Ismét itt a neten. Vasárnap én is csobbantam, bár nem a Hajósban, de az se volt rossz.
Szóval mikor lesz az a futós-úszós tali mert én benne lennék, bár nem futok valami gyorsan. Kivéve amikor késésben vagyok.
Hehe, jól megcsúszott ma a tasztitok. Zsuzsát én is felhívtam az öbölúszás után, mert háromszor körbejártam a strandot, és nem leltem a tömegben. Aztán mikor megpingettem, ott állt tíz méterre, és éppen akarta a buszra fel, mikor pedig hajó is.
Álommanó meg szerintem jobban örül, ha lánynak bizonyul, mint ennyire femininen fogalmázó fiúnak. :-)
Csatlakozom a vaksi topicsekek népes táborához... erre bizonyítékom is van! A Balatonnál átúszás után a túlparton felhívtam Zsuzsát, azt mondta, hogy a véradó sátorban van. Kerestem, hogy hol is lehet, erre két perc után észreveszem, hogy ott állok mellette. :)
hatásvadász: első szándékból úszni mentem, és mivel pont akkor ráértem, meg úgyis jó idő volt, maradtam nézelődni. És ha már ott vagyok, szórakozásból memorizáltam mindenkit. Egyébkétn a 463 tulajára emlékszek, érdekes módon egy fiatal, csinos lány. :)) Aztán lehet, hogy tévedek... :)
Azért Ti tényleg hülék vagytok, minek futóversenyre arcmemorizálni járni, ezt magyarázza L nekem valaki, mer azt úgy se tugggyátok, hogy futni minek, legalább egy nyamvadt lebdát kergethetnétek§:-)