Nem a Te portékádra értettem hogy megjelent a piacon, bár kétség kívül minden darab hiánypótló, mert ezek nélkül nincs élethü 620-as, és 66-os (a többire mehet teaszürö, de ezeken nem használták).
Az alábbi topicban megtalálod a kerekeket, épp a héten dobták piacra öket, én is vettem 3 garnitúrát.
Románoktól még lehet rendelni, postával együtt olyan 4000-, 4500- környékén áll meg darabja. Ha kell akkor megrendelem neked, de kb. 2-3 hónap amíg ideér.
Nekem van CB Ikarus 55 modellem, de annak a hátsó kerékagy közepe lapos, nem lencse. Ezért fura egy kicsit. Minden esetre nagyon jó hogy megjelent a piacon, mert a Vector 620-as kerekeivel hasonitva tökéletes.
Ezek az 55/66 kerékagyak kinek a termékei? Modellen gyárilag még nem láttam ilyet, és a forgalmazóknál sem. Egész rendben vannak, bár a hátsó agy egy kicsit fura azzal a lencsével a közepén. Egyébként hiánypótló cuccok mert eddig csak a vamitools kerekei voltak 18.000Ft/szet áron. Hogy azt ki vette meg, el nem tudom képzelni. Most került a puacra elfogadható áron és minőségben. Az ikarus modellek csoportban most hirdetik.
Eladó egy Revell Basic festékszóró készlet kompresszorral. A festékszóró minden használat után teljesen el volt mosva. (2 makett lett vele elkészítve összesen) A festékszóróban és a kompresszorban minden tömítés ki lett cserélve, olajozva lett amit kell. Pluszban adok a festékszóróhoz pót tömítéseket. A gyári piros és fekte festékek is megvannak hozzá, mosó és hígító is, 2db keverő üveg. Hibátlanul működik.
Személyesen átvehető: Vác, Göd, Dunakeszi Posta/Foxpost: Csak előre utalás után.