Keresés

Részletes keresés

Egy tiszta hang Creative Commons License 2003.07.24 0 0 96
heterószekszuális helyett heteroszexuális
szekszuális helyett szexuális
Előzmény: Egy tiszta hang (95)
Egy tiszta hang Creative Commons License 2003.07.24 0 0 95
Kedves Aradi Gábor!

Ha ez nem provokáció, akkor én semmi rosszat nem látok benne, sőt még örülök is neki.
Visszanéztem a régebbi beirásaidat, s úgy néz ki, hogy tényleg jobbos vagy. )Ha mégsem, akkor nagyon szorgalmas provokátor...:-))

Néhány megjegyzés a témához:

1. Bár nyilván jogotok van hozzá, és ha őszinte, akkor támogatandó és én is örömmel veszem egy ilyen kör alapítását, de azért mégiscsak egy szexuális preferencia mentén történik. Szóval egy kicsit groteszk, hiszen így akár az orális, vagy az anális szexet kedvelők is kört alapíthatnának. De mondom, ha Ti őszintén szükségét érzitek ennek, akkor legyen....

2. Ez az egész homofóbia fel van fújva. (A homoszexuálisokkal szembeni ellenszenv szvsz egy átlag mezei, "Orsós Viktorozó" MSZP szavazónál erősebb, mint a fideszeseknél.) Régen is sok ilyen ember élt közöttünk és sohasem rekesztette ki őket senki. Voltak pl. olyan népszerű szinészeink, akikről mindenki tudta, hogy homoszexuális és mégsem származott ebből semmi káruk. De miért? Mert tették a dolgukat, és nem azzal traktálták a közönséget, hogy mit szeretnek csinálni a hálószobában. És hidd el, ha egy heterószekszuális tenné ezt, az legalább ennyi ellenszenvet gyűjtene be.

3. Ugyanaz vonatkozik a "meleg felvonulásokra". Ha az orális szexet kedvelők vonulnának fel, és riszálnák magukat, ugyanolyan "botrány" lenne. Tehát it nem a homoszexuálisokról szól a vita. És szerintem elitélni nem értelmes dolog valakit a szekszuális szokásaiért, de büszkének lenni rá, legalább akkora hülyeség.

4. A jobboldalon valóban sokan indulatosan gondolnak a homoszexuálisokra, de ennek legfőbb oka pont az ilyen felvonulások. Mert azt látják, hogy míg ezért oda vannak a médiák, és éjjel-nappal foglalkoznak velük, addig a nemzeti eseményeket rendszerint elhallgatják, vagy kiforgatják. A nemzeti oldalon ezért sokan megalázva érzik magukat....

elemes Creative Commons License 2003.07.24 0 0 94
piros - rozsaszin - feher - benetton - zold :-D
Előzmény: Hy (93)
Hy Creative Commons License 2003.07.24 0 0 93
Tessen mondani, milyen színű a hazafias szivárvány?
Előzmény: AradiGábor (-)
elemes Creative Commons License 2003.07.24 0 0 92
gringo

- nem hiszem el, hogy kizárólag genetikai kérdés és nem tanult

egyik sem. a hajlam veleszuletett, de nem genetikai, hanem a mehen beluli fejlodes soran kapott hormonalis hatasok eredmenye. valoszinuleg. a tema erzekenysege miatt ugyanis nehezen kutathato...

Előzmény: gringo (87)
elemes Creative Commons License 2003.07.24 0 0 91
nem tudom.

orban azt mondta ugye, ami a liberalizmusbol vallalhato volt, azt az osszes modern part beepitette a programjaba. kivancsi vagyok, az unionista orban hogy fogja osszebekiteni a meleg polgari kort az usztics matyas polgari korrel.

aradi gaborek a polgari korok radikalizmusat (es usztics matyas nyilatkozatat) ismerve leptek a nyilvanossag ele. van ket meleg ismerosom (vagy tobb, csak nem tudok rola?); ok nem hivei annak a fajta "coming out"-nak, ami a gay pride-ban vagy akar a meleg polgari kor bejelenteseben nyilvanul meg, es en is inkabb ezen az allasponton vagyok.

de: jo toleranciatesztnek es jo eroprobanak erzem a kezdemenyezest es ezert tamogatom.

szoval, visszaterve az elejere, kivancsi vagyok, az unionista orban hogy fogja osszebekiteni a meleg polgari kort az usztics matyas polgari korrel. egyaltalan megprobalja-e? vagy felismeri, hogy ennyien mar nem fernek bele a csonakjaba? es ha megprobalja, hogyan? sikerul-e neki? (megjegyzem, ha sikerul, az MDF halott).

Előzmény: MoavePress (89)
Kulik Creative Commons License 2003.07.24 0 0 90
Mint láthatod pozitívan fogadtam a hírt és még javaslattal is éltem.
Előzmény: gringo (87)
MoavePress Creative Commons License 2003.07.24 0 0 89
Mondd, elemes kartács: Szerinted most mi lesz a buzipártoló SZDSZ szlogennel, amit oly soxor lehetett itten olvasni? (Tőled mongyuk nem) Direktívaváltás? Ez is egy szavazóréteg, hadd jöjjön?
Előzmény: elemes (86)
Kulik Creative Commons License 2003.07.24 0 0 88
Nyugodtan alakíthattok Polgári kört.
Azt viszont ne várd el, hogy elmenjek a talitokra.
Szerintem jobb lenne ha pártot alapítanátok még támogatást is kapnátok az államtól ha eléritek az 1%-ot.
Sok sikert.
Előzmény: AradiGábor (79)
gringo Creative Commons License 2003.07.24 0 0 87
Csatlakozni szeretnék a gratulálókhoz, tényleg sok sikert, rendkívül szimpatikus a kezdeményezés.
két megjegyzésem lenne
- nem hiszem el, hogy kizárólag genetikai kérdés és nem tanult
- a melegfelvonulások vegyes hatásúak nem vagyok biztos benne, hogy ezekre szükség van, attl szerintem nem lesz toleránsabb senki, ha egy évben egyszer látja az abszolúte szexualitásra kiélezett menetet, akár élőben vagy akár a híradóban. Sokkal szerencsésebb lenne, ha egyes közismert személyek vállalnák fel beállítódásukat.

Hirtelen ennyi, bízom a pozitív fogadtatásban a jobboldal formális szereplőjitől is, nagy áttörés lenne lássuk be.

elemes Creative Commons License 2003.07.24 0 0 86
Hali,

Partolo tagnak jelentkezhetek? (teljes jogon ugye nem, mert a szolidaritasom addig azert nem terjed :-)

Előzmény: AradiGábor (67)
Epikurosz Creative Commons License 2003.07.24 0 0 85
Hirtelen ez jutott eszembe:

"Kisangyalom, megfordult a világ,
zöldre festett ablakokban piros-fehér virág."

Ezt, vagy ehhez hasonlót akkor énekelték szüleink, nagyszüleink, amikor a Kormányzó fehér lovon bevonult a kincses városba.

Jobb híján legyen Budapest is kincses város.
(upgrade: zöldre festett -> szivárványos)

Ahogy azt a www.pride.hu-n is kifejtettem:
Sok sikert, és virágozzék száz virág!

AradiGábor Creative Commons License 2003.07.24 0 0 84
Ez nagyon tetszett. Jól esett! Azért kicsit vegyél vissza a politikai elfogultságból! Különben nagyon megnevettettél. A neved is jó:)
Na jó nem udvarollak körbe, még félreértik!
Előzmény: Okos Mikulás (82)
livefast Creative Commons License 2003.07.24 0 0 83
Csak most olvastam az Indexen a hírt.

Jó, hogy vagytok, hajrá! ;-)

Előzmény: AradiGábor (79)
Okos Mikulás Creative Commons License 2003.07.24 0 0 82
Azt írja a Zindex, hogy a Demokrácia Központ most alakítja ki álláspontját. Mi a lótúrót kell itt kialakítani? Természetesen szeretettel kell fogadni őket is. Ez kérdés? Minél tovább tart a vélemény "kialakítsa" annál kevésbé demokrata az a Demokrácia Központ.

Azt is mondják, hogy Hende szabadságon van, nem mintha észre lehetne venni mikor van szabadságon...

Merremeddig Creative Commons License 2003.07.24 0 0 81
Csak hogy tarkítsam a képet: a magam részéről katolikus vagyok, meleg vagyok, konok szadesz-szavazó vagyok (2. fordulóban jobb híján rendre maszp-~), és ezzel együtt nagyon örülök, hogy megalakult ez a meleg polgári kör.

Btw. ajánlom az éreklődők figyelmébe a 7 éve működő Öt Kenyér Keresztény Közösség a Homoszexuálisokért honlapját.

jakobka Creative Commons License 2003.07.24 0 0 80
Na vegre valami, amit nem a komcsik talaltak ki! :)))
Bar, asszem mingya lesz jelentkezo, azt majd mongya a magaet! :DDDDD

TAMOGATOM a MELEG POLGARI KORT! :))))
(csak ne lenne annyira lilas-rozsaszinu, mert azt utallom)

AradiGábor Creative Commons License 2003.07.24 0 0 79
Milyen reakcióra? Azt majd meglátjuk. Vannak elképzeléseim, mivel egy korrekt levelet kaptak tőlünk. De semmiképpen sem szeretnénk találgatásokba bocsátkozni, mivel egyelőre nyilatkozatstoppot hirdettünk. Interjút kizárólag a meleg érdekvédelmi sajtónak adunk, politikaiaknak nem. Volt "szerencsénk" az elmúlt években megismerni a sajtót. Majd mi jelezzük, amikor beszélni kívánunk. És kizárólag "vágatlan" formában, illetve "élő" adásban.
Előzmény: BaSand (73)
gudule Creative Commons License 2003.07.24 0 0 78
A világ egyensúlya helyrebillenni látszik e téren is.

well done

Előzmény: AradiGábor (45)
Donky Creative Commons License 2003.07.24 0 0 77
Olvass vissza. Én pl. sok sikert kívántam. Egyedül azt nem értettem, hogy egy vegyes polgári kör miért nem képviselheti a melegek érdekeit _is_. A nyilatkozatból aztán ez is kiderült számomra. Részemről innentől tiszta az ügy.
Előzmény: BaSand (73)
Donky Creative Commons License 2003.07.24 0 0 76
Most is nyugton marad. Ha szdsz-es meleg szervezet alakult volna ilyen keretek közt, akkor ugyanilyen reakciót váltana ki az ittlévőktől. szvsz.
Előzmény: Alan Shearer (72)
Donky Creative Commons License 2003.07.24 0 0 75
:o))
Hű bakker, hogy te mit kapsz ezért! :oD
Előzmény: Törölt nick (71)
kábelbúvár Creative Commons License 2003.07.24 0 0 74
"Nemzeti érzelmű melegek polgári köre
A Demokrácia Központ egyelőre nem foglalt állást

"Hajrá Magyarország, hajrá magyarok, mert mi is magyarok vagyunk" - egészítették ki az első meleg polgári kör alapítói Orbán Viktor köszöntését. A nemzeti elkötelezettségű homoszexuálisokat tömörítő Sokszínű Magyarország Polgári Kör nyílt levelében fejezi ki azt a reményét, hogy egyre többen ismerik fel: "a keresztényi szeretet összeegyeztethetetlen a homofóbiával". A napokban alakult szervezet képviselői szerint valótlanság, hogy csak a politikai paletta másik oldalán képviselhetik a melegeket. "

INDEX

BaSand Creative Commons License 2003.07.24 0 0 73
Gábor !

Láthatóan csípi a balosok szemét a kezdeményezésetek. Ez annyit jelent, jó úton indultatok el.
Milyen állásfoglalásra vártok?

Előzmény: AradiGábor (67)
Alan Shearer Creative Commons License 2003.07.24 0 0 72
A ballibek aztán tudnak provokálni.
Ha mondjuk az SZDSZ szervezett volna egy ilyen meleg dolgot, akkor a baloldal nyugton maradt volna.
Előzmény: Donky (70)
Donky Creative Commons License 2003.07.24 0 0 70
Miért, nem tudtad, hogy a 'jobb'oldalon minden balhét a ballib provokatőrök tevékenysége okoz?? :o)
Előzmény: Törölt nick (69)
Donky Creative Commons License 2003.07.24 0 0 68
"Mongyuk nem meglepő ez a baloldalon."

Jól van, nagyot mondtál. Öblíthetsz.

Előzmény: gegenseegross (63)
AradiGábor Creative Commons License 2003.07.24 0 0 67
Tévedsz! Már most nagyon nagy az érdeklődés, számos helyre hívnak bennünket. A sajtót viszont türelemre kértük nyilatkozat ügyben, mert szeretnénk megvárni a polgári körök állásfoglalását. Nem kívánunk a "sajátjainknak" betenni és belecsúszni a várható balliberális provokatőrök csapdájába. A végső cél ugyanis közös!

Jelentem: belépett két heteroszexualis lány is a körünkbe, ezzel is kifejezve szolidaritásukat.

Előzmény: Törölt nick (66)
gegenseegross Creative Commons License 2003.07.24 0 0 65
Én sem tudom. Te tudod? És ha igen, mivel bizonyítos?
Előzmény: tothpety (64)
tothpety Creative Commons License 2003.07.24 0 0 64
Nem is tudom, melyik párt előzenekara fújta a sípot, verte a dobot és húzta a nádi hegegdűt az Erzsébet-hídnál a Pride-on...
Előzmény: gegenseegross (63)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!