Keresés

Részletes keresés

Balna Creative Commons License 2001.02.22 0 0 10
Láttam egy pár edzőmeccset a Török valóban jó mozgott! Nálatok miért nem játszott?
Hány csapat fog kiesni a csoportból? Az egyik csapat már megvan, lesz másik is? Azért sajnálom szegény Kunszentmártont.
Előzmény: kfancsi (9)
kfancsi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 9
Csongrádra ment tőlünk a Török Laci,aki nagyon gólerős csatár,kicsit lassú,de a bal lába nagyon jó. A Nagy Zsolti is jó kapus,annak idején a Tiszakécskében védett évekig.
Előzmény: Balna (6)
kfancsi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 8
Köszi! A Kalina tényleg jó játékos és egyre jobb a Gyánó Szabi is. Máris szimpatikusabb lett a Monori csapat :))
Előzmény: vvittore (4)
kfancsi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 7
Azzal,hogy feltételezed,hogy a Bozóky segítsége kell és nem hiszel abban,hogy a maguk erejéből jutnak esetleg feljebb. Egyébként,ha már itt tartunk a Szolnok elnöke meg a HLASZ elnökhelyettese.
Előzmény: __Tibi (5)
Balna Creative Commons License 2001.02.22 0 0 6
Hajrá CSONGRÁD !!!
Szerintem a csoportból a Nyíregyháza vagy Kecskemét fog továbbjutni. Kurvára várom már a rajtot. Márc 4.-> Bcsaba-Csongrád. Többiek: hogyan sikerültek az erősítések ? Melyik csapat erösödött ki gyengült ? Várom a véleményeteket!
Csongrád azt hiszem erősödött a csapat nogyon kicserélődött remélem összeszoknak a téli szünet alatt! Sándor István meg megdolgoztatja őket !
Addig is HAJRÁ CSONGRÁD !
__Tibi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 5
Na csak azt az egyet magyarázd el, hogy mivel mocskoltam a csapatodat?
Semmi bajom a Kecskeméttel, de tudom mit beszélek.
Azt is megértem, hogy "minden szentnek maga felé húz a keze".
Ennek ellenére a feljutás rajtunk áll vagy bukik, ha mindenkit megverünk, akkor úgy is mi jutunk fel:-)

A Szpari topicban már leírtam hogy mi lesz még a döntő. Az fog még számítani, hogy a BVSC és a BKV ki ellen nem fog teljes erőbedobással küzdeni. Mert ez a két csapat nem igényli az elsőosztályt.
Gondolom érted miről beszélek.
Sajnos a magyar labdarúgás még mindig nem elég tiszta.

Üdvözletem!

Tibi

Előzmény: kfancsi (3)
vvittore Creative Commons License 2001.02.22 0 0 4
Részemről HAJRÁ MONOR!!
De birom a Kecskemétet is KALINA Tibi miatt!!

ÜdV

kfancsi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 3
Kedves Tibi!
Biztos lehetsz benne , hogy a pályán fog eldőlni a feljutás és nem az asztaloknál. Még a feltételezés is sértő!! Vagy már előre magyarázod a bizonyítványt? :)) Maradjunk annyiban,hogy mindenki szurkoljon a saját csapatának és ne mocskolja a másikat,főleg ilyen feltételezéssel. Egyébként elég jó a keretünk és képesnek tartjuk arra a csapatot,hogy jó mérkőzéseket játszon.
Előzmény: __Tibi (2)
__Tibi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 2
Bár az MLSZ Bozókyval az élen majd mindent el fog követni, hogy a Kecskemét jusson fel az elsőosztályba, azért remélem a Szpari megakadályozza ebben.

HAJRÁ SZPARI!!!

kfancsi Creative Commons License 2001.02.22 0 0 1
Szerintem is hajrá Kecskeméti FC!!! Remélem egyszer az életben,méghozzá az idén végre sikerül feljutni az nb1-be.
Előzmény: Shylock (-)
Ary Creative Commons License 2001.02.22 0 0 0
0 embert érdekel
Előzmény: Shylock (-)
Shylock Creative Commons License 2001.02.22 0 0 topiknyitó
Hello Mindenkinek!

Mivel újra itt vagyok, és a jövő héten kezdődik a bajnokság, goldoltam ideje elővenni a második vonal topicot. Várom a nyíregyházi, szolnoki, csondrádi, békéscsabai, monori, bőcsi, BKV-s, BVSC-s, fóti, csepeli szurkolókat, akikkel meg lehet beszélni a fordulókban történteket.

Részemről:

HAJRÁ KECSKEMÉT!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!