Ide jöhet minden, ami Kecskemét és
mikrokörnyezetének tömegközlekedésével kapcsolatos, beleértve a helyi-
és helyközi járatokat, munkásszállító és szerződéses buszokat is.
De ma viszont épségben megérkezett mind a 3 db Kecskemétre!!!! A DUD-995 van a legjobb állapotban, meg a DUD-997 is eléggé jó!A DUD-998 viszont nagyon levan lakva! Hamarosan mennek a fényezőbe, rendszámot állítólag nem kapnak újjat! A DUD-995 hamarosan munkába is áll(2-3 hét), a máik kettő viszont csak lehet, hogy szeptembreben!!! :) :) :) Tess.:
Végre megerősíti valaki az infómat..!Már el nem tudtam képzelni mi a túrót tökölnek ennyit.(Így is hol van már másodika,amikor előállították őket a telepen,és elvileg még aznap el kellett volna menniük.Már azt hittem meggondolták magukat.)
ESC-912 Ikarus E95 Jó gép,motor húz rendesen,klíma is jól hűtött,és nem zörgött semmi se. <a href="http://www.youtube.com/watch?v=iZCGW62Vz74" target="_blank">katt</a>
Hát sárgarendszámosokat át szokták rendszámozni mostanában (pl.: DUD-997) de mivel az ex.Albásokat is az összeset átrendszámozták ezért lehet, hogy a hajdúsokat is rendszámozzák! Én inkább még maradnék a K-betűnél ,de már lehet ,hogy L-es lesz és mostanában tényleg kelendő az LGX-es rendszám 280-ra. De így legalább úgy tűnnének mintha tényleg újjak lennének :)