Csak ezért meg kizárni nem lehet - épp Te mondtad, hogy úgyis kevesen vagyunk! Én úgy gondolom, hogy ilyen esetben úgymond az "felel" a plusz főért, akinek a neve (nick-je) után van, akivel érkezik!
A cuccodra pedig akkor is kell vigyázni, ha mindenki reg-elt nick-kel jelentkezne!
Hát nem. A baj az, hogy egy barom már megfenyegetett, hogy agyonver, mert ő tud ilyet, mivel nagy kanállal eszi a karate sz@rt. Csupán azért, mert azt írtam,hogy én is készítettem már OTL erősítőt, de kiggyógyultam már belőle. Elviszem a saját hangfalam, saját erősítőm. Nem akarok ott ülni egésznap, hogy vigyázzak rájuk. Számomra ezek az ezközök értékek. Máskor névsor van, most meg alig van ismerős, és sok az ismeretlen plussz 1 fő. Ez a problémám. Igaz kevesen vagyunk, de vannak nyikhajok. Itt is.
Az első spontán szerveződő rendezvényünk sikere után örömmel hívunk meg minden audió kultúra iránt érdeklődőt a II. Amatőr Hifi Klub Találkozóra 2015. 03. 22-én 10.00 órától a Fonó Budai Zeneházban. (ingyenes rendezvény)
A klubtalálkozóra terveink szerint alkalmanként meghívásra kerülne egy-egy ismert hazai gyártó, aki reprezentálná munkásságát. Emellett -a rendezvény amatőr jellegét hangsúlyozva- helyet biztosítanánk a hifibarátok felajánlásai után kiválasztott, érdekesebbnek ígérkező rendszerek bemutatására.
A rendezvényt hifi kiegészítők, lemezek, alkatrészek börzéje színesítené, ehhez asztalt szerény térítés ellenében lehet előzetesen igényelni. (ennek összege jövő hét elején realizálódik, előzetes becslés alapján 500,-Ft, de max. 1000,-Ft-ért bérelhető majd asztal)
Ez alkalommal a Bodor Audiót látjuk vendégül, akik az alábbi hifi láncot mutatják be:
- Bodor Audió class D100-as végerősítő - Bodor Audió usb dac - windows 10-es pc forráskészülék - saját kábelek - Bege féle 3 utas álló hangfal - Bodor Audió bambusz készülék állvány
A rendszerbemutató során rövid előadást hallhatunk a D osztályú erősítőkről, valamint a témába vágó egyéb kérdéseket is fel lehet tenni az előadást tartó szakembereknek."
Szerintem összeesküvés elméletek gyártása helyett érdemes megnézni, hogy kiknek a nevei mögött vannak a +1 fők, és mindjárt nem lesz olyan rejtélyes a dolog. Ennek következtében pedig feleslegessé válnak az ilyen rossz szájízt hagyó kommentek is.
(Most komolyan! Olyan sokan Hi-Fi-zünk még, hogy ennek a kevés, ezzel a hobbyval foglalkozó embernek érdemes egymást irtani, még ha csak szóban is?)
Örvendetes, hogy ennyi ismeretlen ember (a sok +1 fő) kíváncsi a talira. Kicsit szkeptikus vagyok. A sok "+1fő" hány olyan topictársat takar, aki még a NICK nevét sem meri felvállalni. Gyerünk fiúk, ki a farbával! Hirdettünk mi DAC témát , de minek. Senki nem hozza el az extra szuper produktumát? Vagy DHD gyengí...pardon erősítőjét? Tudom BP-től messze van Kkfháza. De azért annyira nincs, hogy egy fél életen át modifikákált, finomított, kitalált ötleteit ne tudja valaki bemutatni. Ígérem, Isten bizony, a hangfalamra bárki rákötheti erősítőjét. (tranyósok figyelem: csak hanxóró védő áramkörrel lehetséges ez.)
Első jelentés a VII. Kaporka Open - Audiokulturális találkozó (2015. március 28. szombat, Kiskunfélegyházi Szakmaközi Művelődési Ház) jelenlegi állásáról:
Program: 1.) kilenc és tíz óra között bepakolás, helyiségek elrendezése. 2.) tíz órától kb. fél tizenkettőig a hallgatózás első fele. 3.) fél tizenkettőtől egy óráig DSD vs. PCM kódolás közti hangminőségbeli különbség összehasonlítása 4.) egy órátó kb. kettőig ebéd 5.) két órától ötig a hallgatózás második fele, beszélgetés, stb. 6.) délután öt órától összepakolás, búcsúzkodás.
Költségek: Az épület bérleti díjához való hozzájárulás (más néven részvételi díj): 1 800 Ft/fő Az ebéd kedvezményes ára: 1300 Ft/fő (Amit mindenki maga rendez az étteremben, az elfogyasztott italokkal együtt.)
Résztvevők: Akik a "biztosan eljönnek" kategóriába jelentkeztek: 1.) Big (zenelejátszásra optimalizált PC) [E] 2.) +1 fő (TEAC UD-501 DAC) [E] 3.) +1 fő [E] 4.) +1 fő [E] 5.) 6C4C (DIY elektroncsöves vonalerősítő) [E] 6.) +1 fő [E] 7.) +1 fő [E] 8.) Discus (DIY Aldebaran hangsugárzó) 9.) Zaqu [?] 10.) Brebovszky (Fostex FE126E + Fountek NeoCD3.0 hangszórókkal épített kisdobozok, régi csöves fejhallgató erősítő) [E] 11.) +1 fő [?] 12.) +1 fő [?] 13.) Jenei [E] 14.) +1 fő [E] 15.) +1 fő [E] 16.) +1 fő [E]
Talán eljönnek: 1.) Popori (DIY sztatikus hangsugárzó) [?] 2.) +1 fő [?] 3.) +1 fő [?]
Szeretettel várunk mindenkit, valamint további fejhallgatókat, komplett fejhallgató rendszereket, DSD képes DAC-okat, stb., és természetesen szívesen fogadunk további jelentkezéseket, a gaborka8x8@freemail.hu email címre. Egyben kérek mindenkit, hogy a jelentkezésekor azt is írja meg, milyen technikát hoz a találkozóra, kér-e ebédet. (Valamint kérem azokat, akik már jelentkeztek, hogy a technikára és az ebédre vonatkozó esetlegesen elmaradt információkat néhány szóban írják meg.) Ha valakinek a neve nem szerepel a listán, de jelentkezett, az kérem jelezze ezt szintén a gaborka8x8@freemail.hu email címen.