Érdekel valakit RedHotChiliPeppers koncert? Szóba jöhető helyszínek: Belgrád, Udine, Chrzow (Lengyelország a gyengébbek kedvéért, bár kurvára nem így kell írni szerintem). Időpont június második fele. Én mennák! természetesen nem AZON a hétvégén!
Két barát iszogat a bárpultnál.A sokadik pohár után egyik egyszer csak lehánnya a saját ingét.Teljesen elborzad,hogy ezért a felesége meg fogja ölni,nem tudja mit tegyen.Mondja a haverja: - Van egy ötletem!Tegyél AZ inged zsebébe 50 dollárt,és mond azt a feleségednek,hogy egy idegen hányt Le,de hogy kifizesse a mosási díjat, adott 50 dollárt. Telik-múlik AZ idő, jól érzik magukat,isznak tovább. Miikor a férj haza megy, amint belép AZ ajtón a feleség egyből ráförmed,hogy mért olyan részeg disznó,hogy lehánnya magát.Mire a férj: - Volt ott egy fickó, aki nem bírta a piát és lehányt,de kifizette a mosási díjat,50 dollát!Itt van AZ ingem zsebébe! Belenyúl a feleség AZ ingzsebbe és 100 dollárt talál benne.Értetlenül kérdi: - Nem azt mondtad , hogy 50 dollárt adott? Feleli a férj: - Ja! Volt ott egy másik csávó,AZ meg adott 50 dollárt, mert beleszart a gatyámba!