Szerencsés ember vagy, ha csak egy dolgot nem értesz! Ráadásul igencsak egyszerű a válasz. Nézd meg ki nyerte az Érdi csatornaberuházás teljesen pártatlan és nyílt közbeszerzési pályázatát! Mond Neked valamit, hogy Közgép? Esetleg tudod azt is, melyik párttal "szimpatizál" Simicska, Nyerges és T. Mészáros "úr"? Folytassam??? :(((
Azért nincs pénz az aszfaltozásra mert sokkal fontosabb dolgokra kell. Pl. a szintén véletlenül Alcsúton alapított fociakadémiára. Oda már nem is talicskával, hanem bányadömperrel tolják a pénzt :((((
Kellene sok-sok hiteles dokumentum, irat, fotó, amik alátámasszák a vádakat, követeléseket. Arra nem lehet hivatkozni, hogy a neten olvastam, meg mondta valaki aki hallotta valakitől. Egy ügyvéd nem tud bizonyítékokat gyűjteni csak kész vádak alapján. Az ügyvéd csak a jogot ismerő szakemberként meg kell találja azokat a jogszabályokat amikre hivatkozva a bizonyítékok alapján össze lehet állítani és be lehet nyújtani egy keresetet vagy egy büntető feljelentést.
Nem hergelem magam, dehogyis. Csak megemeltem a süvegem borzassün előtt, megkövettem ezzel, nekem eszembe sem jutott, hogy talán nem is volt rendőri intézkedés. Az általam ismert estben volt, sajnos kellett is. Valóban igykeztem okosabbnak látszani mint amilyen voltam.
ÜregMackó.
Megyek tovább téli álmot aludni....
Ja csak még annyit a csatornához és az utak állapotához, hogy körnékünkön a csatornafedelek körüli betongyűrűk szinte mindegyike darabokra tört már vagy cement nincs bennük, vagy túl nehéz jrművek jártak arra. szerintem inkább a beton minősége a gond.
Igy állak a dolgok. Való igaz ez több általam "bejárt" utca esetében is. Például a Alsó-Felsővölgyi. A Felsővölgyit tehermentesítő utak felsorolás nélkül.
Az aszfalt eltünt, ha van is nyomokban!
Egy dolgot nem értek, azaz nagyon is! Hol vannak a felelősők? Az átvevő, a koordinátor, az ellenőr?
Miért pendülnek egyhúron a kivitelezővel? Ha véletlenül nem szándékosan "vakok" akkor miért is alkalmazza őket a város?
Szóval az uram-bátyám a kérlekalásan világ dívik megint? Forradalmárok? Na ne marháskodjunk elvtikék!
Hmmm ez a Simó bizony mondom néktek egy igazi Napóleon.
Ért ez mindenhez. Közszolga főállásban,majd másodban csatornaügyi minyiszter helyettes, oszt még posztol sok esetben itt a fórumon is,mint illetékes elvtárs.
Ha ilyen sokoldalú ember van a hivatalban,minek a többi oda.El kell a többit zavarni oszt a megtakarított pénzből mingyá fussa a hivatalnak utat csinálni.Végtére is van ilyen supermanja tán nem is egy.
Köszönöm kedves fórumozó vezér alak-aki mint írod nem is érdi vagy-, hogy eme érdi oldalon kegyes vezéri engedelmeddel megengeded, hogy ezen szabad elektonikus párbeszéd oldalon eme szabad országunkban a szólásszabadság elveit ami alkotmányos-bocs tákolmányos- jogom gyakorolhatom. Méltó köszönettel vettem engedelmedet.
Azért tudod most őszinte tiszteletemet fejezem ki személyed előtt.Hogy miért is? Hát azért mert ki merted mondani azt amit itt sokan csak acsarkodva tagadnak. Sőtt!!! Ha szembe állítják saját magukkal abban a bizonyos képzeletbeli tükörben,akkor még képesek azt aki a tükröt tartja meg is köpködni.
Nos nem születtem vezér alaknak, így aztán nem is akarok élra állni. Meg aztán úgy gondolom nem vezéralak kell ide, hanem sok ember egybehangzó akarata,mert ha valaki vezérkedni kezd egy idő után azt akik követik azok is meg fogják útálni,mert sok esetben a követők egyben tartása érdekében rezsim intézkedéseket kell foganatosítani és az sokaknak nem tetszik. Így aztán köszi de nem leszek vezér áldozat a kibic "be@ariak" élén.
Azért őszintén fejet hajtok előtted igazán nagy ember lettél a szememben,ki merted mondani. Köszönöm.
Franklin alapított egy Juntót. Ez volt a baráti köre. Rendszeresen összejöttek és egy egy alkalommal előadást tartott valaki. Bármiről. Utána megvitatták.
Hozzunk létre itt is egy kis Juntót. Tárnokon egy helyet és a süteményt állom.
Nekem is volt egy nagynéném. A világon mindenkivel veszekedett. Még saját magával is. Ő volt az örök ellenzék. / Ez különben érthető. Ha valakinek szteroidot kell szednie, akkor változik így meg a személyisége. /
Abban igaza van süninek, hogy még jó ügy érdekében sem lehet kimozdítani az embereket a TV elől, ilyen vagy olyan okból. Én is meg szoktam gondolni, hogy mire hívom őket. Sajnos még rövid ideje élek Tárnokon és nincs a hátam mögött népes sereg. Márpedig ez elengedhetetlen minden kezdeményezéshez.
Mindig kell egy elől haladó akihez csatlakoznak. A közbiztonsági pikniken kb 50-en voltak. Azóta már a harmadik kapitány van Érden. Semmi eredmény.
Meggyőződésem, hogy kis baráti társaságokkal, / népi kezdeményezés / lehetne előrébb jutni. Akár itt az indexen szerveződve is. Nekem is lett barátom innen. Lehet, hogy pont a süni az. Innen csak a fröcsögését, gyűlölködését lehet látni, terepjáróval született nyugdíjasként.
A hónap végén összejövök a barátaimmal egy kis zsúrra. Meglátom mi sül ki belőle.
Hahó itt vagyok na!!!! Bocs, de eddig a saját családom és unokám dolgaiban serénykedtem,már amennyire korom engedi.
Na elolvastam a dolgokat és itt egy beírásban szeretnék több irányba is megnyilatkozni.
Kérdezem azt a fórumozót,akinek balesete volt, hogy rendőri intézkedés történt-e a baleset helyszínén igen vagy nem?
Illetve tett-e feljelentést-bejelentést az ügyeletre ha helyszínen nem is volt rendőri intézkedés?
Már csak azért is,mert legtöbb esetben a hatóság eljárást a sértett kezdeményezésére indít. kevés hányadban a hatóság maga által felderített ( hivatalból üldözendő törvénybeütköző cselekmény) ügyekben is kezdeményezi az eljárást.
Na szóval közúti közlekedési eljárás során 3 eshetőség lehetséges.
- hatóság által ismeretlen elkövető ellen indított saját maga által kezdeményezett eljárás szabálysértési, vétségi, vagy bűntetti alakzatban
- természetes személy által tett bejelentés,feljelentés alapján ismeretlen, vagy ismert természetes személy ellen indított fenti fokozatokban lefolytatott eljárás
- jogi személy bejelentése, vagy feljelentése alapján indított eljárás.
Tehát melyik elem alapján szerzett a rendőrség a balesetről tudomást?
Na ezek közűl valamelyik verziónak teljesűlnie kellene,a rendőri eljáráshoz. Sajnos meg kell mondani nem őrangyalok a rendőrök sem(vétkes hiányosságuk), de amiről nem tudnak,azzal nem foglalkoznak.
A másik fórumozó az a medve vagy mackó. Kérdezem ilyenkor nem téli álmot kéne egy medvének még aludnia? vagy esetleg nem volt elegendő kaja?
Lehet, hogy idegesítő vagyok,de az azért van,mert én vagyok a tudatlanságodat visszatükröző velencei tükör. Már nem te vagy az első,aki így reagált,amikor tudatlan bekiabálásait rápirítottam. Sajna tudom, hogy az emberek nem szeretik, ha a hiáikat felhánytorgatják. Hát Én azt teszem.
Ja és az adóval kapcsolatban szeretném kérdezni,miért is nem szervezi az aki azt várja, hogy valaki elkezdje. Nem mindíg a másikat kell előretologatni és aztán majd annak a háta mögött kibickedni, hanem bátran előre kell lépni.
Apropó a közfeladatot ellátó szervekkel nem konzultáltam meg a saját nézeteimet-a gépjármű adó befizetését- mert azokkal nem igen vagyok hajlandó ilyen formában kapcsolatot keresni. Ameddig a pénzemért nem kapok megfelelő minőséget,addig majd az elvégzett munka után fogok csak fizetni.DE csak, ha olyan a munka minősége.Ennyi.
Akkor én is pontosítok: ilyen esetben mindig indul eljárás és százhalombattán az Érdi Rendőrkapitányság szabálysértési osztálya található. Az eljárást ők folytatják le, a térfigyelő kamera felvétele a bizonyítási eljárás legfontosabb része.
de igen a bírkaságról van szó, csak nem meritek elismerni bátran.
még csak annyit,hogy csoportosan elkövetett polgári engedetlenség esetén csoportos büntetést úgy sem mernének eszközölni,mert mondjuk ez országos médiális teret is nyerne akkor és az a mostani ingoványos helyzetében a helyi kegyúri zsarnokoskodó fidesznyikeknek nem igen erősítené az amúgy is ingatag pozícióit. Úgyhogy csak egy elhatározás kell és egy szervezés és már utánna csak a rest embereknek a tevőlegessége szükséges.
mert ha arra vagy kíváncsi, hogy az ideit-e,na azt nem
ha arra vagy kíváncsi, hogy a tavalyit,na arra is szintén a válasz nem.
Én nem csak a számat jártatom, hanem ki is tartok az elhatározásom mellett, bár a mi utcánkban aránylag elfogadható az útviszony és kisforgalmú is,de tíltakozásúl a többi lakos által elszenvedettek miatt renitenskedek. Lássuk van-e tökös követőm?