Keresés

Részletes keresés

__mano Creative Commons License 2004.08.13 0 0 50301

Cico, en mar megint nem tudok babanetelni (nekem sokszor nem elerheto, amikor epp szeretnem), igy a pocakodat nem tudom megnezni, de megneztem Neked, en mennyit hiztam a 27. hetig: a 27. het vegere en is +8-nal tartottam, - es ez maradt is kb. a 30. het vegeig. (Igaz, Hanga 4.2 kg volt, azt lehet, hogy nem irigyled. ;)) Nekem + 12 lett a vege, es "kozvetlenul" szules utan +4 volt. Nekem +2-3 kg megmaradt egesz sokaig, kb. most ugy egy honapja vagyok a pocakosodas elotti formamban (Hanga 11 honapos lesz), de a kockas pocak (ami elotte is volt) hamar visszajott. Szoval nem olyan hu de sok az a plusz 8 !

Mennem kell, felebredt a lanyom...

Előzmény: Macskacicó (50297)
ecccsi Creative Commons License 2004.08.12 0 0 50300
Cicóka, 1,5 kiló csak a plusz vér... 10-12 kiló lehet ami csak és kizárólag a babát szolgálja, ne izgulj! :) Bobus, de jó hogy erre jársz megint, és csupa jó hírekkel:-))) gratulálok, babához, ösztöndíjhoz, lakáshoz, stb!:-) Perdus nem sms-elt még, igen gyanús:-)
Előzmény: Macskacicó (50299)
Macskacicó Creative Commons License 2004.08.12 0 0 50299
rengeteget!:( 8 kilónál járok. de különben mindenki aszongya, és én is így látom, hogy csak a pocakra ment, de hát hová? még csak 27 hetes vagyok, mi lesz itt később?!
Előzmény: Döby (50298)
Döby Creative Commons License 2004.08.12 0 0 50298
Egyátalán nem orbitális! És meg kell jegyeznem, nagyon kis csinos vékonka vagy! Mennyit híztál?
Előzmény: Macskacicó (50297)
Macskacicó Creative Commons License 2004.08.12 0 0 50297
a babaneten macskacico képtárában megtalálod. na, ooooooorbitális?:))))))))))))
Előzmény: Döby (50295)
Döby Creative Commons License 2004.08.12 0 0 50296
Bobuska,
Örülök ám, hogy nem vesztél el... :-)) Lehet mán tudni hogy kisebbik micsoda lészen? Olllyan nagyon kíváncsi vagyok!!!
Előzmény: bobus (50291)
Döby Creative Commons License 2004.08.12 0 0 50295
Hun lehet megnézni a Te pocakos képeidet?? Kíváncsi vagyok, hogy orbitális pocakod van-e vagy sem... ;-)))
Előzmény: Macskacicó (50292)
__mano Creative Commons License 2004.08.10 0 0 50294

Igy jar az, aki egyszerre ket topicot olvas, es gyerek mellett tesz fel kepeket a netre... ;))) Az torten(hetet)t, hogy reggel olvastam a felkeszulest, aztan Hanga dolgot adott, aztan visszajottem letolteni a nyaralos kepeket, ahol az egyik nagyon megtetszett, es gondoltam, felteszem a felkeszuloson, ami sonee es az o Armini kepe miatt jutott eszembe, kozben beneztem a Babapledre, es megorultem bobusnak, ranyomtam az uj hozzaszolasra, es leirtam gyorsan mindent, ami eszembe jutott... Bocsi ! ;)))))

mano.szetszort.is.hu

Előzmény: __mano (50293)
__mano Creative Commons License 2004.08.10 0 0 50293

Lanyok, ne haragudjatok, tudom, hogy ez felkeszulos topic, de akkor mondjuk, hogy kedvcsinalonak jo a kep. ;) Szoval nem birom ki: most szedtem le a geprol a nyaralos kepek egy reszet, es nagyon tetszik pici lanyom egy egesz friss (egy hetes) kepe, - mondjuk, csak linkkel teszem ide, es akkor akit zavar a hozzaszolas, az nem nezi meg a kepet. ;))) Reakciot sem varok, nem azert teszem be, hogy esetleg udvarias igazolast keressek, tenyleg csak nem birom ki. ;))))

Hanga nyaral

mano.igazi.elfogult.anyoca.hu

Es rogton megragadnam az alkalmat egy lelkesedesre: sonee, koszi, hogy tettel be kepet ! Nagyon edi Armini ! :))))) Igazan komoly, ahogy ott szerel. ;) (Bevallom, csak ezert nem lenne kedvem regisztralni az nlc-n, fura, hogy nezelodni maskepp nem lehet, de ha nagyon akarom, ezt a politikat is meg tudom magyarazni.)

Bobus, de jo, hogy jelentkeztel ! Akkor azert jol mennek a dolgok ? Milyen az ovi ? Tetszik Bendinek ?

m.

Macskacicó Creative Commons License 2004.08.10 0 0 50292
komolyan mondom! a szeme, a szája tök olyan, mint a tiéd! a férjedet nem ismerem, lehet, ha ismerném, belőle is felfedeznék vonásokat. de nézd meg a szemeteket! hát, nem ugyanolyan?:))
Előzmény: Döby (50290)
bobus Creative Commons License 2004.08.10 0 0 50291

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak a nagy lakastakaritasban, ugyintezesben es miegymasban uszom nyakig, de most gyorsan jelentkezem...nincs netunk otthon, a munkahelyrol irok, bar tilos, de mindegy, azert eletjelet akartam adni magamrol...

Visszaolvasni nem tudok, mas jelszavaval leptem be, nekem meg nincs (itt sem mennek a dolgok gyorsabban, mint a franciaknal...).

Mi elvagyunk, en beleptem a 20. hetbe, es megkaptam az osztondijat, amire jelentkeztem, talaltunk ovit Bendinek, lassan alakul a lakas, es mar csak az szamit, hogy mindenki egeszseges legyen!

Mindenkit pusszatok es udvozlok, talan szept. elsejetol is tudok mar dolgozni (az osztondij oktober egytol indul...most csak ugy beszaladtam), es akkortol, illetve ha lesz otthon net, akkor jovok feldobni a topikot!

Addig is legyetek jok, es elvezzetek a nyarat...

bobus

Döby Creative Commons License 2004.08.10 0 0 50290
Komolyan mondod, mármint, hogy tiszta anyja? Te vagy a 2. aki ezt mondja, ezenkívül mindenk aszondja, hogy tiszta apja.. Én nem látom, hogy rám hasonlítana..

Akkor Eccsiért majd akövetkező hónapban, Pedrusért meg még most is lehet izgulni.. :-))
Előzmény: Macskacicó (50289)
Macskacicó Creative Commons License 2004.08.09 0 0 50289
Döby, megkaptam, köszi!:) Dávid nagyon helyes baba, és tisztttttára anyja!:) talán az én fiam is hasonlítani fog rám egy kicsit?;)
Ecccsinek megjött (olvastam másik topikon).:(((
Pedrusék nyaralnak, telefonon érhető el. nála mééééég semmi:)
Előzmény: Döby (50288)
Döby Creative Commons License 2004.08.09 0 0 50288
Macskacic,
Küldtem képeket...

Pedrus,
Mizújs???

Eccsi,
Mizújs???
Előzmény: Macskacicó (50287)
Macskacicó Creative Commons License 2004.08.06 0 0 50287
Döby, ide küldj képet: macskamail@freemail.hu köszi!:)

Pedrus, Eccsi, drukkhegyek!:)) nagyon izgi!
Előzmény: Döby (50284)
Pedrera Creative Commons License 2004.08.05 0 0 50286
sziasztok!

Edcsi, üdv itt! Az ismerőseim közt van olyan, aki rögtön babás lett a fogigátló abbahagyása után és gyönyörű babája lett :-) én abbahagytam korábban és inkább gumiztunk a "tisztulás" miatt. Ki erre esküszik, ki arra. Hajrá Nektek!!!

nálam még semmi... csak vááááárok...

voltam ma Pockáéknál, édes-elevenek a gyerkőcei, illetve leginkább Martin :-))
ecccsi Creative Commons License 2004.08.05 0 0 50285
csajok, köszi a drukkokat, jöhetnek nagyon!!! vas-hétfö NEM kellene megjönnie, mivel az eddigi tapasztalataim szerint, pontosan 2 héttel az erös kétcsíkos lh teszt után meg szokott jönni, és az vasárnap volt nekem. :-) Cicó, semmi baj ám, értem én ezt a pasi-dolgot.:o) nem jó velük vásárolni menni, kivéve ha szét-és összeszerelhetö dolgokról van szó...:o) Pedrus??? szerintem babás vagy.
Előzmény: Döby (50284)
Döby Creative Commons License 2004.08.05 0 0 50284
Cicókám,
Máááár ilyen nagy pocakos vagy? Baromira megy az idő.. Múltkor eszembe jutottál és azon gondolkodtam vajon hány hetes vagy már, de kevesebbre tippeltem.
Nem kaptál képet?? Ez biztos csak véletlen lehet, nem direkt hagytalak ki. Hová küldjem a képeket??

Pedruska,
Mizújs Veletek és kistesó ügyileg??? Megkukkoltam a képeket és tök nagyon nőtt Verocska még a szülinapozás óta is. Ráadásul egyre inkább a hasonmásod! Szép nagyjány! ;-)))

Eccsike,
Lehet érted akkor izgulni??? ;-))
Előzmény: Macskacicó (50282)
Edcsi Creative Commons License 2004.08.05 0 0 50283

Sziasztok!

Teljesen uj vagyok itt. Beleolvastam ez előző hozzászólásokba és nagyon érdekesek. Én 27 éves vagyok és már mi is tervezzük a babát a párommal.

A nőgyógyászom szerint ha abbahagyom a gyógyszer szedését (Marvelon), utána egyből lehet próbálkozni. Viszont ismerősök azt mondták, hogy érdemes pár hónapig még védekezni, hogy "kitisztuljon" a szervezet. Január körül szeretnénk elkezdeni próbálkozni ami azt jelent, hogy már most abba kell hagynom a gyógyszer szedését.

Mi a véleményetek, tapasztalatotok?

E.

Macskacicó Creative Commons License 2004.08.04 0 0 50282
eccsi:))) olyan drága vagy! de tényleg! csak úgy sajnálom, hogy a múltkor nem maradhattam:( jó lett volna dumálni veletek, de hát, nem így terveztük, férjjel pedig nem akartam kiszúrni.
nagyon tetszett ám neki is az ajándék rugis együttes, meg a többi kisruha, amit vettem. már várom, hogy kimoshassam, vasalhassam őket.
hétvégén lesz szobafestés, aztán bútorösszeszerelés, -takarítás, majd azután fogok mosni-vasalni. de jó lesz!:)

különben szerintem is eszméletlen gyorsan múlik az idő.
tegnap voltam dokinál, minden rendben, Levi ficergett, mint egy kis motolla, imádom:)

teeeeszt???;)) drukkhegyek!

Pedrus, nálad nemtom, mivan. tesztelsz újra valamikor? hátha egy extra késői pé volt??

cicó
26+0
Előzmény: ecccsi (50281)
ecccsi Creative Commons License 2004.08.04 0 0 50281
igazi nö már, tényleg olyan nagy valahogy:-) és nagyon hasonlít rád:-))) Cicóka, hogy elment az idö, itt a nyár vége és aztán az ösz:-) veled álmodtam, egy nagy csomó babaruhát vettem neked. élveztem a vásárlást nagyon:)) hétfön teszt:-)
Előzmény: Pedrera (50280)
Pedrera Creative Commons License 2004.08.03 0 0 50280
Cicóka, köszönjük a bókot :-)

örülök, hogy jól vagy! Mindjárt november :-))

Vero pedig ma egyedül evett villával!
Macskacicó Creative Commons License 2004.08.02 0 0 50279
sziasztok!

Pedrus, Vero nagyon édes! kész nagylány már:) a rózsaszín-fehér ruhaösszeállítás pedig tökéletes:))
Döby, én még mindig nem láttam Dávidodat:( küldenél képet mailben?

remélem, minden baba és mama jól van, nem nagyon tudok jönni. eccsi, neked folyamatosan megy a drukk!:)

nálunk minden rendben, Levi sokat mozog, ugrókötelezik a köldökzsinórral, vagy nemtom, de elképesztő. nem szereti, ha jobb oldalon fekszem, akkor mindig "ugrál az ágyon":)) olyankor egy kicsit mindig élvezem a mozgását, aztán feladom, és átfordulok (sajnos a hanyattfekvést meg én nem bírom).
már csak 3 hónap és a karomban tarthatom!:)

puszik,
cicó
25+5
Előzmény: Pedrera (50278)
Pedrera Creative Commons License 2004.08.02 0 0 50278
tettem fel pár új képet Verocskáról az augusztusi albumba.

Verocska
Pedrera Creative Commons License 2004.07.31 0 0 50277
Böbe, három hónap még tényleg semmi!!! Nem kell dokihoz menned még. Ha minden rendben van amúgy Veled, akkor csak türelem kérdése az egész. Drukkolok Neked, hogy mihamarabb sikerüljön!
Előzmény: Böbe76 (50276)
Böbe76 Creative Commons License 2004.07.31 0 0 50276

Sziasztok!

Új vagyok még ezen a topicon, de a téma nagyon is érint engem is.

Három hónapja próbálkozunk, de még nem sok sikerrel.

Lehet, hogy türelmetlen vagyok, de néha nagyon el vagyok keseredve a sikertelenség miatt.

Néha azt gondolom, hogy orvoshoz kellene mennem hátha nem stimmel valami, de a környezetem csak nyugtatgat és azt mondja ne legyek türelmetlen.

Hát nem tudom...

Mindenesetre örülök hogy van egy ilyen topic, ahol tudom, hogy megértik milyen az ha nagyon vágyunk már egy babára.

__mano Creative Commons License 2004.07.30 0 0 50275

Besegitek a topic-felhozatalba. ;) Orulok, hogy jobban vagy, Halci ! :) Mi holnap vagy holnaputan megyunk vissza Balcsira ugy egy hetre, ha jol leszel, osszefuthatunk. Majd Bohanal is probalkozom. ;) (Nekunk ott nem lesz net, ill. nehez lenne osszehozni.)

Mi amugy most mar jol, epp tullett Hanga egy megfazason, erre ma reggel borgyogyaszatra kellett vinni: egy uszodaszemolcsot szedtek le rola. Hanga nagyon jol viselte - legalabbis magat a muveletet, csak a varakozas volt sok... A doki neni viszont ugy beszelt velem, mint egy tudatlan, es foleg felelotlen elsogyerekessel, es nem azert, mert uszni vittem a babat - sot, azt mondta, az kell is... -, hanem mert a kanikula valamelyik ket napjan pucer volt a lanyom a strandon, es szinte lesajnalt, hogy en ezt egy ilyen pici lannyal meg merem tenni... Dehat a vedono meg azt mondta a popijara, amikor a fogzastol, meg a nagy melegben kipirosodott, hogy jo lenne, ha tudnam egy kicsit "szelloztetni", ugy, hogy nincs rajta semmi, , hogy rendbe jojjon a bore, most legalabb ugysem fazik meg... (Megjegyzem, a borgyogyasz neni is felirt kenocsot a lany popijara, mert szerinte a pelustol kicsit piros, de szerinte nem erdemes masik tipusra valtani...)

No, mindegy, mar leraztam magamrol a stilusat, csak ott esett rosszul. Me'g ha ez is a velemenye, ta'lalhatta volna kicsit "kedvesebben" - foleg azutan, hogy olyan futoszalagon megy a dolog, hogy minket tobb, mint 20 percet va'rattak a vetkozoben, Hangat pedig ketpercenkent csititgattam, amikor megprobalt abbol a kalickabol hol az egyik, hol a masik iranyba kimenni... En tudom, hogy nekik igy kenyelmesebb (egyszerre 3-4 gyereket 3-4 oltozobe behivni a varobol, aztan egyenkent "kilapozgatni" oket onnan a rendelobe), de en hiszem, hogy egy kis odafigyelessel ezt maskepp is meg lehetne oldani. (Pl. nem vesztenenek idot, ha egy kovetkezo babat mindig csak akkor hivnanak be vetkozni, ha mar latszik a vege az elozo kezelesnek. Nagyobb gyereknek mar konnyu megmagyarazni, hogy egy kicsit varnia kell, de en hogy ertessem ezt meg egy 10 honapos kislannyal ?... OK, megoldottam, jatszottunk, lampat kapcsolgattunk, konyvet nezegettunk, de ettol meg szar volt neki ilyen sokaig olyan kis helyre bezarva.)

Na, kipuffogtam magam. ;) Holnap megyunk pihenni, es nagy kaksi a borgyogyi faradt, ideges, "utalomanyaritomeget", es "undorodomagyerekektol" fejere ! ;))))

mano

hal9000 Creative Commons License 2004.07.30 0 0 50274
Na szípjóreggelt! 1 kicsit jobban vagyok.
hal9000 Creative Commons License 2004.07.29 0 0 50273
Ki tud BOBUSRÓL????
hal9000 Creative Commons License 2004.07.29 0 0 50272
én pl füreden döglöm, szó szerint :-( Bexoptam valami vírust...

döbyke milyen részletek érdekelnek ???? :-))))

pedruska drukk, de hogy elsőre??? az ember fia (lánya) nég ki sem élvezte a helyzetet, és máris összevisszajött a gyermek??? :-)
Előzmény: Döby (50270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!