Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14549
Erre az egy oldalú többségre ki nem tesz?

Előzmény: Törölt nick (14547)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14548

inektjar

gondolom a tobbseg az arabok eroszakos cselekedeteit is eliteli. akkor mi van?

Előzmény: Törölt nick (14547)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14546

dottore

mondhatnam hogy godot keeso esti erkezesere vaarva es vaagyva csak robbantgatunk es robbantgatunk.

kozben az augusztusi ejszakaban hullanak a hullocsillagok, az ido kellemes, idonk van, tejunk van miert ne szoptassunk?

Előzmény: drzyx (14538)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14545

trupi

sajnalnam ha visszafognad magad. engem kifejezetten erdekel amit irkalsz. akaar antiszemita is lehetsz, szerintem ez a betegseg is elmulhat ha a terapiat (kibeszelest) alkalmazzuk.

mondd el nekem hogy radnotirol/radnotinal mirol tudnam felismerni hogy zsido?

ha elmegyek izraelbe a sok szoke lanyrol honnan tudnam hogy zsido?

Előzmény: troopdzsoj (14536)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14544

trupi

sajnalom hogy sajtohibam erdemi felreertesre adott alkalmat. bacsfi diana ausztraliai harcostarsara gondoltam es utaltam, neve most sem jut eszembe...

Előzmény: troopdzsoj (14536)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14543

solan

szerintem nehany SZAZezer elmebeteg szaladgal az orszagban. ha ebbol csak nehany ezer az antiszemita, azokkal szemben meeg tolerans is tudok lenni.

neezuk meg. nagyon ateista vagyok. ezzel egyutt, bar abszolut 'hulyesegnek' tartom a vallast, toleralom a vallasosokat. hiszen, mint nagymamak, valoszinuleg kivalo palacsintat sutnek... stb stb.

a mai antiszemitizmus, szeljobboldalisag, hungarizmus stb stb egyebkent sem az, nem is lehet egyenlo a REEGI gyilkos valtozatokkal...

gyilkos indulatok, elmebeteg jelensegek meg a MI oldalunkon is boven tapaszalhatok!

alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14542

dottore

problemam egy reszet nem valaszolod meg. mi van ha egy becsuletes magyar embert tekintek/fogadok el zsidonak pusztan azon az alapon hogy kurzivalva van?

Előzmény: drzyx (14534)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14541

lasisza

kulonosebb reagalnivalo nincs. talan csak az, hogy objektive azok akiknek fontos a zsidosag tkp orulhetnek annak hogy a szellem kiszabadult a palackbol. valahogy tenyleg (es nem rosszindulatuan irom) egybevag ennek a keet disztinkt csoportnak az erdeke.

Előzmény: Törölt nick (14533)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14540

lasisza

jol laatod, hogy aal es alkerdes volt. persze hogy nincs szolidaritas. illetve van de lehetoleg ne penzzel kelljen kiprobalni, hiszen a csaladi szolidaritast is probara teszi egy orokosodesi procedura. amivel nem mondom azt hogy az orokosodesi ugyek mondjuk 3/4-e nem teljesen normalisan zajlana le, de termeszetesen a 25% kapja a publicitast.

tehat aalkerdes volt. annak az alkerdese hogy mi a zsido. tul nagy a kulonbozoseg szerintem. foleg hogy a feelzsidokat is zsidonak tekintem. azokat is annek tekintem akik nem vallaljak valamiert.

azokat is annak tekintem akik feelnek es azokat is akik nem feelnek. ez viszont egy olyan halmazt kreal amit leginkabb emberkent tudok megfogalmazni. nem latom mas, onkenyesen kivalasztott embercsoportokkal a LENYEGES kulonbseget.

Előzmény: Törölt nick (14532)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14539

lasisza

nem magyaraztal meg semmit. a toleranciaba sok minden belefer, raadasul a hataarok valtoznak is.

hitlerre visszaterve, ugye a keresztenyseget nem iteljuk el a boszokranyegetesekert, a voros csillagot vagy az eszmet a kommnizmus gyakorlati buneiert.

es ha valamikor, valaki felmenti hitlert a neveben elkovetett bunok alol? ha ott IS azt mondjak hogy az eszme jo volt? es tenyleg mi kifogasunk lehet az 'eszme' ellen. meeg a hungarista 'eszme' is olyan beekees. semmi mast nem akar csak a MAGYAROK boldogulasat. es milyen hasonlosagokat es kulonbozosegeket tudunk felfedezni a magyar es a zsido 'eszme' kozott? tudom hogy nehez kerdesek ezek de ugy erzem hogy szinte hasonlokeppen gondolkodsz csak talan a hatarokat huzzuk meg mashol.

amikor irtam a reflektalt peldat direkt, mint tul bantot kihagytam, hogy vannak zsido rablogyilkosok is. mi van ha klein ur osei zsido rablogyilkosok voltak? most mar ideirom mert felvetted a kesztyut es ez is a peldahoz tartozik.

Előzmény: Törölt nick (14531)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14538
látom megoldódott a kérdés, csak nekem nem szólt senki, én meg csak robbantgatok, robbantgatok...
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14537
mert akadékoskodsz folyton, a zsidók tök fölöslegesek az antiszemitizmushoz, mondhatni csak összezavarják őket - persze egy-egy köll, mert minden antiszemitának van egy zsidó barátja vagy barátnője, ez fontos, de a legjobban a zsidó antiszemiták, az a hab a tortán...
Előzmény: Törölt nick (14535)
troopdzsoj Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14536

T. Alfredoo!

Szeretném ha elhinnéd: sosem volt harcostársam, nagyon békés ember vagyok, ezért nem véletlen, hogy senki neve nem ugrott be neked ezzel kapcsolatban.

Mivel  a topic némely hozzászólója  a nyiltan vállalt zsidó identitást feszegeti, néha, egy kevés célzóvizzel megtámogatva veszem a bátorságot, hogy én is beírjak valami hülyeséget.

Ezt arra hivatkozva teszem, hogy mondhatni zsidó környezetben nőttem föl, és mi gyerekek tudtuk a másikról, ki kinek fiaborja. Egyrészt azért, mert szabadon járkáltunk egymás lakásába, másrészt mert az 50-s években volt egy időszak, amikor a zsidó gyerekek felmentést kaptak a szombati iskolába járás alól. Ezzel a lehetőséggel naná éltek a vallást nem gyakorlók is, mi nemzsidók meg kellőképen irigyeltük és útáltuk ezt a kiváltságukat.

Persze ez a kivételezettség nem tartott sokáig, viszont a forradalom után a fél osztály disszidált, mondanom sem kell, hogy túlnyomórészt a zsidó családok. Sajnos, sokszor gondolok arra, hogy a gyerekkori zsidó haverjaim mások voltak, mint akiket később megismertem.

Az elmondottaknak köszönhetem, hogy elég jól fölismerem a zsidókat, talán olyan biztonsággal, mint ők egymást, a rádiót hallgatva hangról 90% találati aránnyal megmondom, hogy kit hallok:))))

Ez lehet, hogy különleges képesség, de soha hasznom, vagy károm nem származott belőle. Számomra annyit jelent, mintha az konstatálnám, hogy szőke, barna, rövid, netán colos az illető. Passz.

De úgy látom, hogy a jövőben jobb, ha csak olvasgatom ezt a topicot, igyekszem magam visszafogni, és hülyeségek írkálása helyett, mások hülyeségein röhécselni.

üdv.

Előzmény: alfredoo (14530)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14534

ez nem kifogás frédi bátyó, nem elég a zsidókat felismerni, ahhoz elegendő, ha figyeled, hogy a radikáljobb kit nyilvánít - mondjuk kuziválva - zsidónak, és máris nincs ilyen problémád

lényegesebb, hogy egy ilyen dzsemborin feltétlenül szerezz be egy magyarság-mérő kézikészüléket, mert nem elég tudni, hogy ki zsidó, azt is tudni kell, hogy ki az igaz magyar, mert már ritkaságszámba mennek és értékesek, már másfél millióan sincsenek...

hogy írta Vajda János? te vagy a költézset avatott ismerője, valami olyasmi, hogy akkor jön el a Kánaán, ha múzeumban lesz kitömve az utlsó antisémita (sic! s-el)

Előzmény: alfredoo (14530)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14533

Igen, sokan lettek paranoiásak annak idején. Nem egy ismerősöm távozott akkoriban - a félelemre hivatkozva - az országból. Mosolyogtam a bajszom alatt.

De azért nem kell amnéziásnak lenni. Ezt az egész katymatyot az akkori MDF szellemi vezérkara kavarta fel, de nem is akárhogy. Talán mostanra mintha kezdene leülepedni a szenny. 16 év után.

Nehéz %-osan kimutatni a mértékét, de azért az MDF győzelmébe (különösen az  SzDSz felett) "némi" antiszemita motiváció is besegített.

A rendzserváltáskor, még a választások előtt - igaz, nagyon rövid ideig - SzDSz-esként igyekeztem megváltani a világot. Ilyen minőségemben meghívást kaptam egy MDF pártértekezletre (Bp. XIII. kerület). Nagyon hamar felálltam és kijöttem. Rosszul tűrtem azt a fasisztoid bandát. Nem az volt a bajom, hogy egy két primitív barom zsidózott, hanem hogy a vezetés támogatóan eltűrte.

Szóval a kollegáidnak nem volt igazuk. De ők csak egy kellemetlen, igen gusztustalan bolhából kreáltak vérszomjas fenevadat. (Persze a bolhák is megnőhetnek.) De akit egyszer egy kígyó megmart, az a gilisztától is...

Előzmény: troopdzsoj (14474)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14532

A szidó szolidaritás csak a külső ellenféllel szemben érvényesül (de az sem mindig). Általánosan nem több, mint "városi legenda". Hasonlóan, mint a híres (pl. erdélyi) magyar szolidaritás.

Nem értem, hogy mi nem érthető ebben...

Előzmény: alfredoo (14435)
Törölt nick Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14531

Vegyünk két másik példát, amely viszont rávilágít a tiedre is.

Van egy ember, leégett a fél arca. Plasztikai sebészhez fordul...

Van egy nő, a testéből akar megélni, ezért a mellét, a száját, és még ki tudja mit korrigálandó plasztikai sebészhez fordul...

Egy férfi nővé, egy nő férfivá akar válni, és plasztikai sebészhez fordul...

Tatár beafsteek-et eszel, azaz nyers húst...

Fogadásból nyersen megeszel egy fél disznót...

Nem kell összemosni a dolgokat. Igaz, nehéz a határokat pontosan felrajzolna, de azért a normális ember érzi azokat.

Előzmény: alfredoo (14434)
alfredoo Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14530

trupi

nem igazan ertem a problemakort mert mint egy masik altalad eszre nem vett hozzaszolasomban kifejtettem nem ismerem meg/fel a zsidokat.

igy aztan az is lehet, hogy eljarok mondjuk zsido hagyomanyorzokhoz es barmelyik pillanatban szamomra kiderulhet hogy 'magyar fasisztakkal' van tele a zsido hagyomanyorzo egyesulet. nem mintha latogatnek ilyen helyre mint ahogy magyar hagyomanyorzokhoz sem latogatok, akik, n.b. szinten telisdeteli lehetnek meggyotort zsido aktivistakkal.

allitolag volt maar ilyen. csak bacsfi dianara es harcostarsadra utalneek. a neve most nem jut eszembe. de itt van lovas istvan is. honnan tudnam hogy lovas istvan esetleg zsido vagy nem zsido?

kepzeletvilagod szamomra ugy tunik produkalja az osszes antiszemita sztereotipiakat peldaul a zsido osszetartasrol.

mondjuk ha a magyarok a delvideken szerb fasizmusrol fantazialnak es a haboru (a nagy haboru) elotti esemenyekhez nyulnak vissza nem hiszem hogy kulonosebb kifogassal elhetnenk. hiszen brutalis, kegyetlen modszerekkel kivegeztek allitolag 40000 magyart es mindegy hogy a tenyleges letszam esetleg csak 20000 hiszen gondolom kozos allaspontunk hogy egy aldozat pont eggyel tobb a szuksegesnel.!

Előzmény: troopdzsoj (14515)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14529
:)))
re
szép álmokat, nagyon szépeket
Előzmény: rraabbiiddaa (14528)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14528
jövôidô
:)))))
Előzmény: drzyx (14527)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14527
hehe, te már könnyen dumálsz:)
Előzmény: rraabbiiddaa (14526)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14526
Neked is.
:))))
Előzmény: drzyx (14525)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14525
megkaptam... re és jó éjt
Előzmény: rraabbiiddaa (14524)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14524
küldtem egy képeslapot
:))))
Előzmény: drzyx (14523)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14523
én is, re
Előzmény: rraabbiiddaa (14522)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14522
lassan el.
re
Előzmény: drzyx (14521)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14521
szintúgy
Előzmény: rraabbiiddaa (14520)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14520
No, szépen elvogytak a többiek:))))
szintén
Előzmény: drzyx (14519)
drzyx Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14519
re
Előzmény: rraabbiiddaa (14518)
rraabbiiddaa Creative Commons License 2006.08.05 0 0 14518
re
re
re
Előzmény: drzyx (14516)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!