Robin, Andij: Köszi a MySpace-t, hamarosan benézek és folytatom a jelölgetést és egyebek. Majd kreálok magamnak valami "emberi" linket a hosszú ákom-bákom helyett, és megírom, hogy aki akar, megtaláljon. :)
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~ Batalla: A kitartásod meghozta gyümölcsét! :) Először én is szenvedtem vele, ha ez kicsit megnyugtat... :) Szerintem valami péksütemény lehet. Te minek nézed?
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~ BAforever!: Szerintem nem jelent meg CD-n, mert ez egy "bootleg" (=maszek felvétel).
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~ Ashimon: Köszi a dalrészleteket! :)
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~ Eldarion: (a 2568-as hozzászólásodra) Úgy tudom, az idén egészen biztosan nem. ;)))
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
Nálam ezek jönnek be pillanatnyilag (rangsor nélkül):
Tonight We Have the Stars I Thought I'd Seen Everything Oxygen We Found What We Were Looking for She's Got a Way Flower Grown Wild
~°°~°°~°°~°°~°°~°°~°°~
BA honlapjáról:
"UK TV appearances Bryan will be appearing on two UK TV shows this week.
Tuesday 4th March 2008 GMTV Channel: ITV 7.00am - 9.25am "Music legend Bryan Adams joins us on the sofa, and performs his new single, "I thought I'd seen everything" http://www.gm.tv
Friday 7th March 2008 Al Murray's Happy Hour Channel: ITV 10pm - 11pm "Canadian singer Bryan Adams, best known for his record-breaking No.1 hit Everything I do, provides the music" http://www.itv.com/Entertainment/comedy/almurrayshappyhour/ by Helen Barton"
Élő föllépés az új dallal: a klipp eredeti linkje: ide katt! Jól nézett ki! :))) A belőle készült mp3-at itt találod. Lehet, hogy 2 linket látsz az oldalon, ekkor vigyázz, NE a törlés linkjére kattints!!
Én is hasonlóképpen vagyok ezzel... Bryan dalai tipikusan olyanok, amelyekhez hangulat kell, vagy ugy is fogalmazhatok, hogy minden hangulatomhoz tudok találni egy dalt... és van olyan is, hogy egy szám nem igazán jön be, félreteszem... aztán eltelik egy kis idő, és egyszercsak azon kapom magam, hogy a dallam ott van a fülemben... muszáj meghallgatnom... aztán napokig nincsen menekvés :D és a dal onnantól az állandó playlistem része... :D
Nem tudom, ki hogy van vele, de én pár Bryan dallal úgy vagyok, hogy először nem is igazán tetszik. Aztán hallgatom egyiket a másik után, és ami addig nem is annyira tetszett, egyszer csak BETALÁL MINT AZ ATOM!!!! De akkor telibe:)))) És ezek a számok utána sokkal kedvesebbek mint azok amik egyből bejöttek. Ilyen az On day like today, Best of me, C'mon, c'mon, c'mon és a How do ya feel tonight. Várom az új album elsőre nem igazán tetsző dalait!!!!! ( és azokat is, amik elsőre!!!! )
Meghallgattam a dalokat. Tetszenek:))))) És ha jól értelmezem az alattuk lévő kiírást, akkor nem egészen 3000 Ft-ért ( 7.99 Font ) le is tölthető az egész album. De lehet hogy tévedek. Azért ez érdekes: ha itt nem egész 3000 Ft, akkor itthon miért nem kapni CD-t ennyiért???? Tudom, üzlet+haszon+hasonlók, de ha elérhető áron lennének akkor nem lenne ennyi illegális letöltés. Amúgy vhol azt olvastam hogy Bryan azt nyilatkozta, Őt nem zavarják az illegális letöltések, a lényeg hogy Őt hallgatják! Aranyos megnyilvánulás, de azért én akkor is megveszem eredetiben!!!
Veggie engem a myspacen ezen a linken lelsz meg:) myspace.com/andreasieto
Engem is jelölgethettek:))))
robin még mindig nem emlékszel, hogy a bankkártyás fizetést hogyan sikerült megcsinálni? nekem már megy el a kedvem az egésztől mert nem működik sehogysem:S
szerinted lehet átutalni? már arra is gondoltam mert az lehet könnyebb lenne:)