Arról egz pár szó pontosabban mit is kéne csinálni a sztrájk címszó alatt.
Jövő hét hétfőtől, hét napon át, este 8 és 22 óra közt ne lehessen egy szerveren se jáccani itthon.
Ez a leglátogatottabb időpont (azt hiszem).
Az időpont változtatható persze akár nap mint nap, választhatunk más időpontot, csak minden szervert érintsen.
Miért jó ez ?
Mert úgy láccik a sok player(1), egy része nincs vele tisztába hogy mi a célja a szervereknek, mennyi munkája fekszik a szerverekben sok embernek (pénze is), mennyi munka volt a mappackokkal, a scrip csomagokkal a skinpackokkal,a www.counter-strike.hu val stb stb..
Ezzel a kis elérhetetlenséggel kéne figyelmeztetni az emberekt arra hogy azért mert valami ingyen van, szabadon bárkinek aki képes magyarul olvasni, attól még ez nem jelenti azt hogy névtelenül, vagy nevesítve civilizált emberhez nem méltó módon fikáznak mindenkit és mindet.
Asszem a csíterek pedig kénytelenek lesznek rájönni hogy, szerver nélkül kitörölhetik a seggüket a csítjeikkel.
FIKÁZZÁTOK azokat a szolgáltatókat akik pénzt kérnek tőletek szolgáltatásokért és szar a szolgáltatásuk.
FONTOS
A sztrájk szólna a VALVE nak is mivel több éve képtelen megvalósítani (komoly bevételek mellet)
,hogy a vásárlói egy stabil lukaktól mentes szoftvert kapjanak a pénzükért.
Hat felolem kerhetsz erte penzt. En ezt onszantambol csinalom, senki nem kenyszeritett ra hogy csinaljak szervert. Ha en kimegyek a foterre soprogetni, nem kotelezhetek senkit hogy fizessen erte.
TJ: Szerinted van a fleko tipusoknak célja azonkívül hogy,kielégítsék a sikeréhségüket??? (ha már máshol nincs nekik pl sex, iskola, munka, sport,)
LEE oké oké mikor lesz ??
mialapján bízol meg bennem ?? személyesen talizunk ??? Személyes adatgzüjtést meg nem kéne rendezni (ahoz hogz gyűjthesd ahoz jogi személynek kell lenni)
brajx, TJ:
A becsültes playerek ugyanúgy szenvednek a csalóktól mint az adminok, engem mint becsultes playert és mint admin(kát) zavar a kocsog stilus is amin a cshun fogad amikor valki csinal valmit ennek a közösségnek is.
Ez ellen kéne megnyilvánulni, jöjjenek már rá ezek az emberek, hogy a szabadidőnkben a családtól, magunktól elcsent időben teszunk veszunk a szervereken , készítünk-készítetek mapackokat, tesztek folynak, kiegészítők készülnek, MINDEZT INGYEN.
Sok pénzt kéne érte kérni? le kéne írni szerződésbe mit nyújtunk úgy talán jó..?? az kell az embereknek hogz sokat fizessenek jó csináljuk..legyen..ha ez kell..
De biztos ez kell ???
a megoldas a CSCD, az ezzel egyutt regisztralt userek, az "ha-egyszer-elkapunk-soha-nem-lesz-kegyelem" policy, es a specko cscd-jelszavas szerverek _lehetne_.
Kerdezzuk meg Fleko-t mit szolna hozza. Szerintem betegre rohogne magat, es terjesztene hogy elerte a celjat. :)
A normalis playerek meg gorcsokben fetrengenenek az elvonasi tunetektol.
ez kibaszas lenne a becsuletes playerekkel szemben.
Mas megoldas szerintem ha nem cshu a pass es csak az tud bemenni akiben megbizik az admin. Igy az is elkeruljeto hogy ne keruljon egy szerverre egy overhenter meg egy ultralama és a jatek is kiegyensulyozottabb lenne.
Kedves kollégák ..
Sokan nem ismertek eddig csak olvasgattam és csinalgattam a szervert, most elöntötte a forroság az agyamat.
Azt olvastam az AF en hogy vudu leállítja a szervereit, az oka a csalók és a folyamatos nekme ez így nem teccik fickok.
Kicsit beragtam...
Eddig az adminik csondben ultek a listan, megbeszeltek mi van, néha elkeseredett kirohanásokat intéztek a csalók és az örök elégedetlen emberek ellen a cshun meg a fórumokon. mindenféle anticsitekkel próbálkoztak.
Sajnos lassuk be nem sok sikert arattunk, aratatok. Jötetk az ujjab és ujjab csitek, bunkóbnál bunkóbban fikázták azt amit lelekesen csinálgatunk, csinálgatatok,mappackok, kiegészítők ,stb...
Hát akkor mondjuk azt hogy elég.
Sztájklojunk..
Állítsuk le a szerverekt, hosszab rövidebb időre, de mindet, egyszerre, főidőben, szervezetten ezzel tiltakozzunk a csiterek és a folyamatos bunkózás ellen..
"Üdvözöllek a THCC clan oldalan! ezen az oldalon Cheat nem talahato.. Csak leiras Demo es avi a mukodésükröl.., Ha Cheat kell akkor jelentkezz a Csiter Clanunkba egyébként nem lehet letolteni tölünk semit.. Csak az ADMINOK nak. ők kapnak felhasznalo nevet es Jelszot a belépéshez es leszedhetik a legujjab csalasokat hogy kiküszöböljék a Serverukon a Csalast..:::"
L 12/14/2001 - 22:13:31: "D@Ll@S<101><362239>" killed "[-muhaha-] YikeSS<64><1016686>" with "m249"
L 12/14/2001 - 22:13:35: "D@Ll@S<101><362239>" killed "MEPHISTO<97><760258>" with "m249"
L 12/14/2001 - 22:13:38: "D@Ll@S<101><362239>" killed "[EoS]Kill Gates<99><553336>" with "m249"
L 12/14/2001 - 22:13:41: "D@Ll@S<101><362239>" killed "|BUL!|Shavez<102><1675598>" with "m249"
Hali,
Nem latom mostanaban a TSC home-jat... Talan az is warez szerveren volt es lebukott par nappal ezelot? :)) vagy a Manhatan gyuru masik oldalan nincs aram? :))
(a HE altal felvasarolt UNQL kozkatonak a felso parancsnak engedelmeskedve szorgosan reklamozzak a fonok klant. csak igy tovabb.)
Mas. Kengooroo alnevezik? HE? :))