Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
1) Lehet, hogy az olvtárs folyamatosan vegzál téged, de egyetlen jelzést nem láttam tőled, hogy bármi is zavarna. Mivel gondolatolvasók nem vagyunk, és pláne nem figyeljük 24/7-ben az összes topikot, ezért intézkedés sem történhetett.
2) A fentiektől teljesen függetlenül, többször is tényszerű MM-sértést követtél el (nemcsak most, korábban is).
Elmondom egyszerűbben: az, hogy valaki szabályt sért, még nem jogosít fel téged arra, hogy Te is szabályt sérts.
De lásd kivel van dolgod, megvitatom a kollégákkal, de sok reményt ne fűzz hozzá.
Az, hogy miért törölted, azt értem. Amúgy akartam is idejönni kérni, csak közben megfeledkeztem róla. Arról nem kaptam indoklást, hogy miért küldtél permbanra.
Mégegyszer megkérdem: tudod, hogy kinek írtam, amit írtam?
Csakhogy most itt többről van szó. Akire személyeskedtem, az egy folyamatosan visszatérő troll, aki semmi mást nem csinál, csak engem vegzál egy vélt sérelem miatt, ami kb. 7-8 éve történt, és nem is én követtem el ellene. De ez nem fogta fel, azóta forralja a bosszút egyfolytában. Minden nickjét és hsz-ét törlitek ti is. Miért, mert annyira jól fórumozik? És nekem meg van tiltva, hogy reagáljak rá? Nevetséges. Amúgymeg a jellemzés nem volt helytálló? Ti ezt a stílust, amit ez nyom, mégis minek neveznétek? Épeszűnek?
Amúgymeg nem mondasz igazat, mert az X topikban sose töröltek hsz-emet személyeskedés miatt, banra se mentem, talán még sok éve, akkoris e miatt a tag miatt. Az, hogy az F1 topikban milyen személyes sértettségek vannak/voltak, rohadtul nem ide tartozik. 10 éve nyomom itt, és a pengeélre menő vitáim ellenére komolyabb problémája senkinek nem volt velem.
Nagyon nagyon gáz, amit te most csináltál, és kérem az azonnali felülvizsgálatot.
Amennyiben neked indoklás kell ahhoz, hogy miért töröltem azt a hozzászólásodat és miért tiltottalak ki, akkor az csak megerősít döntésem helyességében.
Érdekes, hogy varázsütésre ott a két minusz minden hsz-em mögött. De így rögtön, egymás után. Vajon kitől? Aki miatt kiraktatok, mert több év után mert visszapofázni neki, miután folyamatosan vegzált?
Mondhatni a szokásos mi? Tudod ki volt az az ember? És mit csinál itt évek óta? Fel lehetett volna, sőt lehetne jelenteni zaklatásért, és ti nem csináltatok ellene hosszú időn keresztül semmit. Engem pedig végleg kipakolsz miatta? Nem érzed rohadtul gáznak?