Szunya! Természetesen eszem ágában sincs vitát kezdeni a férfi-női izékről. Az én dolgom más.
Ami a mailcímedet illeti, történetesen én is female@rette.net-ről váltottam veeszkutya@rette.net-re, úgyhogy ez sokat nem jelent (de azért a naivitásod dicséretes, mi, veszettek, nagyon díjazzuk az ilyesmit).
Harmadszorra: ismerek egy nagy, erős bernáthegyit Zuglóban, ha akarod, összeismertetlek vele (bár szörnyű egy alak, én már hónapok óta nem is köszönök neki, ha látom).
Negyedszerre: nem tud valaki egy helyet, ahol olcsón lehet pisztáciához jutni?
Drága Rali, hidd el, hogy egy olyan ember, mint én, - és már ismerkedünk egy ideje -, és remélem eddig nem okoztam csalódást, nem használ másod nicket, nem hülyiti a topiclakókat nagy dumával, és nem feminista.
Drága-buta Kutya!
Elég lett volna megnézni a mail-címemet, és nem lettek volna kételyeid.
Őszintén szólva, azt hittem, tudod, hogy nő vagyok és a kettősünk, ha volt is némi nemi felhangja nem a klasszikus férfi-nő vitába torkollik. Miután továbbra is max. a virtuális nicked társaságára vágyom, engedd meg, hogy egy kis felvilágosítással szolgáljak: az igazi nők nem a pincsiket, hanem a nagy, erős, megbízható kutyákat szeretik...
A nők sosem képesek tudomásul venni, hogy valakit hidegen hagynak (pláne azt, hogy csak vacsoraként tekintenek rájuk). Nem mintha eddig kételkedtem volna benne, de most már végképp bizonyosságot szereztem róla, hogy te is a gyengébbik nem táborát erősíted.
Nem akarsz inkább pincsit?
A mailcímem valós. Az adatoknál megadtam és él is. De még mennyire. Általában mindent elolvasok, csak azokat nem amik szemmel láthatóan vírusgyanúsak. Azokat azonnal törlöm.
Ha valami gond van mélben küldök egy másik címet.
Köszönöm a meghívást, de azt hiszem nem tudok elmenni a kocsmatalira, mert egy melómhoz csinált egy makrót a fiam, és az időnként kiakad, és akkor olyasmik történnek amik még a bin Laden fejében sem fordulnak meg. A gépnél kell üljek és multitaskingoljak, szóval néha rápillantani, mint ahogy most is tenni fogom.