Keresés

Részletes keresés

chevyfan Creative Commons License 2006.02.13 0 0 422

Hella!

Meg tudátok mondani, hogy valamelyik magyar oldalon le vannak-e írva a karrierek?

Fizetések, követelmények érdekelnének...

Valahonnan lehet letölteni új munkákat?

csudi Creative Commons License 2006.02.12 0 0 421

az, hogy nem minden ingyenes. Csak a zold nyilacskasok. Oldalt a kategoriaknal allitsd be, hogy free only es akkor csak azokat latod, ami ingyenes. Abbol is van tobb tucat.

Előzmény: chevyfan (420)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.10 0 0 420

"Subscribe now to unlock this file"

Ez miez?

Előzmény: csudi (419)
csudi Creative Commons License 2006.02.09 0 0 419
az ingyenes cuccok ingyenesen jonnek. Ha kicsi zold nyil van a cikk mellett, akkor jonnie kell. Ha nem jon, az technikai hiba, akarmi miatt. Pl. korlatozza a browsered a valamit.
Előzmény: chevyfan (417)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.09 0 0 418
Vagy valamit fel kell töltenem, hogy letölthessek?
chevyfan Creative Commons License 2006.02.09 0 0 417
Ingyenest nem tudnál? Regisztráltam, mert azt írta, hogy "free download", de nem megy...
Előzmény: csudi (416)
csudi Creative Commons License 2006.02.09 0 0 416
Előzmény: chevyfan (415)
chevyfan Creative Commons License 2006.02.09 0 0 415

Sziasztok!

Honnan tudnék berendezést letölteni?(bútorok, mindenféle hasznos tárgyak stb...)

Ivette Lann Creative Commons License 2006.01.17 0 0 414

Szia!

Igen, amúgy teljesen úgy működik, mint a többi Sim.

Viszont amikor visszajön, akkor lenullázódnak a tanult pontjai (Kreativitás stb)

Előzmény: _Gary_ (413)
_Gary_ Creative Commons License 2006.01.17 0 0 413
Gratulálok a kutatási eredményedhez! :))

Egyébként, ugyan úgy vannak szükségletei? Mehet dolgozni?

Hmm... egy ilyen lény jól mutatna és elsántigálhatna a ház körüli kertitörpe-farmon :)))
Előzmény: Ivette Lann (412)
Ivette Lann Creative Commons License 2006.01.16 0 0 412

Sziasztok!

Nos, összehoztam ezt a zombis dolgot. Kinyirtam az egyik simet, azután feltárcsáztam az alvilági telefonon és úgy kb 1100 körüli összeggel próbálkoztam.

Kaptam egy gratulációt az új kreálmányhoz a játékban és megérkezett a zombi!!

A kapcsolati pontjaik (a telefonálónak és a zombinak) egyből minuszba fordultak, pedig előtte 100%-on álltak. A nő felvisított, amikor meglátta és kirohant a szobából.

A zombinak szürke az arca, zöldesen fénylik a szeme és úgy néz ki, mint aki a fél oldalára lebénult. Ebből adódóan sántikál és nagyon lassan megy. (A lépcsőn nem ott csak úgy sprintel felfelé) Érdekesen morog és hörög, de ebben ki is merül a zombilét. Nem kezd el bántani senkit és tovább is ugyanúgy lehet játszani vele, mint a többi karakterrel. Csak nagyon macerás a sántítás miatt, úgyhogy újra eltávoztattam az élők világából.

Ja és amikor újra próbálkoztam visszahozással, mert kellett volna a sim, hiába adtam meg a maximális összeget, újra csak zombiként tért vissza.

Hát ennyi!

Üdv!

Ivette

Doshika Creative Commons License 2006.01.12 0 0 411
Az én egyik Sim-em is hozzájutott egy ilyen telefonhoz (munkajutalomtárgy). Ki is próbáltam azonnal :) de kevés pénzzel. Annyi volt a válasz hogy túl keveset ajánlottam, de zombi nem jött (szerencsére). Lehet hogy több pénz ajánlásával, de ahhoz nem eléggel, hogy fel is támadjon a családtagom normális állapotában, akkor lesz zombi.
_Gary_ Creative Commons License 2006.01.11 0 0 410
Ez nagyon jó! :)
Én még csak könyörögtem a másik életéért, fizetni nem kellett, legalábbis úgy emléxem. Viszont ez a telefon az alvilágba... haláli :)
A townie sim-eknek (akik alapból a kis tenyészetben laknak), van családfájuk, pár generációs halott őseik... Őket lenne érdemes visszatelefonálni :)
Remélem úgy műxik, mint a filmeken, megharapja a másikat és az is zombi lesz, a'la vámpír :)))
Újra elő kellene venni és létrehozni a Land of the Dead-et :))) csak hol marad a fejlövés? :)))

Hajrá, csak biztatni tudlak a kísérletezésben! Persze várjuk a fejleményeket is!
Előzmény: Ivette Lann (409)
Ivette Lann Creative Commons License 2006.01.10 0 0 409

Szia!

Pontosan nem tudom, még nem csináltam.

El kell menni médiumnak (Meló-karrier) és ott a munka aspirációs tárgyaknál, ha elég magas szintre jutsz, ki lehet váltani a telefont az alvilágba.

Ha meghalt valmilyen családtagod, akkor fel tudod hívni a kaszást és megfelelő összegért vissza lehet hozni a halálból. (Ilyet már csináltam!)

Amikor meghal egy családtagod, akkor megjelenik a kívánság, hogy visszahozd valamint a félelem, hogy zombiként jön vissza.

Ebből azt szürtem le, ha keveslik a felajánlott pénzt, akkor jöhet vissza zombiként.

Ki fogom próbálni.

Eddig még mindig a maximális összeget fizettem és ezért mindenki normálisan jött vissza.

Üdv!

Ivette

Előzmény: Balamber:) (408)
Balamber:) Creative Commons License 2006.01.10 0 0 408

Üdv mindenkinek!

Gyártottam pár vámpírt.

Ez az egész kb arra jó, hogy nem öregszenek és amíg vámpír addig jól kitanítom aztán visszaváltoztatom.

A vámpírnak nincsenek szükségletei. Tehát nem fárad, nem éhes stb... Csak fényre nem szabad menni vele mert akkor mindene rohamosan megy le...

Tud röpülni meg hasonlók, de igazából nem túl nagy szórakozás...

Az a zombis dolog micsoda? Hogy lehet csinálni? A Sims1-ben nekem volt...de már nem emlékszem, hogy készült...

Balamber

V63-152 Creative Commons License 2006.01.08 0 0 407

Sziasztok!

Segítség kéne: kéne a Sims2 telepítő kód.

Nekem sajnos amit megadtak az rossz és szeretnék már végre vele játszani.

Köszönöm.

Ivette Lann Creative Commons License 2006.01.06 0 0 406

Szia!

Két vámpírnak nem lesz vámpír a gyereke. (Próbáltam)

Én már harapdáltam másokat. (Már egy tucat új vámpírt gyártottam, mert elég nehezen sikerült összefutnom az elsővel, így most vámpírokban nincs hiány)

Ahhoz, hogy meg tudj harapni valakit nagyon jóban kell lennetek. Ekkor jelenik meg ez az opció a többi között.

Most ki akarom próbálni ezt a zombis dolgot. Ha sikerült majd beszámolok.

Üdv!

Ivette

Előzmény: Balamber:) (405)
Balamber:) Creative Commons License 2006.01.05 0 0 405

Üdv mindenkinek!

Most tévedtem erre az oldalra.

Kíváncsiskodom, hátha valamivel tudom még színesíteni a játékot...

Olvastam, hogy többen "vámpírkodtok".

Hát nekem sikerült a férfi vámpírt elcsábítanom és "férjülvennem". Az esküvő után azonnal megkóstolta ujdonsült feleségét aki egyből vámpírrá változott.

Azonban ha vesztek a javasasszonytól Vapocilin-D -t -vagy valami ilyesmi a neve- akkor vissza lehet változtatni a simet.

Azt nem tudom, hogy odafele megy-e a dolog.

Azt sem tudom, hogy két vámpírnak, vámpír gyereke lesz-e...

Viszont nem kell a házra ablakot tenni és nincs gáz a fénnyel...

Ma du. ha hazaértem kipróbálom, hogy bárkit meg lehet-e harapni...erre elég kicsi az esély...

azért nem szeretnék hüle vámpírokkal játszani...viszont nem öregszenek...

Üdv:

Balamber

Előzmény: Doshika (391)
csudi Creative Commons License 2006.01.04 0 0 404
ld 381-es es 383-as hsz-ek.
Előzmény: Doshika (403)
Doshika Creative Commons License 2006.01.04 0 0 403
Milyen pusmogás? Nem értem amit irtál :(
Előzmény: csudi (402)
csudi Creative Commons License 2006.01.04 0 0 402
hogy ti miket irtok... rosszul hallottam egyebkent a pusmogast. :-((((((((( (nem ram vonatkozott.) hupp. na, nemtom. eleg draga.
Előzmény: Doshika (401)
Doshika Creative Commons License 2006.01.02 0 0 401
Azért az megoldható hogy ne tegyél ablakot arra a szobára ahol nappal alszik. :) Sőt talán az egész házra :)
Ivette Lann Creative Commons License 2006.01.02 0 0 400

Sziasztok!

Összejött ez a vámpíros dolog, úgyhogy gyorsan leírom a tapasztalatokat, hátha mást is érdekel.

A városban találkoztam a vámpír nővel éjszaka sok-sok városlátogatás után.

Nem volt egyszerű összefuni vele, de rögtön rá lehet ismerni.

Azt hiszem, hogy csak akkor harap meg, ha már barátok vagytok, mert nálam elég sokáig kérette magát.

A koporsó nélkülözhetetlen a vámpíroknak, mert az ablakon beáradó fénytől is képesek kikészülni.

Hát ennyi.

Boldog Új évet!

tcstitty Creative Commons License 2006.01.01 0 0 399

HELP!!!!!!

A gyerek belépett a tanuló menübe a játék elején ahol annak idején a három város képe jelent meg. Evvel nem is lenne semmi baj, csak annyi, hogy nem tudok belöle kilépni és visszakeveredni a városokhoz. Egyszerüen nincs menüpontom amivel ki lehetne lépni. Két menüpont van, az egyik az a három kocka egymáson, a tutorial menü, a másik az ajtó vagyis a quit. Hogyan tovább? hogyan jutok vissza a városokhoz és a családjaimhoz?

Előre is köszi a választ! Sziasztok és BUÉK!

tcstitty Creative Commons License 2005.12.31 0 0 398
Köszönöm majd utánanézek! Most BUÉK!
Előzmény: csudi (397)
csudi Creative Commons License 2005.12.30 0 0 397

Nekem is voltak gondjaim. Ha jol megnezed, itt a zippek is ossze vannak zippelve, foleg, ha set-eket hozol le. Ezert extract utan megegyszer nezd meg, hogy extract lehetoseg van-e meg. Es amit kicsomagoltal, azt utana tutira tedd a downloads-ba, durr-bele, es ne legyen alkonyvtarba.

De van egy sokkal egyszerubb. Ha nem sajnalsz 5 dollart, azaz egy ezrest, akkor vegyel a simsresourcon elofizetest. Aki elofizetett, az letolthet egy alkalmazast vagy hasznalhatja online, ami automatikusan betesz mindent a helyere, nem beszelve arrol, hogy minden cucc elerheto lesz. Egyesevel is lehet toltogetni, de van basket is, ahova bepakolhatsz 60 targyat, aztan hagy szoljon... Terulsz-fordulsz, es mar ott is van. En nagyon utaltam kizippelgetni, szal, nekem emiatt megerte.

Előzmény: tcstitty (396)
tcstitty Creative Commons License 2005.12.29 0 0 396

Sziasztok!

Lenne egy óriási kérdésem. Tudom, hogy már sok helyen és sok fórumban írhattak erről a problémáról de én nem találok választ. letöltöttem a hivatalos, jogtiszta sims2-höz a hivatalos oldalról kiegészítő cuccokat. mint ruhák, szemüvegek, stb. Ami *.package fájl a kicsomagolás után nem teszi be a játékba. Miért nem? Mit csináltam rosszul? A help-ben az van, hogy a c:my documentsEA GAMESThe Sims2Dowloads mappába kell kicsomagolni. Én oda is tettem egy csomó képet meg egyebeket és nem jelennek meg a játékban. a *.sims2pack fáljok simán bejöttek a játékba azokkal nincs is gondom. Csak az előbbiekkel. Tudnátok valamit mondani? Előre is köszi!

Ivette Lann Creative Commons License 2005.12.27 0 0 395

Köszi!

Kipróbálom, hátha összeakadok velük, azután majd beszámolok róla.

Ivette

Előzmény: Doshika (391)
torban Creative Commons License 2005.12.25 0 0 394
Több kísérlet után a lányom megoldotta...elolvasta a telepítési útmutatót: NE telepítsd uyanoda, ahol a the Sims2 van.... És lőn csoda: elindult!
Előzmény: Doshika (393)
Doshika Creative Commons License 2005.12.24 0 0 393
Javitó patchet feltetted?
Előzmény: torban (392)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!