Keresés

Részletes keresés

Jackopower Creative Commons License 2009.11.11 0 0 392

De.

Ti visztek képet, hoyg nem volt kész, meg a hibajegyzéket. meg egymás mellett tanuskodtok.

Kiváncsi vagyok, hogy hogy cáfolja meg a megcáfolhattalant....

Előzmény: pszab2 (389)
ZRobi Creative Commons License 2009.11.11 0 0 391
ZRobi Creative Commons License 2009.11.11 0 0 390

Tratok tőle, ha erre kerül a sor,nekünk kell a magunk igazát bizonygatni:(

De elegem van már ebből az egészből....

pszab2 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 389
Nem a felperesnek kell bizonzitani, hogy nem?
Előzmény: Jackopower (388)
Jackopower Creative Commons License 2009.11.11 0 0 388

Az alá nem írt lap nem érvényes, mégha közé lesz is csúsztatva.

Ha közjegyzői okíratba lenne foglava és magyar szallaggal átkötik és hivatalos pecséttel leplombálják, csak akkor érvényes, de így ez nem!

Ezt veheted tájékozttaó jellegűnek, de nyugodtan kukába is hajíthatod.

Bízonyítsák be hogy szerződés szerint tejlesítettek.

Előzmény: pszab2 (387)
pszab2 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 387

Ezért kérdeytem mi a pontos menete a lapbeszúrásnak, mert ha a végére akkor arra nem vonatkozik az előző lapon szereplő aláirás, ha meg egy plusy lap akkor, hogy. Amikor aláirod nincs ott egy lap. Feltünő és ezesetben meg nem kell aláirni.

Előzmény: ZRobi (386)
ZRobi Creative Commons License 2009.11.11 0 0 386
Ha mindenkivel eljátszák ezt az átadáson, akkor aztán tényleg nem fogunk semmit sem kapni a késedelemért!!
Előzmény: pszab2 (385)
pszab2 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 385

Lehet szükség lesz rá, de szerintem előbb mindenki jusson el a műszaki átadásra.

Előzmény: ZRobi (384)
ZRobi Creative Commons License 2009.11.11 0 0 384

Tegnap egész este a szerződés ide vonatkozó részét tanulmányoztam(pedig akkor még nem olvastam a legfrissebb (rém)híreket), és sajnos ott is annyira egyoldalú az egész, hogy besz*rás...és mint a mellékelt ábra mutatja, meg is csinálják, semmitől és senkitől sem tartva a maguk kis játékát :((

Eve, amit nem írtál alá, az nem érvényes!!!

Nincs nálam a szerz., de vmi olyasmi van benne, hogy ha a átvételkor a lakás rendeltetésszerű használtra alkalmas, akkor ők mindent teljesítettek és semmi követelés nincs...szóval megint egy csapdahelyzet, mint júl 31-től folyamatosan.

Itt az ideje egy perközösségnek, úgy gondolom.

Előzmény: pascas (383)
pascas Creative Commons License 2009.11.11 0 0 383
Köszi az infokat az átadásról!

1. Ebből okulva kivitelezésben jártas építész szakemberrel megyek a műszaki átadásra.
2. Kicsit úgy érzem, meg az építkezést tegnap megnézve úgy láttam, hogy sajnos kizárt dolog, hogy át tudom majd venni és bármit alá tudok írni. Kérdésem, hogy te mit éreztél mi lett volna a reakciójuk ha megköszönöd az átadást de nem veszed át mert az aláírandó papíron valótlanságok szerepelnek?

üdv
pszab2 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 382

Ez nagyon durva!!!!! Tobbiek, nalatok is igy volt??? Vagy csak senkit nem érdekel, vagy senki nem vette észre???

Eve555, ez gondolom nem egy lap a legvégére tűzve, mert akkor kilógna a lóláb, hanem egy pluszban belerejtve a többi közé??

Nem is tudok mit mondani, ez elképesztő!

Előzmény: eve555 (381)
eve555 Creative Commons License 2009.11.11 0 0 381

Sziasztok,

nekünk tegnap volt műszaki átadás és elég döbbenetes a végeredmény. Normálisan ment minden, hibák voltak bőven, felvettük, az átadás végén pedig szinte kilöktek a lakásból, hogy nagyon elszaladt az idő, gyorsan írjuk alá a papírokat és itt jön az érdekesség: felolvasták a hibalistát, aláíratták és a végén hozzábiggyesztettek plusz egy oldalt, amiben mondták, hogy az adatok meg a dátum vannak...ezt nem is kellett szignóznunk...itthon elolvasva ment fel a pumpa de nagyon... a plusz papírban az áll, hogy készre jelentettek júli 31-én, amit mi elfogadunk, a jelentés napjával teljesítettnek fogadjuk el a szerződésben meghatározott joghatással és hogy a lakás rendeltetésszerű használatra alkalmas...súlyos megtévesztés, direkt átbaszás...utólag úgy érzem, hogy az egész gondosan meg volt tervezve, a sietség, a lap utólagos átadása, hogy az érdemi rész a plusz lap hátulján, alul van......járt már így valaki más?ezek után nagy kedvem van komolyan megszorongatni őket, azon túl, hogy k..vára beolvasok nekik....

Liquidz Creative Commons License 2009.11.10 0 0 380
Korrekt leírás. Még a végén kiderül, hogy te laksz itt szemben :)
Egyébként ha normális kinézettel és viselkedéssel (nem kötözködve, nem ordibálva, nem szotyizva) ott van valaki, aki máshol szotyizik és ordibálva kötözködik a dubwil melegítőben, az engem annyira nagyon nem fog zavarni.

Ps.: A Ferenc tér az egyik legszebb? Hát el tudtam volna képzelni másképp is, tényleg inkább szépnek, mint érdekesnek. A söröző viszont hihetetlen jó ötlet. Na mindegy, az tény, hogy az összes környékbeli placchoz és egyáltalán élőhelyhez képest igen vonzó.
Előzmény: dodala (379)
dodala Creative Commons License 2009.11.10 0 0 379
Szerintem cordiás ügyfélkapcsolatos neveket ne irjunk ki, mert még annyi infot sem fogunk kapni, mint most....

A szotyizókról: 7 éve vettem egy lakást a IX kerületben, 9 éve kötöttem le, két évig épült a Bokréta utcában. 9 éve nagyon lepukkant volt, de aztán sokat változott a kép a tömeges rehabilitáció miatt, megjelent a critical mass, azaz rengetegen költöztek be.

A szotyizókról csak annyit: mióta eu forrásból budapest egyik legszebb parkja lett a Ferenc tér (és valóban, csak parkörökkel lehet a viszonyokat szinten tartani), azóta a szotyizók kicsit jobban öltöznek és több kölnit öntenek magukra, mert érzik a hely szellemét, de ott vannak, de nem csak ők. Hát ez az együttélés, amit tanulnunk kell, ők is tanulják......

PS.: múltkor a játszótér tele volt szotyi-héjjal, de talán máskor nem, csak mikor arra jártam......
Előzmény: zero 4 hero (375)
Liquidz Creative Commons License 2009.11.09 0 0 378
A dátumot elhiszem, az valószínűleg LESZ :-)
A tartalmat már kevésbé (bármi legyen is az).

Bár egyébként tegyük hozzá, sose mondtak dátumokat, mindig csak a "kábé két hónap de nem tudok hivatalos választ mondani ne haragudjon" jött.
Előzmény: mollis2 (377)
mollis2 Creative Commons License 2009.11.09 0 0 377

Te még el is hiszed? Én már nem hiszek el semmit se. Annyi mindent mondtak már.

És most elvileg akkor mikor kell kifizetnünk a fennmaradó reszt?

Liquidz Creative Commons License 2009.11.09 0 0 376
Szia,
kész, mint....
- amelyek műszakilag nem lettek átadva az átadásra kerül, vagy
- ezen felül a műszakilag átadottak hibajavításra kerülnek, vagy
- ezen felül tényleg "kész" lesznek?

ZR: olvass vissza pár oldalt, ott írtunk többen is az átadásról.
Előzmény: zero 4 hero (375)
zero 4 hero Creative Commons License 2009.11.09 0 0 375
A szotyizoktol. Amúgy Gál Györgyi.
ZRobi Creative Commons License 2009.11.09 0 0 374
Jól hangzik...honnan van az infó?
Előzmény: zero 4 hero (373)
zero 4 hero Creative Commons License 2009.11.09 0 0 373
Nov. 16-ra az összes lakás kész. Szotyizokkal kapcsolatban majd otthonrol irok.
ZRobi Creative Commons License 2009.11.09 0 0 372

Én elvileg jövő héten mehetek műszaki átadásra.

Megírom majd az élményeimet.

Aki volt már, írja meg,lécci, mire figyeljek.

Csak garzon,remélem,nem lesz sok hiba.

Előzmény: pascas (370)
pszab2 Creative Commons License 2009.11.09 0 0 371

Hát igen, reméljük, hogy mégsem fognak szotyizgatni, mert

- a környék ugy lesz megoldva /ahogy te is irtad irodak, stb, kavezok.../

- pont ezek miatt elöbb utóbb kiszorulnak a környékről is

Előzmény: Jackopower (369)
pascas Creative Commons License 2009.11.09 0 0 370
Sziasztok!

Műszaki átadásról van híre valakinek?
Kötbérről van híre valakinek?
Úgy egyébként bármiről van híre valakinek? :)

üdv!
Jackopower Creative Commons License 2009.11.09 0 0 369
Szia,

Természetesen a IXC. Kerületben is így van. Hiába van a Silverside, Dandrár 22, Pesti házak egymás mellett. A mester utcából a Gát utca és egyéb utca nagyon rossz. Ez egyébként nem baj nekem, Én szeretek itt lakni. És ez nem befolyásolja azon eddigi hozzászólásomat, amit eddig írtam. Hiába lesz a sétány, ha besétálnak a szomszéd utcából. Legfeljebb kicsit EHLEKTIKUS lesz a kőrnyék. Modern, szép házak, szotyit köpködő, hangoskodó emberekkel. Ezeket nem kehet polgárőrökkel elküldeni, viszont fura lesz az utca, ha ilyen emberek ülnek majd a padon mert egy jobb érzésű ugye nem úl le a 6-8 fős garzonból nyáron nem napozni kiülő emberek mellé. Ezt még nem látjátok, hiszen még nincs átadva. Addig él a remény. Nem véletlen az egyetem, stb épül a végén, meg először az irodák. Okosak ezek az értékesítők.
Előzmény: pszab2 (368)
pszab2 Creative Commons License 2009.11.09 0 0 368
És ez hol nem igy van??? IXkerben nem igy volt? Kérnénk egy kivételt. A budai hegyek nem érnek...
Előzmény: Jackopower (367)
Jackopower Creative Commons License 2009.11.09 0 0 367

Ez akor lenne jó, ha teljes körű lenne. Pont az a baj, hogy pár utcával odébb marad  a gettó.

Persze a remény hal meg utoljára.

Előzmény: Peti00077 (365)
pszab2 Creative Commons License 2009.11.08 0 0 366
Úgy legyen!
Előzmény: Peti00077 (365)
Peti00077 Creative Commons License 2009.11.08 0 0 365

Szia!

Szerintem lehet itt ennek és annak nevezni a dolgot.

Hamarosan ez az új lakóépületrész be fog illeszkedni a környezetbe.

Mint a vársoban a sok új dolog.

Egy ideig beszél róla az ember.

Azért a 8. kerületi részeket próbálják átalakítani.

A kissebséget próbálják kiszorítani a kerületből.

Szeretnék ha egy más környezet lenne a belváros.

Remélem azért a lakóknak lessz sok boldogsága is ezekben a lakásokban.

Főleg a sokk rossz dolog után.

Előzmény: Jackopower (363)
Liquidz Creative Commons License 2009.11.08 0 0 364
Szia JackoPower,

A kéregetés és hasonlók ellen egy jó megoldás a parkőrség (ld. pl. IX.ker Ferenc tér, itt van egy irodájuk), néhány kamerával. Nem igazán vannak problémák, pedig a Balázs Béla utca egyébként nem túl jóhírű. Jó lenne a lekerítés is, de a város közepén egy ekkora területet (plázával meg irodákkal együtt)... hát érdekes lenne a kivitelezés.
Előzmény: Jackopower (363)
Jackopower Creative Commons License 2009.11.08 0 0 363
Tudtommal a Corvin Sétány nem lakópark, hanem társasházak összessége egy városrész rehabilitáció keretében.
Ezért sem Corvin Lakópark, hanem Corvin Sétány az elnevezése.

Lakópark jellegzetessége: kerítéssel elkerített, zöld parkkal , játszótéttel, sportcentrummal rendelkezik, többek között. Itt pl az elkerítés is hiányzik, azaz az megy be aki akar. Pl. a szomszéd utcában lévő roma kisebbség. Ott fognak szotyizni, kéregetni a sétányon. Elég durva lesz. persze addigra eladják a legtöbb lakást. Persze a grund jól néz ki. Nekem semmi gondom a dologgal. Csupán itt említettem meg, hogy milyen szembetűnő problémákra lehet számítani hamarossan, pont azért mert nem lakóparkot csináltak.

Előzmény: Peti00077 (362)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!