Topictalálkozók szervezése,hirdetése,élménybeszámolók egy helyen;mindenki számára közérthetően és könnyen hozzáférhetően.
Tessék bátran hirdetni e topic létrejöttét a vasutas fórumokon!
Csak az jön aki jön:-))))))ha tud.....jön ha tud...
-Hármasbakter(ha tud jön) -K.Zoltán1988(ha tud jön) -Nohabf(ha tud jön) -ubi52(ha tud jön) -m61019andrás(HA TUD JÖN):-)) -Hornyi88(ha tud jön) -1047 504-4(ha tud jön) -Szili_V43 330(ha tud jön) -2M62U-0386 (ha tud jön) -V43 1015????(ha tud jön) -nyunyuka(ha tud jön) -M62 127(ha tud jön) -Fokgyem(ha tud jön) -V43 2376(ha tud jön) -BDVmot-001(ha tud jön) -k_n(ha tud jön) -Zooldike (ha tud jön)
helyes! :-)) viszont azt hiszem, én megyek aludni... egyrészt a fáradtság miatt, másrészt mert megéheztem. :-)) enni ilyenkor már nem fogok, úgyhogy inkább alszom egyet... aztán majd kajával fogok álmodni... hmmm... NoHAB-os szendvics.... fincsi :-))) jó éjt mindenkinek! :-))
azt látom :-))) na és a többiek? már nem bírják az éjszakát... líra is eltünt? nahát... hm, nekem is mennem kellene... már csak 5 órám van aludni... :-/
aszem gyorsan elmegyek pancsizni, aztán még benézek, csakhogy lássam, kik bírják mg az éccakázást :-)) közben tovább reménykedve, hogy szüleim mégiscsak elengednek...
najó, akkor elég lesz a mellény... csak gondoltam a kellemest a hasznossal... :-))) nekünk lenne a legkellemesebb, mert mi csak néznénk... :-)) najó, úgy érzem, kezdek fáradni... :-)))
"Csak aztán nehogy egy seprűt meg egy lapátot is nyomjanak a kezembe:)" dehogynem! hátha a fth kicsit koszos... méghogy lelkes vasútbarát... még söprögetni sem akar... :-)))