A cikkben említett Hotel Hunguest Galya nálam a "hova ne" kategóriába lett sorolva pár évvel ezelőtt. Céges csapatépítésen voltunk, és a vacsora szabályosan kiütött: több órás viharos hasmenés döntött le a lábamról :-(
Igen, pár hónapja már olvastam egy promóció szagú ajánlást róluk, és ha Gyöngyös vonzáskörzetében élnék, biztosan kipróbálnám.
A Mátrába (Gyöngyösön át) évente egyszer visz az utam, a szeptemberi galyatetői gombász piknik okán, akkor viszont nem állok meg sem oda, sem vissza. Inkább a Táncoló kecske, ha mindenáron vendéglő...
Nem tudom, odamennék-e, de ha mégis, noha nem vagyok egy agresszív típus ( utoljára az óvodában vertek meg, jogosan), de vinnék egy szívlapátot, az asztalhoz támasztanám és már a pincellér első félmondatánál rámutatnék:
-Na ölég, mert ha nem emberül beszélsz, nagy verés lesz....:}}
Az étlap stílusa alapján (pl. lazán leparasztozzák a vendéget) kb. a következő választ tudom elképzelni, érdekes lenne mit szólnának hozzá (azért a tömegverekedést kerülni kellene..:)))) )
Hé Pincnök! Ha paraszt vagy és beszólogatsz, ló.......t kapsz nem borravalót, azt aztán megfőzheted magadnak pörköltnek.
Egy vegyes halászlére ugrottunk be egy barátommal, de a pincér a szürke harcsát ajánlotta. Voltak fenntartásaim, de sikerült az elmúlt év talán legjobb halászlevét megkapni. A kondérból mindketten két-két tányérnyit ettünk, és még asszonykámnak is hazahoztam egy tányérnyit, szóval az adagok sem spórolósak.
A hétvégét Esztergomban töltjük egy netes baráti társasággal, de szombaton kollektíve átsétálunk (jobb időt nem is választhattunk volna) Párkányba kajálni. Célpont a Casablanca műintézmény, de felfedeztem egy izgalmasnak tűnő helyet is, alkalmasint kipróbálnám.