Még 20 perc, és kezdődik a Lokeren elleni bajnoki. Szerdához képest sehol sem várható változás a kezdő 11-et illetően.
A vendégek is veretlenek, 2 győzelem, 3 döntetlen a mérlegük. Tavaly hazai pályán egy sovány 1-1-et sikerült összehozni, idegenben 2-2 lett.
Gisterenavond om 22 uur bedroeg de prijs van Vercauteren al 30.100 euro na 56 biedingen, dat deelt HLN ons vandaag mee. Vercauteren wordt er verkocht door de "forummers en supporters". Wegens domme tactische zetten en wissels, zijn de supporters genoodzaakt om hem van de hand te doen aldus HLN.
Nem tudom, nem láttam az összefoglalót, de a rádiós közvetítésben nem emeltek ki egy nevet sem.
Az első félidőben jók voltunk, azonban a fordulás után nagyon visszahúzódtunk, a Lille lőtt 2 kapufát is. Boussoufa kettőre növelhette volna az előnyt, de célt tévesztett, majd jött az egyenlítő gól, ami a 2. félidő alapján megérdemeltnek mondható. Nem olyan gyenge ez a Lille, tulajdonképpen elfogadható az X. Bár lehet nem kellett volna a 70. perctől 5 védővel játszani.
Van Damme és Frutos is felépült, de valszeg csak a padon kezdenek. Zitka helye biztos, a védelem minden bizonnyal a szokásos VDB, Pareja, Juhász, Deschacht 4es lesz, én betenném Leiva-t Vdhaeghe helyére, elöl pedig sztem működne egy Tchité-Sörhas csatárduó. Boussoufa (akár az NS is írhatná így, a Busszufa igencsak zavaró...) pedig egy kicsit hátrébb.