban. Letöltöttem, megtettem az alapbeállításokat, bekapcsoltam a GPS-t. Erre a helymeghatározás egy tőlem távol lévő helyre datálta "magát," nem pedig oda ahol tartózkodom. Már mindent megpróbáltam de NEM MEGY! Mi lehet a probléma és hogyan tudom orvosolni. Persze letöltöttem  még egyszer, hát ha a letöltés volt a hibás. De nem, következetesen Budapesten vagyok :(

Pelican Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11824

Sikerült már valakinek tabletre installálni?
A tavalyi verziót simán ki lehetett szedni egy telefonból és felrakni egy tabletre, aminek értelmes méretű (7") kijelzője van, de ugyanez már nem megy ez idei verzióval. Licensz problémával kilép.

Kezdjem el túrni az obb fileokat? 

GPS Creative Commons License 2016.05.13 0 0 11823

Írja, hogy csak 4.x feletti Androidot lájkol - az ez alattit lenézi.

.

Előzmény: zsloti (11822)
zsloti Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11822

Sziasztok 

Vajon miért nem tudom letolteni az ingyenes szülinapot? 

Sony z ultra, nem egy új telefon de azért na.. 

Azt írja hogy nem kompatibilis 

Valami ötlet? 

Köszi 

Zs 

Degeczi Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11821

Nem csak újdonságok, bő másfél évvel ezelőtti változás sincs rajta, hiába ír 2015.12-t a térkép.

Előzmény: vlevi70 (11820)
vlevi70 Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11820

Bakker, tênyleg. Csak a decembert nêztem, meg azt, hogy néhány ujdonsag hianyzik a kornyekrol. Ezert hittem, hogy nem frissult.

Előzmény: Thibi (11815)
GPS Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11819

Hibátlan? ;-)

A világon soha nem csináltak még 100%-ban hibátlan dolgot - bármi legyen is az.

Napi használatban ez az ingyenes telós-verziós IGo teljesen megfelel - 1 év alatt még soha nem hagyott cserben, oda vitt, ahova kértem, nem hibázott, nem vitt be az erdőbe, minden szir-szar dülőt ismert- mi kellhet még?

(ráadásul házszámra pontosabban, mint a Google, amit konkrétan egy gyenesdiási, domboldali zsákutcában tapasztaltam, mert ott volt dolgom és előzőleg a Google elcseszte a házszámot.

Ez arrafelé nem jó vicc, mert igen távol vannak a házak egymástól és természetesen egy szál szám sincs a házak oldalán, mint általában).

Szóval mi a fenét akarhat még az ember egy navigátortól - mint azt, hogy oda vigye, ahova kérik?

Ráadásul egy teljesen átlag telón fut nálam (Galaxy Ace3), semmi extra - és ezen is pillanatok alatt löki, amit kérek.

Ilyen szempontból tényleg "hibátlan" - csak dícsérni tudom.

.

Előzmény: AZS (11818)
AZS Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11818

Hibátlan? ;-)

Előzmény: GPS (11817)
GPS Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11817

"Meglátom milyen lesz!"

Jó lesz. Nagyon jó. Én egy éve használom - hibátlan!

.

Előzmény: kacsaXD (11816)
kacsaXD Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11816

Letöltöttem a szülinapos app-ot. Meglátom milyen lesz!

Thibi Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11815

Frissült a térkép: a régi 2014.12 volt

Előzmény: vlevi70 (11810)
GPS Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11814

"A bonyolultabb csomópontokon jobban segít..."

Ez azért rohadt fontos ám.

Pláne egy sok-sávos, többszörösen szétágazó ismeretlen csomópontnál - ahol jó tempós is a forgalom - ahol nem lehet bóklászni miközben a táblákon agyalunk, hogy vajon melyik lehet a jó sáv.

Pláne a magyar útjelzések mentén - ahol egyszer Veszprémből nyargaltam Bp. felé a sztrádán - egyszer csak a sávom felett azt írta, hogy "Egyenesen: Szeged".

Beszartam. Mi van? Eltévedtem? Hogyhogy Szeged? Hát nem tértem le sehol a 7-esről - mi az, hogy most meg Szeged felé megyek - ha egyenesen folytatom?

Jaaa, hogy majd 30 km múlva lesz egy letérő jobbra, Szeged felé? Hát akkor azt meg mi a jó anyjukért nem úgy jelzik?

Na, erre kell az Igo.

.

Előzmény: AZS (11812)
TonyBrasco Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11813

Nekem csak Zöld azaz eco-m van, a jól követhetőt nem ismerem. Alapvetően a legkisebb fogyasztásra, legkevesebb károsanyag kibocsátásra optimalizált útvonal, a gyakorlatban a két véglet jó ötvözete.. Ezért nekem mindig alapban ez van. Megpróbál autópályák, gyorsforgalmi utak, országutak felhasználásával egy rövidebb utat találni, mint amit a "GYORS".. Csak olyan minimális levágásokat használ, amiket a "gyors" már nem tesz meg, de még reálisan bevállalható... viszont nem visz rá minden olyan értelmetlen rövidítésre, amire a "rövid" igen...

Előzmény: GPS (11811)
AZS Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11812

Igen, vannak olyan dolgok, amiben az igo még jobb. A bonyolultabb csomópontokon jobban segít, van többpontos tervezés optimalizálással, ilyesmik.

Előzmény: vlevi70 (11810)
GPS Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11811

Kollégák!

Tudja valaki, hogy az IGO-nál, a 4 opcióból (Gyors-Jól követhető-Rövid-Zöld) - mit jelent a "Jól követhető" ? Meg a "Zöld"?

A "Rövid" -et kipróbáltam - de mentsen meg tőle az Isten, mert minden 3 számjegyű útra bevisz, csak hogy spóroljon fél km-t.

Városban meg olyan mellékutcákba kanyarog, ahol életemben még nem jártam, pedig itt élek.

A "Gyors" az jó lenne országúton, de azzal meg az a baj, hogy akár sok km-es kerülőt is betervez - csakhogy kivigyen valami nagyon fő-fő útra

(Pl. városban 2 benti pont között előbb kivisz a körgyűrűre... aztán meg vissza a belvárosba - mert szerinte így gyorsabb.

De a "Jól követhető" és a "Zöld" opcióról fogalmam sincs milyen koncepció elvén működnek?

Ha elmagyarázná valaki - megköszönném.

.

vlevi70 Creative Commons License 2016.05.12 0 0 11810

Amúgy ebből a HVG cikkből mi igaz?

Azt tudom, hogy a HVG tech rovatát nem szabad komolyan venni, de hol van az a 795km új szakasz? Mert a térkép nem frissült, azt továbbra is 2015.12

5 napig ingyen letöltheti az iGO navigációt, teljes Magyarország-térképpel Az iGO ingyenes, de teljes értékű navigációs alkalmazásában többek között 795 km új útszakasszal és 610 új érdekes hellyel bővült a Magyarország-térkép.

"Waze-t sem érdemes említeni, mert az mobilnet kapcsolat nélkül egy méter sem tud megtenni"

Elindultam otthonról, de én megszokásból jobbra fordultam, és 5 utcával arrébb sem tervezett még át.

"és amúgy sem a navigációra van kihegyezve (mármint az út megtervezésére)"

Engem zavar vezetés közben az összes facebokkos megosztásos izé, nem beszélt hozzám egyszer sem, nem látom, hogy merre járok, sávasszisztenst nem találtam, satöbbi.

Az iGo vezetés közben sokkal jobb. A sávinformáció már sokszor segített, amikor külföldön, ismeretlen helyen a 2x6 sávos autópálya bevezető szakaszon látom, hogy melyik 3 sávot válasszam a következő lehajtóhoz.

"Topmap térkép van még évekkel elmaradva"

Ez is olyan, hogy hol. Vegyes a dolog, mert pl. a Here.com-on megvan az új autópálya lehajtó, amiről beszéltem, de tudok egy körforgalmat, ami nincs benne. Az utcánk kb 2 éve egyirányú, még nem tartalmazza.

Google térképén rajta van az említett körforgalom, és egyirányíúsítás, de az autópálya lehajtó nincs.

Openstreetmapon mindhárom említett dolog rajta van.

Előzmény: lautnermark (11804)
TonyBrasco Creative Commons License 2016.05.11 0 0 11809

Sziasztok, van két nyűgöm.. lehet már valaki találkozott valamelyikkel és van rá némi megoldás.

Nos, egy Wayteq x880-m van, rajta egy Primo 2.4 Jól fut, de

1.) Ha lemegy pihenőállapotba, akkor kifagy.. pontosabban nem jön vissza, és csak az ATX szabványos 4 másodpercig nyomva tartott bekapcsológomb segítségével lehet újraindítani..

2.) Ha Bekapcsolom a riasztásokat (traffipaxhoz) egy bizonyos idő, használat vagy bekapcsolás száma .... nem tudom mitől függ, de napok múlva azt veszem észre sunyin magától kikapcsolt a funkció. És újból ki kell pipálni a menüben.. 

GPS Creative Commons License 2016.05.11 0 0 11808

Régi igazság, hogy egy brandet sokkal könnyebb létrehozni és piacra dobni - mint aztán hosszútávon életben tartani.

Figyeld meg mekkora bukta lesz ebből a start-up őrületből is (a világ nem tanul - pedig nem olyan rég pukkant ki a dotcom lufi is).

Az újdonság mindig vonzó - ha jó, ha rossz, rácuppannak - aztán ahogy elpárolog az újdonság varázsa, utána már csak a teljesítmény számít - mégpedig az egyre csak növekvő teljesítmény, amit vagy sikerül fenntartani, vagy nem.

És ha ez nem lenne elég - hátulról még jönnek az újak is - akik egyszerűen csak átlépnek a mások korábbi  gyerekbetegségein és magasabb szintről kezdik ugyanazt, amiért az elődök vért izzadtak és amire az ingük-gatyájuk is ráment.

Persze, a közbeszéd csak a győzteseket ismeri - az ezerszer nagyobb számú elbukottakkal a kutya sem törődik többé.

.

Előzmény: AZS (11807)
AZS Creative Commons License 2016.05.11 0 0 11807

Volt egyszer egy naviprogram, hazai fejlesztés. Megjelenésekor átrendezte a piacot, eljött az idő, amikor szinte mondenki azt használta. Később viszont jöttek a problémák, gondok voltak a térképekkel, nem frissültek, tele voltak hibákkal, így a navigáció minősége is erősen leromlott. A fejlesztő a felhasználók visszajelzéseit rendre figyelmen kívül hagyta, egészen más dolgokkal foglalkozott, a support gyakorlatilag nulla volt. Jöttek új verziók, bekerültek a programba a csillivilli 3d-s épületek, ami kb. senkinek nem hiányzott, sőt, szinte mindenki azonnal ki is kapcsolta. Pár évvel később a fejlesztő már ingyen adta azt, amit korábban súlyos tízezrekért, nosztalgiából néhányan letöltötték, de egyre kevesebben használták. Aztán ez a naviprogram szép lassan a ködös múltba veszett.

(hogy ne legyen félreértés: az Aeromap-ról beszéltem...)

Előzmény: GPS (11806)
GPS Creative Commons License 2016.05.11 0 0 11806

Újból letölthető a Szülinapp - ingyért!

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igo.primong.hun10th

.

Degeczi Creative Commons License 2016.05.11 0 0 11805

Nekem is éppenhogy az a tapasztalatom, h jobb a Here térképe! (persze a Szüliappból hiányzó körforgalom is rajta van)

Előzmény: vlevi70 (11802)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!