Szerintem este kéne egyet nyereményjátékozni, amolyan LANon, míg fut az esti "akció film", aztán gamelünk. Szal a url aztán este szórakozunk ki mennyit lét termelt pluszba a túrórudira :)
Kihagytam a lényeget... khmm. a kajához... :))) gg LOL
Szóval 00:25-kor fut a TVspot és Jenőket telefonált nekik: "azért kicsit gáz csak egyszer leadni, nem? Hanyas vagy???!?! Te disznó!"
Bent elmagyarázza neked Kria!
Viszont már megalapoztuk a jóhangulatot a GRezésre, noha rohadt éhesek vagyunk ugyanúgy. So, plz hozzá kaját 2 főre, 1-1 mai fogással, körettel, de lécci, tudod hogy utálom céklát. :)))))))
Na csá! Van most nálam is zsé! Tesómmal beszéltem telefonon, szal fiókszemlét tartottam otthon egy csöppet :)
Január végén lehet költözni, január végén lehet megnézni, valami Szilágyi, a jankó aránylag normálisnak tűnt, 90e. pöhe.. Szal marad a január végére :) Noha azért jónak tűnik a hirdetés szerint.
So! 2 nagy, egybe is nyiló, de külön bejáratú szoba a hallból... hmm. Ergo 2+hall, központi fűtés, nincs bútor.
Vasárnap délelőttre mondtam hogy még hívjuk a pontos idő+hely miatt.
Egy idősebb nő volt és mondott valamit az anyjáról, hogy valamelyikük lesz a fogadóbizottság, de szerintem full lámák so nem kell csilli-villi lakásra számítani.
Noha megnézendő szerintem.
Helyszíni döntés javasolt :)
Nyoh!!
Bosnyák téri 72nm,65e,13e kaució...
Nagy Lajos 140. (Bosnyák sarkon)
Ők 5en voltak (2gyerek) ~12e gáz(téli) 4e villany, minden szoba külön gázkonvektoros, alapfunkciós bútorzat maradt, 1 teljesen különbejáratú bazinagyszoba, a másik 2 egybe is nyílik, de a fürdőből is lehet menni a másikba.
CSÜTÖRTÖK REGGEL!!! megyünk és még rácsörgünk a jankóra!
Úgy február/márciustól hosszútávra kiadó az alábbi lakás!
VI. ker., Lovag u. (Nyugati-Oktogon-Bajcsy pár perc éjjel-nappali közlekedés), jó állapotú ház, 80 nm, 3 szoba (25-15-15 mindnek van külön bejárata is), 3. emelet, udvari-utcai, csendes és világos, gázkonvektoros, gépészetileg is felújított, külön WC, bútorozatlan de a konyha berendezett (bútor+gépek) és van 2 nagy beépített szekrény (elő- és hálószoba)!
Január végéig csak itt, csak nektek aztán bedobom a nagy magyar ingatlanpiacra! Tel.: 30-268-1502
Jo reggelt! Alszunk? :-)
Hat en nem, bent vagyok a foiskolan es amig a tanarra varok, boldogitalak benneteket! De persze nem csak ezert jottem be hetfo reggel, kepzeljetek vizsgaztam filozofiabol... Eleg kemenyen megnyomtam az oregnek, szerintem annyira jo lett, hogy megkerem, had fenymasolhassam le! :-) Beleirtam Platon-t, U know? "Csak a holtak lattak a haboru veget!"
Aztan szolgalhatok egy pozitiv infoval is, Mr. Madl minden bizonnyal alairja a liberalizaciot, lehet hogy eljon a kanaan? :-)
Noha én mindig fekvés előtt kvzom egyet, ahogy most is fogok majd kb 1 órán belül, mihelyt megjön a hegyvonulat :)
Amiről meg pofázgattunk itten, azt már én sem vágom :) Remélem ha majd ma visszaolvasom akkor értő vigyor kerül az arcomra :)
bakker.
itt ülök reggel, picsaszarul érzem magam. tegnap túl későn kvztam, nem tudtam aludni. megin bepörgött az agyam, megin tiszta baromságok foglalták le az agyam sávszélességét. néha nagyon idegesítő tudok lenni magamnak.
még át kéne néznem egy kis vektoralgebrát, mert vannak homályos foltok. hm. egy kibaszott homályos folt az egész:)
szal olvasom itt a dumáitokat és fullra nem vágom mi az istenről pofáztok. na de mindegy is. most megyek mer kések elfele. legyetek jók.