Mondom en, a Fideszbol indulsz ki, rossz a lelkiismereted azert jajgatsz ennyire amikor meg meg sem valosult.
Azt meg hogy ki hogyan szavaz ugyan honnan tudnak?
1, Azt csak Ader tudja, hogyan szavaztak a titkos szavazason a bortonokben 2, Aki munkahelyen politizal es hoborog munka helyett meg is erdemli... 3, MAGANSZFERABAN mi van te nagy okos? Ott tobben dolgoznak, miert nem zavar?
Most majd igazságosan legalább évi 150 országba kell nagykövetileg utaznia, hogy elérje az alapbérét. Majd csak figyeljétek, hogy fog hajtani decemberben.:-)
Egészen lenyűgöző, ahogy Kádár zombijai mindig sikoltozásban törnek ki, valahányszor elhangzik a piac, verseny, teljesítmény szavak valamelyike. És ennél csak az a lenyűgözőbb, hogy ezek az arcok Thörmer helyett Orbán Viktor szárnyai alatt keresik az oltalmat.
(egyszer elküldtem kb 300K HUF-t az önkorinak tévedésből: aznap telefonáltam és emilt írtam h bocsi küldjék vissza, mondták ok, erre van 30 napjuk. hetente hívtam őket h mi fasz van már, közben mondták h jé tényleg itt van, de hát 30 nap van egy 2 perces művelet evégzéséhez. a 30. napon utalták vissza. na ilyen emberek normális cégeknél nem dolgozhatnak. van ilyen sztorim a cégbíróságról is, ott csak a jólneveltségem akadályozott meg h PIMASZ ügyfeles nunira ne borítsam rá az asztalt. menenek koldulni, ha szarul dolgoznak.)
a szolgálatban eltöltött idő helyett a teljesítmény lesz a döntő
Iszonyú. Brrr....
Nézd meg, mi van ma. Ha egy ügyintézésre a határidő 30 nap, akkor igen kevés az esélyed arra, hogy 29 napnál hamarább választ kapj. Én megkérdeztem itt, helyben, hogy miért. A válasz nem túl meglepő: ha egy ügyintéző (mondjuk önkormányzat, gazdálkodási osztály, az ügy pedig egy földhivatali bejegyzéshez való hozzájárulás, azaz rutin) a két perces munkát megcsinálná ott, helyben és nem tornyozná fel az aktát az asztalán, akkor ezzel azt érné el, hogy rá több ügyet lőcsölnének, mert azt a barmot üssük, amelyik húz. De a rigid bértábla miatt a többletmunkát nem lehet honorálni. Így még jó, hogy nem lesz bolond többet és jól dolgozni. Pláne, hogy egy ilyennel a kollégákat is szar helyzetbe hozná, mert akkor tőlük is valami hasonlót várnának el. Kirúgni szinte lehetetlen őket. Én meg egy olyan környezetben, ahol a pillanatnyi teljesítményem határozza meg a mindenkori létem szívhatok miattuk úgy, hogy ráadásul én tartom el őket. Persze, tudom, majd ezután úgy lesz, hogy személyesen Gyurcsány fog leszólni az önkormányzatunk gazdálkodási osztályára azzal az ukázzal, hogy Mancikát menten basszák ki, mint macskát szarni, mert szekfűt találtak a kertjében. Furcsa, hogy te mennyire ki tudsz forgatni mindent. Nem vagy te román véletlenül?
Meg kell nézni a pártlistát. A megbízhatók vagy tagok, vagy a házastársuk az.
Azoknak jár fizetés,a többieknek minimál.
Ja, akik még röhögni akarnak:
Nem lesz az mszp örökké hatalmon. És akkor képzeljétek el, ha Orbán ilyen hatalmat kapna! Egy telefonjába kerülne neki, hogy XY holnaptól minimálbéren. Oszt jóccakát!
Nem fogom neki elfelejteni a kórházi látogatását Csepelen...
Ifjúsági miniszter és nős ember létére eljött a kórházba meglátogatni a barátnőjét aki épp akkor szülte dajcs tompika félrekeféléséből származó gyerekét.
Hivatali kocsin, testőrökkel jött a miniszter "úr"...
"A teljesítményt meg majd a MSZPs miniszterek mérik. Pofára. Aki nem tetszik, az rosszul is dolgozik. A titkárnők kénytelenek hanyatt vágni magukat a főnök asztalán, különben nem tud megélni. "
Ha nevetsz rajta, áruld el, hogy méred a titkárnők teljesítményét? És ki méri?
Természetesen a főnöke méri, minisztériumnál a közig államtitkár, ha jól tudom. És hogy méred? szubjektiven. Mivel a maszop van hatalmon, a főnök is mszps esetleg szdszes. Elárulnád, hogy lehet szubjektíven mérni?
Itt nincs norma, itt pofára megy minden. Ha bejön egy képviselő nyalni kell neki, ha a főnök vállalkozó haverja, szintén. Nem a teljesítmény számít, hanem a seggnyalás. Azt meg legjobban az MSZPsek tudják csinálni.
Ki is hozott letre maganak kimelet fizetesu, levalthatatlan koztisztviseloi kart?
Egyebkent addig orulj amig nem Jarai Zsigmond tervet vlositjk meg, mert akkor MINDEN negyedik kirugva es akkor a maradeknak jut tobb fizetes meg az allamhaztartas rendben lesz.
Igaz akkor USAbarat majd arrol nyit topikot, hogy fuj a fideszeseket rugjak ki csak mert ok minden negyedik.
Ha lenne gyereked, vajon mit szólna hozzá, hogy húsz évesen negyed annyit keres mint a nyugdíj előtt álló kollégája, holott pontosan ugyanazt a munkát végzi?
Ez a bértábla szvsz hatalmas marhaság volt eddigi formájában.