az, hogy nem minden ingyenes. Csak a zold nyilacskasok. Oldalt a kategoriaknal allitsd be, hogy free only es akkor csak azokat latod, ami ingyenes. Abbol is van tobb tucat.
az ingyenes cuccok ingyenesen jonnek. Ha kicsi zold nyil van a cikk mellett, akkor jonnie kell. Ha nem jon, az technikai hiba, akarmi miatt. Pl. korlatozza a browsered a valamit.
Nos, összehoztam ezt a zombis dolgot. Kinyirtam az egyik simet, azután feltárcsáztam az alvilági telefonon és úgy kb 1100 körüli összeggel próbálkoztam.
Kaptam egy gratulációt az új kreálmányhoz a játékban és megérkezett a zombi!!
A kapcsolati pontjaik (a telefonálónak és a zombinak) egyből minuszba fordultak, pedig előtte 100%-on álltak. A nő felvisított, amikor meglátta és kirohant a szobából.
A zombinak szürke az arca, zöldesen fénylik a szeme és úgy néz ki, mint aki a fél oldalára lebénult. Ebből adódóan sántikál és nagyon lassan megy. (A lépcsőn nem ott csak úgy sprintel felfelé) Érdekesen morog és hörög, de ebben ki is merül a zombilét. Nem kezd el bántani senkit és tovább is ugyanúgy lehet játszani vele, mint a többi karakterrel. Csak nagyon macerás a sántítás miatt, úgyhogy újra eltávoztattam az élők világából.
Ja és amikor újra próbálkoztam visszahozással, mert kellett volna a sim, hiába adtam meg a maximális összeget, újra csak zombiként tért vissza.
Az én egyik Sim-em is hozzájutott egy ilyen telefonhoz (munkajutalomtárgy). Ki is próbáltam azonnal :) de kevés pénzzel. Annyi volt a válasz hogy túl keveset ajánlottam, de zombi nem jött (szerencsére). Lehet hogy több pénz ajánlásával, de ahhoz nem eléggel, hogy fel is támadjon a családtagom normális állapotában, akkor lesz zombi.
Ez nagyon jó! :) Én még csak könyörögtem a másik életéért, fizetni nem kellett, legalábbis úgy emléxem. Viszont ez a telefon az alvilágba... haláli :) A townie sim-eknek (akik alapból a kis tenyészetben laknak), van családfájuk, pár generációs halott őseik... Őket lenne érdemes visszatelefonálni :) Remélem úgy műxik, mint a filmeken, megharapja a másikat és az is zombi lesz, a'la vámpír :))) Újra elő kellene venni és létrehozni a Land of the Dead-et :))) csak hol marad a fejlövés? :)))
Hajrá, csak biztatni tudlak a kísérletezésben! Persze várjuk a fejleményeket is!
Kíváncsiskodom, hátha valamivel tudom még színesíteni a játékot...
Olvastam, hogy többen "vámpírkodtok".
Hát nekem sikerült a férfi vámpírt elcsábítanom és "férjülvennem". Az esküvő után azonnal megkóstolta ujdonsült feleségét aki egyből vámpírrá változott.
Azonban ha vesztek a javasasszonytól Vapocilin-D -t -vagy valami ilyesmi a neve- akkor vissza lehet változtatni a simet.
Azt nem tudom, hogy odafele megy-e a dolog.
Azt sem tudom, hogy két vámpírnak, vámpír gyereke lesz-e...
Viszont nem kell a házra ablakot tenni és nincs gáz a fénnyel...
Ma du. ha hazaértem kipróbálom, hogy bárkit meg lehet-e harapni...erre elég kicsi az esély...
azért nem szeretnék hüle vámpírokkal játszani...viszont nem öregszenek...
A gyerek belépett a tanuló menübe a játék elején ahol annak idején a három város képe jelent meg. Evvel nem is lenne semmi baj, csak annyi, hogy nem tudok belöle kilépni és visszakeveredni a városokhoz. Egyszerüen nincs menüpontom amivel ki lehetne lépni. Két menüpont van, az egyik az a három kocka egymáson, a tutorial menü, a másik az ajtó vagyis a quit. Hogyan tovább? hogyan jutok vissza a városokhoz és a családjaimhoz?
Nekem is voltak gondjaim. Ha jol megnezed, itt a zippek is ossze vannak zippelve, foleg, ha set-eket hozol le. Ezert extract utan megegyszer nezd meg, hogy extract lehetoseg van-e meg. Es amit kicsomagoltal, azt utana tutira tedd a downloads-ba, durr-bele, es ne legyen alkonyvtarba.
De van egy sokkal egyszerubb. Ha nem sajnalsz 5 dollart, azaz egy ezrest, akkor vegyel a simsresourcon elofizetest. Aki elofizetett, az letolthet egy alkalmazast vagy hasznalhatja online, ami automatikusan betesz mindent a helyere, nem beszelve arrol, hogy minden cucc elerheto lesz. Egyesevel is lehet toltogetni, de van basket is, ahova bepakolhatsz 60 targyat, aztan hagy szoljon... Terulsz-fordulsz, es mar ott is van. En nagyon utaltam kizippelgetni, szal, nekem emiatt megerte.
Lenne egy óriási kérdésem. Tudom, hogy már sok helyen és sok fórumban írhattak erről a problémáról de én nem találok választ. letöltöttem a hivatalos, jogtiszta sims2-höz a hivatalos oldalról kiegészítő cuccokat. mint ruhák, szemüvegek, stb. Ami *.package fájl a kicsomagolás után nem teszi be a játékba. Miért nem? Mit csináltam rosszul? A help-ben az van, hogy a c:my documentsEA GAMESThe Sims2Dowloads mappába kell kicsomagolni. Én oda is tettem egy csomó képet meg egyebeket és nem jelennek meg a játékban. a *.sims2pack fáljok simán bejöttek a játékba azokkal nincs is gondom. Csak az előbbiekkel. Tudnátok valamit mondani? Előre is köszi!