Hanyas évjáratú az a fehér manta és kettő lityós? Mert ismerek egy feháret én is de az 1.2es mocival és a tulaj egy kissé haszonleső és elég sokat kér érte mikor az egész futómű és meghajtást úgymod ki lehet dobni, viszont ennek is elég jó a kasztnija.
Április 6-án számíthattok rám..valamilyen autóval kimegyek mindenképpen. Nem ártana, ha nem csak azért ismernélek titeket meg az utcán, mert tudom, hogy kinek milyen színű a kocsija (bocsi Mantája) :-))) Remélem addigra meglesz az én Mantám is :-))
11-1/2 12 körül lehetett, mikor odaértünk, és talán egy negyed órát voltunk ott...Valószínűleg lett volna alkalmunk találkozni, csak hát ugye ugyanaz, mint om-nal: Nem ismerjük egymást látásból (sem) :-)) De ne izguljatok, ami késik, nem múlik... :-))
Ja! És segítsetek eladni az Asconát Plíz! Mondjátok, hogy családi okból eladó, mert új családtag érkezik hozzánk...veszünk egy Mantát....vagy mittudomén :-))))))
Nem akarom, hogy két kocsi álljon itt,és az egyikben még a pénzem is benne áll...
Amikor megvettük, az első utam Miskolcra vezetett. Akkor is egyedül mentem,ismeretlen volt az autó, de toltam neki:) Most hogy láttam szétszedve a motort, hááát, kicsit bizonytalanabb vagyok:) Mennyi kis micsoda van benne...:))
"Ja! Nagyjából olyan állapotban van a leendő Mantám így első ránézésre, mint a fehér, amiben dolgoztál, csak kicsit meg van nyomva a bal eleje...De tényleg csak picit. "
Tom! Mégvalami. Miskolcra megyek hétvégén. Szerinted a Mantával elindulhatok? Te úgyis láttad mindenét.
Azért kérdezem, mert egyedül megyek nem lesz aki betoljon ha vmi gáz van.:) Szóval van olyan állapotban hogy elinduljak vele?
BM adatszolgáltatás ügyben: valóban nem adhatnak ki adatokat, de pl. levelet továbbítanak. Egyszer jártam náluk, amikor egy régóta utcán rohadó autót (Fiat X1/9) szerettem volna megvenni alkatrésznek. Mondták, írjak egy levelet, azt továbbítják a tulajnak. Így is lett, az már nem az ő hibájuk, hogy az előző tulajnak küldték, aki több éve eladta, az új meg azóta se helyezte forgalomba. Aztán eltűnt az autó. Elvitte egy bontós... Szóval így lehet adatokat szerezni. Nem olcsó, párszáz forint illetéket fizettem, ami mondjuk száz levélre már összeg.
Lesz még alkalmunk találkozni. Például április 6-án szombaton a Club sportnapot tart a hajógyári szigeten. Gyülekező 9-től a Mozaik utcai híd, sziget oldalán levő parkolóban.
Az a fehér Manta tényleg nagyon jó állapotban van. Kisebb lakatos munkák kellenek még, de egyébként egy megkímélt darab. Ha egy ilyen összeáll neked 200 k-ból, akkor avval nagy mázlid van.
nem is tudom,hogy elárulhatom-e....-))
Egy japán autóval voltam(Honda Civic)...
de csak keresztül haladtam az átjárón,de a manta hátulján lévő "MANTONA" felirat kiszúrta a szememet,gondoltam megkérdem,hátha...:-)
Pedig hátra mentünk, megnéztük a régi Rekordot is, meg a fekete Mantát (Ez nagyon tetszett nekem), és oda is köszöntem, de hát annyian voltak ott, és mi meg nem ismerjük egymást látásból (sem)...Gondoltam, hogy ott vagy valahol, de hát nem állhattam le kiabálni, hogy Toooooooom! :-)) És különben sem voltam magamnál ennyi szép Manta láttán :-)) ...Majd legközelebb...
Ja! Nagyjából olyan állapotban van a leendő Mantám így első ránézésre, mint a fehér, amiben dolgoztál, csak kicsit meg van nyomva a bal eleje...De tényleg csak picit.
Egyenlőre semmi lém nincs, most intézem, hogy egy-két héten belül összejöjjön...Aztán meg van egy Manta 150-ért, amit nem szabad kihagyni. Már-már ott tartottam, hogy megtartom az Asconát, de ez egy olyan lehetőség, amit nem hagyhatok ki, mert a kocsi olcsó, az árához képest nagyon jó állapotan van, és majdnem minden javíttatást elbizniszeltem már. Úgyértem vannak Mantás ismerőseim, akik kenik-vágják, és pl. kilakatolják egy PC-ért cserébe, apróságokat megcsinálnak, cserébe megcsináljuk az egész otthoni Hi-Fi-jét, meg ilyenek. (Hozzáteszem, hogy gyönyörűen lakatol a srác. Gitt nélkül olyan a munkája kb, mint egy közepes lakatosnál gittel együtt.)
...Ezt nem hagyhatom ki, úgyhogy most csak(!) erre gyúrok...nekem ennél jobb ajánlatot senki nem tud adni. Kb. 2 kHUF-ból, meg egy kis csere-munkából megvan. :-)
Elég sok az enyészet áldozata udvarok hátsó részében. Én is tudok jópárról ami nem is rossz állapotú, de nincs rajta műszaki, ott punnyad a szabad ég alatt. Megcsinálni nincs pénzük, eladni meg irreális áron akarják. Egy időben így akartam autót venni, de lemondtam róla.
Halihó.
Olvasgatom itt ezeket a sorokat és arra gondlotam vajon tudjátok e ,hogy magyarországon mennyi Manta van?Mert szerintem megérné felkutatni mindet és klubbtaggá tenni:)
És akkor mindenki mindenkit ismerne,nomeg ha felbukkanik egy új manta azt rögtön tudnánk.
jó...jó ez csak egy tézis volt nem kell ám komolyan venni.:)
Mantona.
Figyelj a két lámpa közötti léc végül is minek van?Csak azért mert jól néz ki,vagy miért...?:)
Más:
Megvannak még a cuccaim?:)Tátsó szárny?Első kötényspoiler?Igényt tartok ám még rá:)