Keresés

Részletes keresés

BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 101
Egy kicsut mellényúltál, kedves Elek. Nem baj, azért szeretünk :-)))
Előzmény: HJM (100)
HJM Creative Commons License 2002.02.01 0 0 100
Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű?
Más szemében a szálkát, sajátodban a gerendát sem?
Előzmény: Törölt nick (76)
drstrangelove Creative Commons License 2002.02.01 0 0 99
Ertem, bar a demokracia ellen azzal ervelni, hogy nem jo a gazdasagnak? Akkor celszeru volna megvonni Mo. szuverenitasat es a General Electric maganteruletenek nyilvanitani, nem? Az egy gazdag, hatekony vallalat, es jo kis ipari park lennenk, ahogy vagyunk.
Előzmény: Turulmadár (97)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 98
Bocsánat, tévedtem. Már 2 közös jelölt van (MTV1) Persze országos akcióról nincs szó (MTV1).
Tudjuk. Merjük. Teszitek :-)))
Előzmény: BaSand (89)
Turulmadár Creative Commons License 2002.02.01 0 0 97
Ez egy ostobasag! Eddig is volt vagy 200 parlamenten kivuli partunk, es senkinek fel sem tunt.

persze, de ha megnézed, hujjepatikus werziójában ez a sok kis párt mind parlamenti lenne. erre reagáltam. :)

Előzmény: drstrangelove (92)
Fine Tune Creative Commons License 2002.02.01 0 0 96
"Gratulalok, hogy mindig vesztesekre szavazol. Es szep dolog,l hogy nem megy el a kedved, elmesz az urnaig mindig. De monjuk a Centrumpartban azert zavaro lehet, hogy csak bukott (MDF, KDNP + torpepartok) politikusokbol all, nem? "

Kiváncsi vagyok akkor mit fogsz írni, ha 2002-ben nem jut be az SZDSZ és politikusainak egy része is csatlakozik mondjuk a Centrumpárthoz.

Előzmény: drstrangelove (92)
drstrangelove Creative Commons License 2002.02.01 0 0 95
az mszptol jobbra, szocdemek? talan ha mrs. thatchert meghivnak nyugdijas jeloltnek, egy gyors magyarigazolvany kiallitas, minden. :)
Előzmény: Derek (93)
Political Animal Creative Commons License 2002.02.01 0 0 94
Centrumpárt nem jut be a parlamentbe. Amúgy meg őszintén mit várhatunk pár levitézlett, obsitot kapott egykori Antall-katonától?
Derek Creative Commons License 2002.02.01 0 0 93
"Örülnék, ha bejutna a Centrum Párt, de úgyanúgy az Új Baloldal is, mint az MSZP-től, jobbra álló szocdem párt"

Nem tudom mitol lenne az MSZP-tol jobbra az Ujbaloldal nevu gittegylet, eleg csak elolvasni par szlogenjuket. Az MSZP-nel jobbra lenni a baloldalon igazan muveszi mutatvany lenne.

Előzmény: Törölt nick (29)
drstrangelove Creative Commons License 2002.02.01 0 0 92
Boldogok az orok vesztesek es a lelki szegenyek, ugye?

turulmadar>na ettől óvjon minket az Isten... ennyi apró párttal nem lehetne stabilan kormányozni, a bizonytalanság sokat árt pl. a gazdaságnak.
Ez egy ostobasag! Eddig is volt vagy 200 parlamenten kivuli partunk, es senkinek fel sem tunt.

hüjjepatikuss > Pont az a baj, hogy et a sokszínűség, nem jelenik meg a parlamentben.
Vegre valaki egy beszedes nickkel. Azert mar az MSZP frakcio is eleg szines onmagaban, eleg nagy az isten allatkertje igy is a parlamentben.

Saccho et al > Az SZDSZ szavazói azonban megbízható értelmes emberek. Magasan kvalifikáltak.

Ez mondjuk eleg hulye erv. A diplomasok aranya a MIEP szavazok kozott a legmagasabb, es mondjuk ettol nem tartjuk oket ertelmesnek, vagy ha igen, hat nem ettol.

Saccho et al> Egyelőre én ezt csak javaslom. Szívemhez az SZDZS állt közel egészen 1994-ig, akkor történt az ismeretes törés. Amikor az MDNP alalkult rokonszenvesek voltak, de gyengék. Néha a MIÉP is tetszett például Lentner, de más tagjaitól a falra mászom. Had ne kelljen mondanom miért.

Gratulalok, hogy mindig vesztesekre szavazol. Es szep dolog,l hogy nem megy el a kedved, elmesz az urnaig mindig. De monjuk a Centrumpartban azert zavaro lehet, hogy csak bukott (MDF, KDNP + torpepartok) politikusokbol all, nem?

hüjjepatikus> Ez nem amerika, ahol a négerek őseit rabszolgának hozták, és kvázi lelkiismeretfurdalásból, pozitív diszkriminálják őket. Magyarországon, évszázadok óta élnek a romák, maguk választotta életformában

Na, egy kis rasszizmus, a bunko hazug fajtabol, ez is kell minden topikba. Nos, a romakat a magyarok fosztottak meg 1948-ban a maguk valasztotta eletformatol, eroszakkal, es azota sem nyujtottak nekik semmit cserebe. Vajh milyen felmeres tamasztja ala, hogy ezt az eletformat ok maguk valasztjak. A nicked talalo, de mentsegnek keves.

BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 91
Azt hiszem nem lenne szerencsés (neked) ezt az apák-fiúk kérdéskört feszegetni. Vagy mégis?
Előzmény: Törölt nick (82)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 90
Nos, ez a beírásod megérdemli a hónap legjobb vicce címet.

Előzmény: Törölt nick (78)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 89
Kedves nemecsek !

Az SZDSZ pontosan annyira kötődik az MSZP-hez, mint a Fideszhez az MDF.
Ha nem hiszed, akkor nyisd ki a szemed. Most már közös jelölt is van. SZVSZ lesz több is, mert a maszop _érdeke_, hogy az SZDSZ bejusson. Ne félj, ez csak egy pillanatnyi állapot....

NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.02.01 0 0 88
Kedves Tamáska !

a "HitetlenTamaska@index.hu" címre levél érkezett.

Előzmény: HitetlenTamaska (27)
NagyFehérFőnök Creative Commons License 2002.02.01 0 0 87
Kedves Tamáska !

A 12-ben és 21-ben leírtakat továbbra is tartom.

Legkésôbb aprilis 7-én meglátjuk, hogy helyesen gondolom-e.

Előzmény: HitetlenTamaska (27)
Fine Tune Creative Commons License 2002.02.01 0 0 86
Mintha én írtam volna:)
Előzmény: Törölt nick (85)
Fine Tune Creative Commons License 2002.02.01 0 0 84
Ez csak azt bizonyítja, hogy komoly emberek is mondhatnak nagy baromságokat, a történész pedig speciel nem Ráday-ra értette a falon lévő családi fotóalbumot. (Azt azonban Ráday is jól tudta, hogy kikre).
Előzmény: Törölt nick (81)
matachut Creative Commons License 2002.02.01 0 0 83
Magyar nemzeti értékek védelme, határon túli magyarok ügye, etc, etc...
Előzmény: Törölt nick (74)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 81
Nem hiszem, hogy nekem kellene megvédenem Ráday Mihályt, aki a magyar építészeti örökség megóvása érdekében az elmúlt sok-sok évben annyit tett, hogy felsorolni is sok lenne. Többek között sorozata is volt a Magyar Televízióban az 1848-49-es forradalom és szabadságharc síremlékeinek határon belüli és kívüli bemutatása és megóvása érdekében. Akinek ezek után róla az ÁVH jut eszébe, az szégyellje magát. De különösképpen azért, mert aljas módon rágalmazza a szüleit.
Előzmény: Fine Tune (79)
Turulmadár Creative Commons License 2002.02.01 0 0 80
Orbán-álarcos gyerekek a Rádió előtt. :))
Előzmény: Törölt nick (74)
Fine Tune Creative Commons License 2002.02.01 0 0 79
Rádai Mihály tegnapi interjújában azt kifogásolta, hogy míg a Terror házában a nyilasokkal egy szoba foglalkozik, addig az ÁVH-val az összes többi.

(A történész válasza meglehetősen humoros volt, - elhiszi, hogy kényelmetlen a szülőket a fényképeken látni:))))

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 78
Az SZDSZ valóban antikommunista pártként indult és ma is az, hiszen a liberális demokrácia eszméjével összeegyeztethetetlen a kommunista gondolkodás. Az SZDSZ ugyanakkor mindenfajta tekintélyre épülő, diktatórikus hajlamú törekvést elutasít. Mivel a rendszerváltás óta ezek folyamatosan megnyilvánulnak az ún. nemzeti konzervatív oldalról, így természetesen ezt is keményen elutasítja.
Előzmény: BaSand (73)
crane Creative Commons License 2002.02.01 0 0 77
Kedves BaSand!

Ezért lehet nem szeretni, de nem hiszem, hogy ezzel a liberális eszmét járatták volna le.

Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 76
BaSand: mit jelent azt, hogy táskahordozó? Én jelen pillanatban is azt látom, hogy az SZDSZ egy teljesen önálló párt - ellentétben mondjuk az MDF-fel -, és a jelenlegi kormánypártok ellenzésében működik együtt az MSZP-vel.
logoped Creative Commons License 2002.02.01 0 0 75
Belülről gyengítették Őket.
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 74
Mercurius: tudnál példát hozni arra, hogy az SZDSZ intoleráns?
Előzmény: Mercurius (72)
BaSand Creative Commons License 2002.02.01 0 0 73
Kedves crane !

Elindult az SZDSZ, mint lelkes, hangos antikommunista párt, majd kikötött az Állampárt jogutódjának táskahordozójaként.

Előzmény: crane (69)
Mercurius Creative Commons License 2002.02.01 0 0 72
Sok mindennel. Én még hozzáadnám a listához, hogy minden ellenvéleménnyel szemben intoleráns.

Fine Tune Creative Commons License 2002.02.01 0 0 71
Néha az az érzésem, hogy a liberalizmus szó jelentésével éppen az SZDSZ-esek nincsenek tisztában. Nyakra-főre használják elsősorban önmaguk pártjuk, esetleg politikájuk minősítésére. Én ismerek egy igazán liberális embert (nő az illető), aki egyébként kisgazda és éppen mélységesen liberális volta miatt övezi nagyfokú tiszteletemet, pedig magamat is liberálisként tartom számon.

Megemlíteném tehát, hogy nem a liberálisok tábora lett kisebb és nem is ez a fogalom járatódótt le, hanem az SZDSZ. Arra azonban meg már elég sokan rájöttek, hogy a kettő nem ugyanaz.

Előzmény: Törölt nick (67)
Törölt nick Creative Commons License 2002.02.01 0 0 70
Rózsadombi kisebbségi aktivisták, Zámolyi romák, levél, sok aláírással, Franciaországba, ilyesmik.

Ez nem amerika, ahol a négerek őseit rabszolgának hozták, és kvázi lelkiismeretfurdalásból, pozitív diszkriminálják őket. Magyarországon, évszázadok óta élnek a romák, maguk választotta életformában, és megvolt a békés egymás mellett élés. Persze nem azt mondom, nincs tennivalónk, velük szemben, deehhez idő kell! A mószerolás nem volt jó 5let.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!