Padre: naná hogy van! LELENC@mailbox.hu :)))
Atyám nagy az én vétkem! Tojtam visszahívni csuhás barátomat. Mit gondosz ezért hány üdvözlégy máriát kell majd elmondanom?
Lio: megyek a bandihoz spanyol élménybeszámolót hallgatni :)) megint jól beborozunk (tegnap is ittunk jól az Anitával, be is csiccsent a szentem:)))
Base: látod ha most komlói bányász lennél akkor Te is kint dolozhatnál spanyolban :)))) Figyu hamarost megyek pestre okulni, igyunk már 1-et 1-ütt :))) Tiszta hátrányos helyzetü vagyok, már csak velem nem ittál :)))
Jaja elárasztottuk. Én pl már majdnem írok neki egyet úgy 3 hete :))) De én írtam utoljára! Nem is válaszolt, mert folyton valami pasival mászkál! Most má kíváncsi lennék ki miatt hanyagol! :))))
Jelenleg még nem tudja megnézni a mailjeit. Ha nem talál internet kávézót, akkor csak jövő héten tud válaszolni az e-mailjeitekre (amivel gondolom eláraztottátok őt)
Haggyámá! Én nem tudok hibáznim a levelező a rossz! :) Ezt bizonyítja az is, hogy tegnap a barátok köztben a Berényi Miklós is írt egy mélt a raboló bácsiknak és az is visszapattant! Tehát nem én hibáztam! :)))))
Könnyes búcsút veszek tőletek, mert hajnalban utazom.
Kérlek szépen titeket, hogy drukkoljatok egész nap, hogy ne téritsenek el, ne szálljak az Eiffel toronyba, és ne zuhanjak le.
Aztán ha mégis, akkor a ti hibátok lesz. :-)))
Igyexem mielőbb jelentkezni, hogy élek. Mint már felvilágositottak :-))), ide is tudok majd irni, meg aki privizni akar, megtalál a :
családnevem@mailbox.hu -n.
Ha meg nincs netem, qrvára bebuktam. De ekkora mázlitok nem lehet. :-)))))))))
Lia: Na nem kell annyira izgulnod az út miatt. A Bandi most jött haza Spanyolországból. Azt mondta semmi sem volt. Igaz visszafelé a körömvágó ollót sem engedték fel a kézipoggyásszal, de ennyi volt az össz macera. (el sem térítették őket)
OneDa: A szőke bemegy a bankba csekket beváltani.
* Tudná magát azonosítani? - kérdezi a pénztáros.
A szőke előszed egy tükröt, mélyen a saját szemébe néz:
* Igen, ez én vagyok!
:))) Ezért volt nálad is mindig tükör? :)))
Hihetetlen! Van nálad egy digi fényképező és máris milyen könnyen beszédbe lehet elegyedni a lányokkal :)) De érdekes módon ahányat lefényképeztünk egy se siránkozott hogy : "Jajj töröljük már ki ezt a képet mert az egyik hajszálam rosszul állt. Meg a másikat is, mert Tokyoban pont akkor húzta le valaki a wc-t stb..." :)) Ez nem a Oneda-nak szólt :)))))
Lia: Elvileg holnap érkezik (hacsak egy görög adonisz le nem nyúlta:))
Szerinted ha ezt elküldöm neki kiakad? :))
- A biztonsági őr az az ember, aki azért van, hogy az erősen belökött ajtó ne csapódjon a falnak.
Igazából semmit sem csináltam a héten. Ennyire tunya már régen voltam :)) (na jó azért inni voltunk) Sikerült alaposan felhívni magunkra a lányok figyelmét Igaz lio?:))