Januar 24. voros lyuk......
segelykoncert a Pető intezet javara....
fellepok:
luca brasi (superbutt,hollywoodo egyszeri prodzsektje:) BPRNR ALL STARS)
annabarbi (garazs rokkerek)
fallen into ashes (metallicHC)
gibberish (rockandroll)
sokol 403 (punkrock feldolgozasok)
the deadbeats (skapunkdubreggie)
koszonet a bandaknak,hogy ingyen lepnek fel es koszonet az embereknek akik mindig segitenek osszehozni a dolgokat lacika dobi zoli es mateus
a belepo 1000 ft lesz
ez a konci a zenerol (is) de inkabb a segitsegrol szol ha tobben josztok akkor tobb penzt tudunk adni a raszorulo gyerekeknek.......
elore is koszi xxxxxxx
igazad van.csak mindegy nem itt kellett volna és igazad van seggnyalás az egész legalábbis egy kívülálló szemével érthető a storry és ez a jellemzés hidd ezt és érezd jól magad vele
a Kislány ja és a kislány számomra egy kedves bók
na ez itt tényleg a FF fórum bár én voltam a hülye anno de a lényeg,hogy élvezzük a koncerteket és szeressük a zenészt azért mert szerez pár jó pillanatot ennyi
és szerintam bárhogy hívhatnak ha szíved lelked beleadod valamibe
és Levi ne haragudj nem baszogatja senki Őt csak Ő érzi kellemetlenűl magát miattam és nem neki kéne .....hanem Nekem és ez meg is van de Neki meg a tesókájának egyáltalán nem kéne pusz
Drágáim!
Annyira szeretnék a neveken kívül más is megérteni ebből a szópárbajból, de nem megy... Mi van?! Ki, kivel? Miért? Miért nem? Minek? ???
Lev: Miért van az, hogy csak akkor vagy aktív résztvevője a fórumnak, amikor "bálhé" van? Mi újság a FF háza táján? És mi ez a mézesmadzag akció, miszerint tudod ki az a gátlástalan szemét, akitől a rágalmakat hallja Gy.T.? Annak idején nekem is nevesítenem kellett, úgyhogy most ez így nem fair! Ha már itt tartunk, miért nem jártok imádott magyar zenekarotok, az "isteni Csányik" bulijaikra? :-)
Még mielőtt bárki megsértődne, vagy valami: MINDENKINEK SZÉP KARÁCSONYT + BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK! Csók
De tényleg, hát itt csak röpködnek a magánjellegű dolgok, mi meg csak pislogunk,hogy mi van? Sajna ez az FF fórum mindig tartogat valami bonyodalmat.
Tudom, minek olvasom el ha nem érdekel, csak az eleje még tartalmazott valamennyi FF vonatkozást aztán ezért folytam bele én is az olvasásába... de én is elvesztettem a fonalat...
hát köszi!
még valami csak azt nem értem,hogy miért a Zolit basztatja bárki azért........ez az én véleményem volt azért mert Nő vagyok?hát baszza meg csináltatok magamnak egy pöcsöt
nem mondtam,hogy szakított haragszik és ..........mit tudom én a szerelem jön és megy majd jön megint Cs.Z.*
a nagy szerelmek akkor derülnek ki ha tudtuk venni az elöttünk lévő akadályokat de ez már túlzás itt az FF indexen ez a romantikázás ki kiványcsi erre
puszi