Jó munkát vele! Az oldalsó függőleges tartóhoz csavarozzál polctartót, arra hosszábakét hossztartóra tálcákat lehet tenni. Középen hogy ne hajoljon be függőlegesen felfüggeszteni. A biokertes topicban tettem fel linkeket szakkönyvekről, azokat átnézheted.
dehogy! Már nyár eleje óta megvan, csak építkeztem és nem volt idöm benépesíteni, meg nem is igen értettem hozzá. Egészen apró, sokkal kisebb, mint ami a te képeden van. De most megvettem azt a szakkönyvet, amit ajánlottak, és kora tavasszal belevágok. De addigra "belsöépítészetileg" ki kellene alakítani, hogy hogyan lehet a viszonylag magas légteret valamiféle emeletes termeléssel kihasználni. Ehhez szeretnék tanácsot kapni.
Na, itt az icipici és majdnem teljesen üres üvegház. Az oldalán nemigen lelek "kapaszkodót" konzolok elhelyezésére. A benne levö paradicsomok vadon nöttek, biztos tele volt magokkal a komposztföldem, amit beletettem.
Nem nagyon mennek viszont semmire, a hetek óta rajta levö zöld termések stagnálnak. (Sajnos persze fütetlen a ház) Tele vannak viszont üvegházi molytetüvel. Nem tudjátok, hogy jó-e ellene a Cinmix 5 SC? Most csak az van itthon, de a leírás nem tér ki kifejezetten az üvegháziakra.
Kötegelve árulják, dobozban az egyik barkácsáruházban. Reklámozni nem akarom, aki akarja a 3 közül megtalálja. Rá lehet keresni a neten. Aztán ha a google-ban is kerestek ott is vannak gyártók. Az áruház nevét direkt vágtam le a képről.
Nagyon szépen köszönöm, de most nem erre gondoltam; üvegházam már van. A célszerü belsö berendezésre szeretnék jó közeli illusztrációkat. Kösz mégegyszer.
A tető tartó műanyag csőből van, a földbe levert rúdvasra húzva,a fakerethez két helyen csavarozva. A kialakításnál nem kell a szerkezete tulbonyolítani.
A tálca tartó pedig egyszerű létraszerűen kialakított tartó a kerethez szögelt lécre téve, így kivehető.
Hát 3 éve mikor a kis 9x3,5 m-es üvegházamat fel akartam éppittetni fél évig rohangáltam az országban,mégsem találtam olyat akitöl normális áron lehetett volna beszélni.Vagy csak 5 ezer négyzetméter felett álltak az emberrel szoba(Szeged),vagy csak olyan kicsiket akartak adni amibe még a leándereim sem fértek volna el(Oázis,Gödöllő,stb),persze aranyárban.stb.
végül,használt ukrán üvegházat vettem egy pestközeli vállalkozotol,amit nálam felépitett.Sajnos elöjönnek sokszor az előre kész technika hátrányai meg egyébb szerkezeti problémák,de a semminél jobb.
Ha ilyen aranyárban lesznek az üvegházak,2-3 év mulva ha bövitenem kell egy 5x4 méteres szárnnyal inkább valami egyedi tervvel magam probálom majd kivitelezni.