Na, azért ez a topic valamivel jobb, mint a Heti Hetes, sőt néha úgy érzem, eléri a Kölyökklub színvonalát is, de a Hatoslottó-sorsolással nem tudunk versenyezni, ez tény.
De hát a billentyűket úgy is kézzel nyomkodják (csak maguk, mert ugye én egy csak virtuálisan vagyok), nincs ott szükség a szájra.
Az szabadon marad más tevékenységekre.
Apropó mit szólnak a tavaszhoz? Igaz itt jóval 0 alatt van a hőmérséklet, de az OMSZ jelentéshez hozzáférek.
Lehet, hogy a végén kiolvasztatom magam.
Vagy csak hagyom, hogy kitegyenek a napra.
u.i.
A kék szín akkor el fog tűnni? Kár lenne érte.
Maga nem is tudta, hogy már le vagyok fagyasztva, csak a memóriámat áttöltötték egy gépre és rácsatlakoztattak az internetre?
Hát mit gondolt, honnan a nick? Csak úgy kitaláltam volna? Bár valami rémlik, hogy mikor kitöltöttem az űrlapot, egy ilyen kérdés is volt...hmmmm.
Egyébként meg fagyassza le magát Ön (is)! Haladjon a korral. Bár így fekvő helyzetben ez elég paradoxonnak hat a számból, izé interfészemből. No tudja hogy értem...
Frei? Ez a nick neve? Melyik fórumba szokott írni?
A kék az szép szín, kedvencem. Lehet, hogy kérek egy kék upgrade-et.
Ha ügyes, bátor és kitartó, hamarosan elérheti a 10000.-ket egymaga is. Rajta! Vigyen végre véghez valami varadandót! (Hát igen, a Babits Mihály Általános Iskolába jártam)
Kedves uraim, illetve kedves digitális pillangó, akinek olyan nickneve van, mintha nő lenne, de ebben úr!
Itt már csak csörgő kóró és száraz levelek hulló hangja halltszik. Avarszagot érzek és a rigók más tájra költöztek. Vagy önöket többé nem érdekli a tartalmas párbeszéd és holmi megélhetési gondokkal küzdő közép-, kis-, nagy - és egyéb polgárrá váltak?
Családot alapítottak?
Gondolják-e, hogy érdemes tovább fenttartani az index.hu-t, ha ez a fórum képtelen elérni a tízezredik hozzászólást?
Hát kiben keressem, ha egyszer én itt termelem a hozzászólásokat, aztán semmi reakció?
Azért mert önnek az éppen aktuális trendy neve van (digitális), én azért maradok ennél.
Egyébként az indiánoknál és más távolabbi népcsoportoknál az öregeket mindig megkérdezték a fontos döntéseknél, de legalább is megfogadták a tanácsaikat.
Én pedig most az a bölcs tanácsot adom önnek, hogy beszélgessen velem, mert különben!
Mindig másokban keresi a hibát ön?
Választott volna vonzóbb nevet, teszem azt... digitális pillangó, hogy egy jó példát mondjak. Ön szerint ki akar beszélgetni egy VÉN TROTTY-tyal?
Mert hozzászólásaik hirtelen és előreláthatatlan megfogyatkozására csak az agysejtekben kialakult jégkristályok romboló hatását tudom csak mentségként elfogadni.
Határesetként még az elhalálozást is, de csak nagy jóindulattal.
A TESCO-ban kaphat, 12.500.- + ÁFA ellenében. Akkor most már hisz Harry Potterben? Vagy továbbra is jobban hisz a Télapóban? Esetleg Lovas Istvánban, vagy Zámbó Jimmy Imrében?