Van nekünk is házastársunk, csak nem verik túlzottan nagy dobra!A Nissannal!
A Ford kiabálta szanaszét, amikor aVolvóval összekeveredtek anno.Most meg meg lehet nézni, amostani két márka egyre jobban hasonlít egymásra.(csak kinézetről tudok beszélni, műszakilag nem ismerem egyiket sem)
Ki mit tud : a keréknyomás érzékelőkről? Arra gondoltam ,hogy egy barátomnak van lagunáról megmaradt 4kereke érzékelővel együtt ,ezekhez az érzékelőkhöz jutányos áron hozzájuthatnék. Jók é ezek a scenicbe ,benne van e a szükséges rendszer ?Azt is csak aktiváltatni kell? Aki ezt tudja segitsen ki a válasszal!Légyszi-légyszi !!! köszi kjanyi
Köszönöm Uraim a segítséget PDA videózás ügyében. Megoldottam. Nem volt egyszerű ,mert mindenhol pénzt akarnak a progiért.:-( Érdekes hogy a lejátszó ingyenes amivel az AVI-t lejátszom. Viszont DVD-AVI konverterért képessek lennének pénzt kérni :-( Azért A tippek között találtam ingyenest is.:-) Most hogy már össze jött, eszembe jutot hogy lehet hogy a Dr.DívX-em is megtudja oldani.:-)
Háát pedig ahogy öregszik az ember, az vele jár...
Nekem sajna eszembe sem jutott, hogy nincsenek biztonságban a cuccaim, annyira nem értek a gépekhez, csak használni tudom őket. (Pedig nem is szőke vagyok!)
Mostmár nagyon vigyázz a fejedre nehogy onnan is kitörlődjenek az adatok :-(Én pont a hétvégén archiváltam le mindent és kipucoltam a gépet is egész gyors lett.