Keresés

Részletes keresés

Victoire Creative Commons License 2011.10.07 0 0 161934

Hát az nem jó, ha gázos a helyzet a melóban.

A lényeg, hogy vigyázz magadra és ne hajszold túl magad. Szard le, hogy mit mond a főnök. Örüljön, hogy nem mentél már rég táppénzre.

Az jó, hogy a babóca jól van. :) Remélem azért majd megmutatja, hogy jók lesznek-e Iván régi cuccai, vagy új, rózsaszíneket kell vennetek... :)))

Pusszantalak benneteket! :)))

Előzmény: moninyufi (161932)
Gerbera31 Creative Commons License 2011.10.06 0 0 161933

Ma voltam vervetelen (pajzsmirigy alulmukodesem van), megneztek a TSH szintemet es 1,71 lett (normal ertekek 0,35-4,94). Marciusba  mielott lerhes lettem 3,80 volt a TSH, veteles utan pedig 5,28, es ekozben vegig 25os euthyroxot szedtem-szedek mar 2 eve, 1,71-ilyen alacsony meg soha nem volt. Ez a szint ugy tudom, hogy tokeletes babavaras elott :)

moninyufi Creative Commons License 2011.10.06 0 0 161932

Victorie: majd írok, sajna az elmúlt napok nagyon megviseltek, még jó, hogy a doki írt két nap szabit, az egy picit segített, két hét múlva meg évfordulunk azt nagyon várom!

Addig meg mondom a jó hírt:

250gr és jól van, mindene tökéletes és a szervei és szépen fejlődnek, működnek, a lábai meg pláne, jól zárnak, nem engedett a lába-közé nézzni, így még neme-neve nincsen :)

AFP-m, vérvételem jó lett, szóval semmi ok aggodalomra, lassan megnyugodhatok

Sajna rossz volt a printer, így még kép sincs (pedig olyan édes kis ufó volt, ilyet még nem láttam, tökéletes ufó, nagy kerek fej, hatalmas fekete szemüreg, keskeny, hosszú orr; remélem ennél szebb lesz idekinn ;-))))

Legyetek jók, vigyázzatok magatokra, és mindent bele!

Előzmény: Victoire (161916)
Gerbera31 Creative Commons License 2011.10.05 0 0 161931

... biztosan nem lesz... biztosan a babocanak nagyobb hely kell mert novkedesbe van es azert erzel szurkalast... 

Koszi szepen... nem akarom elszolni magam, de naprol napra halvanyabb lett a folyas, ma egesz atlatszonak nezett ki es kevesebb. szoritok, hogy muljon el... Mindenesetre visszamegyek a dokihoz, remelem nem kell letiltson semmirol.... mert hetvegere ugy nez ki hogy a ferjem is haza erkezik :)  veeeeegreee!!!

vajon mi van a tobbiekkel, akik olyan csendben uldogelnek a lista elejen es nekunk nem szolnak, hogy mi  a helyzet?

mindenkinek mielobbi babasodast kivanok :)

Előzmény: Ulrike... (161930)
Ulrike... Creative Commons License 2011.10.05 0 0 161930

KisTiggrincs, gratula!!!! Szép nagyra nőtt az aprólék! :-)

Én 13-án megyek az sztk-s 12. heti uh-ra, aztán 17-én kombináltra. És szereztem szívhanghallgatót, amivel már 10+1-en el tudtam csípni a zakatolást. :-) Ma viszont szúr a méhem reggel óta. :-( Remélem, nem lesz semmi gond...

Gerbera: Jobbulást!!!!

Akciózóknak mennek a drukkok ezerrel!

Előzmény: KisTiggrincs (161929)
KisTiggrincs Creative Commons License 2011.10.05 0 0 161929

Sziasztok!

Jelentkezni akartam már múlt héten, de el vagyok úszva. Meg volt a 12 hetes UH, minden rendben babó 75mm volt, és nagyon nem akarta, hogy lemérjék :)

Nemlajos azt hiszem még nem gratuláltam, most utólag is nagy gratula!

Élesben akciózoknak pedig mennek a drukkok!

csuppancs Creative Commons License 2011.10.01 0 0 161928

Allia, én is kérnék mától új ciklust. Köszi!

muzsa Creative Commons License 2011.10.01 0 0 161927

sziasztok, Allia, szeretnék mától kérni egy új ciklust. kicsit megkésve bár, de megjött, és szerintem ez lesz egyébként az első "igazi" menstruációm, ahogy így elnézem...

Mikolt Creative Commons License 2011.09.30 0 0 161926

es milyen kezeles lenne injekcioval mi ellen?

Előzmény: Gerbera31 (161923)
Gerbera31 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 161925

nekem sem maskor... soha nem volt ilyenem..

Előzmény: csuppancs (161924)
csuppancs Creative Commons License 2011.09.30 0 0 161924

Gerbera, nekem anno antibigyós kezeléstől csak késett a mensim, meg nem bolondította.

Gerbera31 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 161923

sajnalom, mielobbi gyogyulast kivanok neked...

...ami engem illett, nem is igazabol tudom h mi a helyzet, mert fajni nem fajt semmim, csak volt a mult ho kozp utan valami feher csomokas folyasom, elmentem, megnyomogatta a petefeszkeimet es ugy nagyon fajt, de ha csak nyomta... azert fura, mert azt olvastam h a szo szoros ertelmeben a petefeszek gyulladas az eross fajdalmakkal jar... de amig nem nyomta meg, addig nekem fel sem tunt, hogy fajna... felek, hogy nehogy a veteles  utanni kaparastol(milyen utalatos szo) maradt volna vissza valami... de azota mar voltam dokinal vagy 5x is, es ekozott is vizsgalt is es a amult honapig nem latott semmit... :( nem tudom mi lehet. Annyit mondott a doki, hogyha fajna meg az antibiotikum kezeles utan, akkor menjek vissza es befektet a korhazba inekcios kezelesre... 

Előzmény: vasbab (161922)
vasbab Creative Commons License 2011.09.30 0 0 161922

Gerbera: sajnos megnyugtatni nem tudlak, mert nekem ugyanilyen  volt minden mensim már hónapok óta, mire kiderült hogy gyulladásom van(nem petefészek, hanem hüvelyi). Most a 4. antibiotikum kúránál tartok és ez után jön az 5.  Mi ezalatt le vagyunk tiltva a babásodásról. 

Remélem nálad csak bekavart az antibio és semmi különös oka nincs.

Előzmény: Gerbera31 (161921)
Gerbera31 Creative Commons License 2011.09.30 0 0 161921

Sziasztok, szuksegem lenne a velemenyetekre. egy hettel ezelott jott meg  a havim, elso ket nap jott valami, aztan semmi 3 napig, aztan a tegnapelottol barnazok egyfolytaba. Nekem ezelott soha sem volt barnazasom.. es fura, hogy csak ket napig volt a menzim...biztosan a  10 napos antibiotikum kezelesnek van koze az osszezavarodott a menzimhez, meddig fog ez tartani? amit a petefeszkeim gyulladasara kaptam. jelzem hogy 3ik honapja pontba 28 napra jott meg, az elozo ketto normalis volt. Most ismet stresszelhetek, mert gondoltam helyre jovok mire haza er a ferjem, erre ugy nez ki h egyre tobb bajom lesz, es o egy het mulva itthon lesz mar, pont a ciklusom 12 napjatol arrafele.... 5 napja kezdtem inni cickafarok teat, ugy olvastam az jot tesz... vay engem az is megzavarhatott? mit szoltok? Kellemes hetveget nektek....

Victoire Creative Commons License 2011.09.29 0 0 161920

Köszönöm a véleményed. Átgondolom még. Mensi alatt egyébként sem lehetne, ezért még nem kezdtem el "szedni". Sejtettem, hogy meg fog jönni. :(

Előzmény: Mikolt (161917)
Victoire Creative Commons License 2011.09.29 0 0 161919

Köszi. Igen, szeretem a vörösbort és ráadásul a kaális doki kifejezetten kérte, hogy igyak, szóval orvosi utasításra alkoholizálok mostanában esténként. Na jó, gondolom érted a viccet, szóval esténként megiszok egy kis pohárral. :)

Előzmény: Ulrike... (161918)
Ulrike... Creative Commons License 2011.09.28 0 0 161918

Sziasztok! Köszi a gratulákat, én is küldöm őket meg a drukkokat, kinek mire van épp szüksége. :-))

Victoire: Sajnálom a menzit, de lehet, hogy tényleg igaza lesz a dokinak, egy hónap esélyt/haladékot szerintem megér még a dolog. Nagyon bízom benne, hogy tényleg eredményes lesz ez a kezelés! :-) Ha pedig mégsem, akkor lassan már a lombik következik, ha jól értettem. És rengetegen vannak, akiknek az segített. Szóval bőven van esélyed! A méhnyálkahártyára én a vörösbort tudom ajánlani, persze csak, ha szereted, és a gyógyszerszedés alatt ihatod is. Szorítok, na! :-))

Mikolt Creative Commons License 2011.09.28 0 0 161917

bocanat, hogy beleszolok, de a gyogyszerek melle nem kene fozetet innod ellenorizetlen forrasbol, az osszetevok pontos ismerete nelkul. belekavarhatnak a gyogyszerelesbe.

Előzmény: Victoire (161916)
Victoire Creative Commons License 2011.09.28 0 0 161916

Ma fogom felhívni. Eredetileg úgy lett volna, hogy ebben a hónapban jön az utolsó inszem, de múlt héten voltam az endomókusnál felülvizsgálaton, mivel 3 hónapja szedek egy még újabb fajta gyógyszert. Ő azt javasolta, hogy várjunk még egy hónapot az inszemmel, adjunk még egy kis esélyt a gyógyszernek, mert valami látszik, hogy elindított egy változást, de még nem elég. Kaptam D vitamint is, hogy az tovább erősítse a gyógyszer hatását. Azt mondta a dokinő, hogy egyetlen másik paciense volt, aki nagyon hasonló eredményeket produkált hasonlóan hosszú ideig és amikor adott neki D vitamint, akkor két hónapon belül spontán babás lett. Mondtam neki, hogy adhat nyugodtan nekem is D vitamint, de nekem eddig soha semmi nem használt, ami másnál azonnal eredményt csinált. Szóval én már nem hiszek semmiben, de vesztenivalóm nincs.

Ezen kívül hétfőn kaptam a főnököm egy barátnőjétől egy főzetet. A csajszi boszorkány és a főzet arra való, hogy megerősítse a nyálkahártyát meg elősegítse a peteérést. Gyógynövényekből van. Picit vicces, hogy pont a főnököm az, aki ilyeneket szerez nekem, teljesen magától. Azt hiszem nem lehet panaszom a melóhelyemre. :)

Ti jól vagytok? Kicsit nyugisabb a helyzet az irodában?

Pusza!

Előzmény: moninyufi (161915)
moninyufi Creative Commons License 2011.09.28 0 0 161915

:((

Akkor ebben a hónapban újra inszem? vagy mi a köv lépés? mit mondott a doki?

Előzmény: Victoire (161914)
Victoire Creative Commons License 2011.09.28 0 0 161914

Allia, a mai nappal kérnék szépen új ciklust. Köszönöm.

vasbab Creative Commons License 2011.09.27 0 0 161913

Nemlajos, Ulrike, örülök a jó híreknek! :)

Nekem kiderült, hogy a május elején levett spirálom okozott egy gyulladást(még benti korszakában persze), ez volt a múltkori "húgyúti fertőzés" is, amire kaptam 3 adag antibiotikumot, na most kaptam még kettőt...másfél hónap alatt 5 antibiotikum, nem semmi. :s Nőgyógyász által le is vagyok tiltva a terhesedésről, bár sok esélyem se lenne rá, a hosszan tartó gyulladástól annyyira elvékonyodott aa méhnyálkahártyám. Szóval most ez a ciklus pihi és szerintem a következő is :(

moninyufi Creative Commons License 2011.09.27 0 0 161912

Ulrike: gratula a dobogáshoz!

ivás: igyál annyit, amennyit tudsz és még jólesik, én se bírok meginni litereket, már feladtam, mindig van előtte a pohárban, kortyolgatok belőle oszt jó, ha erőlteted az nem fog használni

szoptatásnál ittam napi 3 litert, hát úgy éreztem magam, mint a liba akit tömnek

Nemlajos: itt is gratula!

Katus: :(

drukkoltam, tegnap nézztem a táblát és láttam, hogy sok a sárga, van miért izgulni!

bibü: "A luteális szakasz nem mindig 14 nap?" sajna nem, nekem az elsővel 10-11 nap volt s 9-10 nap kell mire beágyazódik :( ezért kaptam utrot

vasbab: egyszer nem gond, ha tartósan 12 nap akkor én ajánlom a palástfüvet a ciklus 2. felében, vagy esetlega barátcserjét a teljes ciklusban.

Mikolt: áh ugyan, nem parázok, csak izgulok, de mindig van min :) én nem tudom ki hogy van vele, de a másodknál 1000-szer lazább vagyok, mint az elsőnél voltam.

Előzmény: Ulrike... (161900)
Mikolt Creative Commons License 2011.09.26 0 0 161911

a laboreredmenyek az orvosodnak szolnak, aki az osszes tobbi elozmenyed tukreben tudja ertelmezni az ertekeidet. tok folosleges hormontablakat nezegetni, ha igy meg lehetne oldani, nem kene 6 evig az orvosira jarni.

Előzmény: virager (161909)
izst Creative Commons License 2011.09.26 0 0 161910

van/volt (már nem találom) a babatervezők otthona oldalon egy hormontáblázat az tök frankó. ha dobsz egy mélt elküldöm neked, mert lementettem magamnak anno.

Előzmény: virager (161909)
virager Creative Commons License 2011.09.26 0 0 161909

Sziasztok! Korábban már írtam nektek és most is szeretném kérni a segítségeteket. Elküldött a nődoki vérvételre. A 22. és a 3. napon voltam. Értékelni én nem nagyon tudom, de hátha ti/vki jobban értettek hozzá, mint én. Szóval az eredmény:

3.napi vérvétel

LH: 7,53 U/L

FSH: 6,16 U/L

Prolaktin: 481,7 mIU/L

22.napi vérvétel:

LH: 10,70 U/L

FSH: 2,99 U/L

Prolaktin: 287 mIU/L

Ösztradiol: 442,3 pmol/L

Progreszteron: 42,5 nmol/L

Tesztoszteron: 1,8 nmol/L

TSH: 1,720 mIU/L

Szerintetek ezek rendben vannak? Köszönöm előre is a válaszokat.

Katus27 Creative Commons License 2011.09.26 0 0 161908

Sziasztok!

Nemlajos! Gratulálok a "dobogáshoz"!

Allia! A mai nappal szeretnék új ciklust kérni. Köszi

Katus

Ulrike... Creative Commons License 2011.09.24 0 0 161907

Nemlajos: Hatalmas gratula!!! :-)) Amúgy a legutóbbi alkalomig nekem is fiatalabbnak mérték egy héttel, aztán most közölte a doki, hogy korának megfelelő, csak idáig nem látszott rendesen, van ilyen. Szóval még nálad is kiderülhet, hogy egyáltalán nem tévedtél. :-) Bár kétlem, hogy számít ez a pár nap. :-))

Gerbera: Nekem is beállt a ciklusom 28 naposra a vetélés után, szóval szerintem ez egy nagyon jó jel. :-)) Most már csak a férjed jöjjön haza! ;-)

Katus: Mennek a drukkok a kétcsíkosért!!

Izst: Neked is szorítok, hogy indulhass a jövő hónapban!

Mado: Köszi a biztatást, remélem, igazad lesz. :-) Amúgy háziorvoshoz engem egyáltalán nem küldtek, az ekg az sztk-ban lesz, azon kívül csak védőnőhöz kell mennem (a labort letudtam tegnap). Ez így normális? Meg most már közeledik a 12. hét, akkorra vagyok visszarendelve a nőgyógy-hoz, de mivel elmúltam 35, lehet, hogy kéne valami "extrább" vizsgálat. Mikor és hova érdemes ilyesmire (meg egyáltalán mire) elmenni? Gondolom, be is kéne jelentkezni időben, de ahhoz képest, hogy vagy másfél éve olvasom a kismama-fórumokat, még mindig tiszta homály ez a rész. :-)))

izst Creative Commons License 2011.09.23 0 0 161906

még egy szuper hír mára!! gratula :)

Előzmény: Nemlajos (161905)
Nemlajos Creative Commons License 2011.09.23 0 0 161905

Minden rendben, bár kissé fiatalabb, mint gondoltam (én 8+1-nek számoltam a menzeszem alapján, de hát világos, hogy hosszabb ciklussal fiatalabb terhesség jár), 7+4, 13mm, a célidő május 7:D

Dobogott, láttam, hallottam:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!