Keresés

Részletes keresés

pici aranyos böllér Creative Commons License 2014.07.01 0 0 5666

Ilyenre nem nagyon emlekszem, hogy Attis majmolta volna Axl-t, viszont ha mar a '90-es evek elejerol van szo, akkor nekem a Sex Action formacio ugrik be, na annak az enekese rendesen koppintotta Axl hullamzo mozgasat. Jot rohogtem amikor lattam. Mondjuk akkoriban eleg sokan utanoztak itt Magyarorszagon, koszonhetoen a 92-es Nepstadion-beli koncert idejen burjanzo Guns-oruletnek (az meg csak hagyjan hogy az osztalynak tobb mint a fele kint volt a koncerten, de ket tanarommal is osszetalalkoztam...)

Előzmény: murray (5662)
SpinyNorman Creative Commons License 2014.06.30 0 0 5665

Gyakorlatilag 100%-ban egyetértek.

Szinte csak azzal vitatkoznék, hogy a Greatest Hits-nek nem volt értelme. Én se szeretem azt a cédét, anno borzasztóan elleneztem, a mai napig nem vettem meg, de egy csomóan, softcore rajongók meg igen. Az elmúlt évtized egyik legjobban fogyó GH-albuma volt, és szerintem az elmúlt évtized legjobban fogyó GN'R-albuma is. Csak az USA-ban több mint 5 millió fogyott belőle. Azért ez kemény. Még pár éve is, ha új "GN'R"-turnét jelentettek be, felugrott az eladási listákra. Jó pénz volt ez az összes egykori Gunnernek, és sokat segített Axl nosztalgia bandájának a turnéinál is. És akár új rajongókat is hozhatott, hogy ne ragadjak le a materiális világban.

Előzmény: Rainvan (5663)
Dezso1989 Creative Commons License 2014.06.30 0 0 5664

Ja igen elnézést most esett le, hogy elírtam, köszi a javítást!
A Guns N' Roses Vevo Youtube-os oldalra felkerült két dal(Jungle, YCBM) a koncertről, akit érdekel nézze meg.
A Jungle jó, a másiknál sajnos megint Mickey Mouse :SSSS

Előzmény: Rainvan (5663)
Rainvan Creative Commons License 2014.06.30 0 0 5663

Nem koncertsorozat, csak egy koncert, 2012. 11. 21., a CD 4. szülinapja.

Nem tudom, nekem még mindig ellenérzéseim vannak. Hiába, hogy a jelenlegi felállás több tagja hosszabb ideje van a bandában, mint anno az AFD-felállás másik négy tagjából bárki, egy sincs köztük, aki akár csak megközelítené Slah-ék kvalitásait. Nincsenek egy szinten Axl-lel. Persze newerán is mindig bevédték az új arcokat, de őszintén: érdekelné bármelyikük is a GN'R-rajongótábort, sőt egyáltalán hallottak volna róluk, ha nem Axl mellett zenélnének? Ki hallott Richard Fortusról vagy Ron Thalról, mielőtt bekerült a Gunsba? Mondott korábban bárkinek bármit a Replacements neve? Onnan jött Stinson.

Nem az a baj, hogy ismeretlenek, hanem az, hogy csomóan úgy csinálnak, mintha Gunstól függetlenül is érdekes lenne, amit csinálnak. Slash 18 éve nincs a Gunsban, mégis érvényes tudott maradni és az emberek nem azért mennek a koncertjére, hogy hátha elnyomja a Civil Wart. Van, aki igen - de, hogy a lemezeit nem nosztalgiából veszik, hanem mert tényleg jók, az biztos.

Szóval nekem ez a Guns nem Guns. Bármilyen zseniálisnak tartom Robert Plantet, ha Led Zeppelin néven koncertezne és jelentetne meg lemezt, azzal nem tudnék mit kezdeni.

Mondom ezt úgy, hogy 2006-tól (leak-korukban) 2010 nyaráig napi szinten hallgattam a CD dalait, szóval szinte fanatikus módon szerettem az albumot.

Szóval nem tudom, mit várjak az új DVD-től, nekem anno az UYI DVD-k is csalódást okoztak Axl hangja miatt. Stúdióban annyira magasra teszi a mércét, hogy óhatatlanul csalódás, amit koncerten nyújt. Bár ez is csak a CD-ig volt igaz, ott több dalban is minősíthetetlen, ahogy énekel, sajnos.

És igazából totál hidegen hagy, hogy nyomja DJ Ashba Slash riffjeit...

Jobban mozgatna egy Slash-koncert, amin DJ Ashba-dalokat játszik (ha vannak olyanok).

Persze az nagy szó, hogy egyáltalán megjelenik valami hivatalos GN'R név alatt, hiszen az elmúlt 20 évben ennyi sikerült:

1994: Sympathy For The Devil (feldolgozás dal)

1998: Welcome To The Videos (VHS szinte minden klippel)

1999: Oh My God (új saját dal!)

1999: Live Era (dupla live album)

2004: Greatest Hits (válogatás)

2008: Chinese Democracy (nagylemez)

Ezek közül szerintem egyedül az OMG-nak meg a ChiDem-nek volt értelme.

A WTTV-nek azért nem, mert nincs rajta minden klip, a Greatest Hits nagy hiányossága meg az Estranged, egyszerűen bűn volt lehagyni, a Sympathy meg az Ain't It Fun helyett simán felfért volna rá.

Előzmény: Dezso1989 (5661)
murray Creative Commons License 2014.06.30 0 0 5662

:-) ez jó. az megvan mikor 92 táján Attis keményen majmolta Rose-ot? színpadi mozgás stb.. állítólag volt kint az USAban és vmi partin a közelébe is jutott (bemutatták neki vagy ilyesmi) :-)

aztán jöttek csak az űrlények..

Előzmény: pici aranyos böllér (5660)
Dezso1989 Creative Commons License 2014.06.25 0 0 5661

Hosszú 2 éves(!!) várakozás és az egyetlen hivatalos koncert film után végre megjelenik a 2012-es Appetite For Democracy koncertsorozat DVD-n és Blue-Ray-en.A digitális változat már elérhető, különböző csomagokban nem olyan vészes áron szerintem, a "retro" verzió pedig Amerikában július 1-től vehető meg(itthon is egy két webshopban már előrendelhető)
http://fantracks.com/buy-movie/

pici aranyos böllér Creative Commons License 2014.06.25 0 0 5660

Nekem tetszik a dal, csak mondjuk lehetne benne egy picivel tobb szintetizator. Meg kellene hallgattatni veluk egy-ket Edda albumot.

Előzmény: murray (5653)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.24 0 0 5659

Van egy barátnőm, akit meg szoktam kérdezni kétes esetekben, ő azt mondta erre a számra, hogy "egééész jó". Namost, ha egy rnb-s popon, maximum quimbyig terjedő alteren szocializálódott ember szerint ez egész jó, akkor az valszeg foscsy. :)

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.24 0 0 5658

Az ótóban beteszünk valamit a lejátszóba, h. menjen valami a háttérben, miközben huss... igazi AFD/rock feeling... :D

Előzmény: SpinyNorman (5657)
SpinyNorman Creative Commons License 2014.06.24 0 0 5657

A zene nekem eléggé bejön, igazi AFD-stílus, csak már technikailag jobb zenész lett Slash. A túl dallamos, '80-as évekbeli refrénnel viszont nem tudok megbékülni. (A szöveg meg buta, de már nem várok sokkal többet egy rockszámtól.) Szóval: innen még akármilyen is lehet a lemez, de nekem a minivideók reményt adnak.

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.24 0 0 5656

"Slash keze az, ami a blues-t hard rock-ká konvertálja."

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.23 0 0 5655

Meg miközben hallgatom, azon agyalok, hogy ha nem lenne odaírva, hogy Slash gitározik, soha az életben nem jutna eszembe. Pedig neki alapjáraton van egy akármikor fölismerhető stílusa.

Előzmény: Törölt nick (5654)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.23 0 0 5654

Korrekt iparos munka. Ezekkel a számokkal az a bajom, hogy továbbra se váltanak ki belőlem semmit, mint ahogy az AFD akármelyik száma, ha meghallom.

murray Creative Commons License 2014.06.13 0 0 5653

hallottátok már? feszesnek tűnik!

https://www.youtube.com/watch?v=ybJHEgk2FBw

Purp. Creative Commons License 2014.06.12 0 0 5652

Szóval ez a fénykép, ami az előzőekben lemaradt, amihez írtam, hogy "jobb meg bal oldal".....

Speciális technikával lehet kettőt is egyszerre csinálni valahogy itt.

Purp. Creative Commons License 2014.06.10 0 0 5651

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.10 0 0 5650

Én is belebotlottam fb-n, tipikus semmitmondó cikk..

nade... ez kell nektek :Đ

Előzmény: Purp. (5646)
Törölt nick Creative Commons License 2014.06.10 0 0 5649

Ugye? :D

Előzmény: Rokakoma (5647)
Rokakoma Creative Commons License 2014.06.09 0 0 5648

Nem kevés nosztalgia látszik Steven arcán, és tök jó ezt látni.
Most  éppen tiszta?

Előzmény: Rokakoma (5647)
Rokakoma Creative Commons License 2014.06.09 0 0 5647

Bizsereg a hátamon a szőr meg az indián tetkóm!

Előzmény: Törölt nick (5631)
Purp. Creative Commons License 2014.06.09 0 0 5646

Szóval a képet, én az előbb is feltöltöttem mégsem...

Továbbá nézzétek már, majd lefordultam a székemről. mit találtam!

Már még olvasni is....

Különben ebből egyetlen egy mondatról már tudtam eddig is, hozzáteszem, mert véletlenül kezembe akadt egy hammer world még egykoron, amiben, S-sel volt egy interjú és természetesen meg volt említve......

És ott Ő elmondta szintén, hogy neki volt egy próbálkozása valóban és hogy az akkoriban ott lakó asszisztense ment "érkezésére" ki!

Azz viszont a mindennél nagyobb (kettő is végül is) meglepetés, Duff érkezik majd hozzánk (csak) Debrecenbe (elképesztő kapcsolatok már biz'Isten), továbbá más zenekara is van, mint a Loaded!

Na most azon túl, hogy ide bemásolom, mert elegem lett, hogy linkbe tegyem!

Szóval a face-en található, Slash oldalán!

GUNS N'ROSES - Két éven belül újra együtt a klasszikus Guns?Az ex-menedzser mer nagyot álmodni 2014. június 5. (csütörtök) 16:35

Axl Rose korábbi menedzsere, Craig Duswalt azon a véleményen van, hogy két éven belül újra összejöhet a klasszikus Guns N'Roses felállás.

Duswalt a Use Your Illusion korszakban intézte Axl ügyeit, és azt mondta most az ABC-nek, hogy szerinte Duff McKagan jelenleg amolyan nagykövetként szolgál Axl és Slash között.

Az áprilisi és májusi Hammer XY Akta rovatában szerepelt Duff McKagan valóban jóban van a két frontemberrel, akik ugye azóta nem is állnak szóba egymással, hogy Slash lelécelt a csapatból. Duffnak ugyan van egy saját bandája, a The Walking Papers, amellyel hamarosan Debrecenben lép fel, de nemrég Dél-Amerikában kisegítette a Guns N'Rosest Tommy Stinsson helyén, és a Las Vegas-i bulikon is fellép a csapattal. Sokan már egyenesen azt híresztelik, hogy Duff hosszabb távon is marad a Gunsban.

Axl a mostani vegasi bulik után szeretné befejezni a következő albumot, a Chinese Democracy folytatását.

"Egy csomó mindent vettünk fel a Chinese megjelenése előtt. Azóta is dolgoztunk néhány akkori témán, írtunk is pár új dolgot. Lényegében amink most van, azt a Chinese második felének nevezem. Vegas után nagyon komolyan átnézzük, hogy mit is kezdjünk velük."

Axl ex-menedzsere az ABC-nek így fogalmazott:

"Duff követi ki az utat, ami elvezet ahhoz, hogy újra megnyíljanak a kapuk. Axl és Duff tényleg nagyon jól kijön egymással a bulikon, szóval van egy nyitás.

Úgy öt évvel ezelőtt Slash elment Axl házához, de Axl nem akart találkozni vele. Akkor egy pillanatra azt hittük, hogy 'Igen!', de aztán újra elfajult a helyzet, és akkor meg úgy láttuk, hogy nincs semmi esély."

Duswalt azt is mondta, hogy tud olyan konkrét dolgokról, amelyek miatt Axl és Slash kapcsolata így megromlott, de ezeket nem akarja kiteregetni. Annyit azonban elárult, hogy zenei nézeteltérések is voltak. Slash hard rockosabb vonalat akart, Axl meg inkább több balladát szeretett volna.

"Tényszerűen tudom, hogy jelenleg utálják egymást. A helyzet rossz. Axl lojális srác. Ha a rossz oldalára állsz, nincs visszaút. De Slash keze annyira közel volt. Mindannyian úgy érezzük, hogy ez be fog következni. És a következő két éven belül fog bekövetkezni. Van egy bizonyos nyitás, mert Duff Axllel játszik."

Purp. Creative Commons License 2014.06.09 0 0 5645

Arra van ötlet, hogy-hoggy a kép, melyet egyébként a face-ról másoltam be, szóval, hogy az együttesből balról a második Tag kiléte (tehát a Fortus és a Bumblef. között, a napszemüveges szakállas).

Én előszőr a Reed-re gondoltam, de-de Ő ott áll a jobb szélen Stinson mellett!

Továbbá Axl és a DJ közötti Egyén ki lehet!

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.06 0 0 5644

Ha már soha nem játszott, ..akkor engem sokkal jobban érdekelt volna pl. a Don't damn me, vagy a ritkán játszottak közül a Coma.

Előzmény: lgt Andy (5643)
lgt Andy Creative Commons License 2014.06.06 0 0 5643

Hm, én meg tudod mi hasonló lenne a "nagy", ez viszont tényleg egy hiú remény!

Ha a Since...., amit viszont még sohha sem játszottak, hanem nekem valaki itt az oldalon belinkelte, hogy csak acapella és csak belekezdett S. és Axl, de "annyi" is volt!

Előzmény: Danny Ocean (5641)
Jay-X Creative Commons License 2014.06.05 0 0 5642

Az eleve sok mindent mond, hogy egy ilyen anno önpusztítóan működő bandából valakit azért rúgnak ki mert már úgy pusztítja magát hogy a többi drogos-alkoholistának sem bejövős.

Egyszer meg láttam egy interjút, ahol konkrétan nem tudott artikulálni a fazon.

Előzmény: lgt Andy (5638)
Danny Ocean Creative Commons License 2014.06.05 0 0 5641

Na végre valami!!

.Pont most pár perce a youtube-on jött fel az ajánlott videók közt a 92-es vegasi koncertről a Yesterdeys,gondoltam,de jó lenne,ha végre elő vennék újra,erre felnézek ide és tegnap játszották!! :) 93óta először!

Előzmény: Dezso1989 (5640)
Dezso1989 Creative Commons License 2014.06.05 0 0 5640

YESTERDAY

Törölt nick Creative Commons License 2014.06.05 0 0 5639

áá.. szerintem nem te vagy a "nem-értő". :D

Előzmény: lgt Andy (5638)
lgt Andy Creative Commons License 2014.06.05 0 0 5638

Szóval, mert most én lehetek a "nem értő", de-de hogy köztünk, vagy-vagy, hogy a videon látható helyen, tényleg bocs!

Különben ezeket bár hát nyilván, mert honnan máshonnan netről interjúkból lehet ismerni???

Előzmény: Törölt nick (5633)
lgt Andy Creative Commons License 2014.06.05 0 0 5637

Hát gyerekek, akkor most én már tényleg valamiről nagyon nem tudok!

Hm, szóval ezzel, amikor agyvérzést kapott arra gondolnál???

Előzmény: Jay-X (5632)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!