Keresés

Részletes keresés

Eavit Creative Commons License 2006.07.04 0 0 590
ö egy örs vezér téri keverék.
Előzmény: araya (584)
lmrck Creative Commons License 2006.07.04 0 0 589
excalibure?
Előzmény: lmrck (588)
lmrck Creative Commons License 2006.07.04 0 0 588
a svejci bicska a hobbisebész excaliburja, a kis fűrésszel még végtagot is lehet amputálni! a tűbefűző meg jó móka két műtét között
Előzmény: Enzo (587)
Enzo Creative Commons License 2006.07.04 0 0 587
Nem hinném, a dugóhúzóval kivállóan lehet operáni pl. a szürkehályogot, valamint az elfertőződött gyulladt szőrtüszőt is hatékonyan lehet vele kitisztítani, a reszelővel pedig a lobotómiát gyakorlom. A sörnyitóval fogat lehet húzni (az alapfunció mellett természetesen), a lyukasztó meg a légutakban keletkező ciszták kifakasztására alkalmazható. Tudja mindezt egy körmözőbicska?
Előzmény: andreja (586)
andreja Creative Commons License 2006.07.04 0 0 586
Flanc. Jó kis körmözőbicskának nincs párja.
Előzmény: Enzo (585)
Enzo Creative Commons License 2006.07.04 0 0 585
Az utóbbi időben leszoktam arról, hogy késsel járkáljak, de az új idők új szele miatt ismét a zsebemben hordom kedvenc univerzális svájci bicskámat.
Előzmény: daridazsuzsi (583)
araya Creative Commons License 2006.07.04 0 0 584

ez egy bully kölök?

Előzmény: Eavit (581)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.07.04 0 0 583

az országunk gazdasági helyzetén mélázgatva arra a következtetésre jutottam, hogy most következik az az idő, mikor a hobbisebészet a reneszánszát fogja élni.

mi, álszerződések, sőt szerződések nélkül is ott vagyunk, és a rutinosabbaknak műtő sem kell.

én pusztán hiúságból felpróbálnék egy műtőt, biztos vagyok benne, hogy a kék szemeimet jól kihangsúlyozná az amúgy ötlettelen orvosiműszereken visszaverődő lámpák fénye.

daridazsuzsi Creative Commons License 2006.07.02 0 0 582

én most a szabadságomat töltöm, és elég sokat punnyadok

úgy érzem ez jár nekem.

az utolsó tettem a szezonban az volt, hogy az egyik rokker haveromat, sikerült egy majd egynapos beavatkozás útján, megszabadítanom a harmincéves trapperfarmerjétől és dorkójától. (na nem kell rosszra gondolnotok)

Eavit Creative Commons License 2006.07.02 0 0 581
én a sátán kutyáját használom. eléggé impozáns, és stílusosan jezi a státuszom, mint élet és halál ura. úrnője. néha összeveszünk belezés közben. néha kicsit önfejű a dög. itt később én nyertem.
Előzmény: lmrck (580)
lmrck Creative Commons License 2006.07.02 0 0 580
hello hobbisták!

rájöttem arra, felesleges a drága 'szkópok megvásárlásával gazdagítani az orvosok holdudvarában élősködő műszer-, és eszközforgalmazókat, mikor egy triálban, egy aranypókban, és egy obiban a házisebész ember mindenhez hozzájuthat. ezekben a pár száz forintos szettekben minden benne van, amire szükség lehet, nagy részük úgy is csak az image miatt kell (legalábbis az igazinak mondott orvosoknak, mi, akik az életünket (pontosabban inkább a paciensek életét) tettük fel a gyógyításra, megérzés útján diagnosztizálunk)

daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 579
ja! még nem mondtam? hobbitűzoltó is vagyok
Előzmény: Eavit (578)
Eavit Creative Commons License 2006.06.20 0 0 578
mentőzöl is? le a kalappal.
Előzmény: daridazsuzsi (577)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 577
bocs kolléga, de most mennem kell. szólít a kötelesség. a fejemre teszem a szirénát és már szaladok is!
Előzmény: tracy (576)
tracy Creative Commons License 2006.06.20 0 0 576

a "professzionális" orvostudományról én levettem a kezemet.

amúgy meg ha mégis van már bármi ilyen seb, hát én lenyalatom a kutyával, tiszta enzim az egész nyála. 

Előzmény: daridazsuzsi (575)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 575

nálam nincs decubitus, nálam a betegek fel vannak függesztve egy lánccal!

ez hatalmas ötlet. az állami kórházakban meg alkalmazzák csak azt a méregdrága perubalzsamot!

Előzmény: tracy (574)
tracy Creative Commons License 2006.06.20 0 0 574

nálam nincs decubitus, nálam a betegek fel vannak függesztve egy lánccal!

mondjuk a tüdőnk is hatékonyabb, és a harapásunk is erősebb! 

Előzmény: daridazsuzsi (573)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 573

igen nálunk légy és szúnyog igen sok van, sőt láttam már kukacos dekubituszt is!

a paprikánkkal csak az immunhiányos fővárosiakon próbálunk segíteni. vidéken az arzén fogyasztás kismennyiségben kifejezetten jótékony, sőt a lókupecek és a romaszármazású testépítők izomfeldurrantásra is használják. régebben pont mifelénk az asszonyok előszeretettel alkalmazták az idősebb vagy hábroút megjárt férfiakon.

épp most döntök le egy kis hamuszürke toxikus talajvizet, isteni. mindenki egészségére!

én viszont irigylése méltónak találom azt, hogy ti egy  nukleáris csapást nagyobb valószínűséggel élnétek túl. ez rendkívüli dolog. 

Előzmény: tracy (572)
tracy Creative Commons License 2006.06.20 0 0 572

hát nálunk sokat csukja oda a bejárati ajtó az ember ujját panelben, amit amúgy gyors amputálásra is lehet használni. meg be lehet esni a metróba, meg elesni a lépcsőn, valamint néha a paprika, amit felküldtök, míniumos. szóval inkább ilyen traumatológiás esetek vannak egy világvárosban.

most mondjuk volt valami arc, akinek legyek költöztek az arcába, és ki kelett engedni őket, de gondolom, felétek az ilyesmi mindennapos.

Előzmény: daridazsuzsi (571)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 571

a fülemben még nem volt. nálunk bugajakabnak hívják. én bolhás voltam, mert széttúrtunk egyszer egy szénaboglyát, és tudod isten nem ver bottal.

és egyszer belebicajoztam a házunk alatt található gerje csatornába, ami most akkora, mint a tisza, ami viszont jelenleg nagyobb, mint a duna.

mifelénk nagy számban fordul elő mérgezés, főleg gyermekeknél, mivel a vidéki gyereknek nincs veszélyérzete mindent megkóstolnak. például én kétpofára ettem a lisztet. anyám egyszer rajtakapott, és nem tudni miért, aszitte mosóport eszem. ekkor adott egy tockost, mire teleköptem a konyhát fehér kovásszal. meg megkóstoltam egyszer anyám kedvenc diffenbahhiáját, és akkor felduzzadt a nyelvem, amitől nem kaptam levegőt. akkor találkoztam először hobbisebésszel az öreg bálintbácsi személyében, aki belémtuszkolt háromliter tejet, mire rókáztam egy nagyot. de olyanról is hallottam, hogy valaki csirkeszart fogyaszt, vagy egyszerűen csak agyagot. vajon ezek táplálkozási anomáliák lelki eredetűek, vagy snassz vitaminpótlásról van szó?

és vidéken nagyobb eséllyel lehetsz madárinfluenzás, és találkozhatsz veszett rókával.

nálatok, mizujs?

Előzmény: tracy (570)
tracy Creative Commons License 2006.06.20 0 0 570
na jó, de azért ott a pusztán is leselkedhetnek veszélyek az emberre. állt már a füledbe toklász?
Előzmény: daridazsuzsi (569)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 569

miért pont elefántiázisra gondoltál?

nálunk nincsenek elefántok, tehát nincs lehetőség megfertőződni. nálatok az állatkert miatt nagyobb esély van  a megbetegedésre.

Előzmény: tracy (568)
tracy Creative Commons License 2006.06.20 0 0 568
nem is értem, hogy tudtok ott vidéken élni. az viszont biztos, hogy Eldorádó lehet a hobbisebésznek! van nálatok elefantiázis?
Előzmény: daridazsuzsi (567)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 567
a keveredésben van valami. én folyamtosan a tiszamenti levegővel keveredem, ami nagymértékben tartalmaz szúnyogot.
Előzmény: tracy (566)
tracy Creative Commons License 2006.06.20 0 0 566

ez a fajok keveredése, tehát a vérhígulás miatt van. némiképp persze a mocskos komcsik is tehetnek róla. 

egyébként én a szúnyogcsípésbe bele szoktam nyomni egy cigit. a fájdalom nemesíti a lelket, acélozza a testet, és még a viszketés is elmúlik. 

Előzmény: daridazsuzsi (565)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.20 0 0 565
na ezt elolvasom...én szerintem mutálódnak. azt azért nem értem, ha a szúnyog ellenállóbbá válik a méregre, hasonlatosan az ember miért nem lesz ellenállóbb a szúnyogcsípésre?
Előzmény: Enzo (551)
eMM Creative Commons License 2006.06.19 0 0 564
Mint kiderült jelelneg nem ez a legnagyobb gondom.Gondolom az orvoslás is erről szólna hogy az élőkön segítsünk mert a holtaknak már úgyis mind1.
nálam mind a 2 eset fennál,elboldogulok ahogy tudok és a cicámnak az isten irgalmazzon.De legaláb ne szólitsa magához az úr annyi szép évünk lehetne még.
Az Isten irgalmas.
Előzmény: Eavit (560)
araya Creative Commons License 2006.06.19 0 0 563
a legnagyobb bajom az velük, hogy ragaszkodnak olyan begyepesedett formulákhoz, hogy például csak hallotakat lehet boncolni.
Előzmény: eMM (548)
daridazsuzsi Creative Commons License 2006.06.19 0 0 562
(én is ezt mondtam, hogy  a meleg. mondom hogy én is majdnem kimurdeltam ma.)
Előzmény: Eavit (560)
Eavit Creative Commons License 2006.06.19 0 0 561
vágd körbe a helyét.és óvatosan emeld ki. arra figyelj, hogy a mélyebbe rétegekig vágj.
Előzmény: daridazsuzsi (550)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!