Keresés

Részletes keresés

agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.30 0 0 487
Fogyasszál kedves kolléga sztellaártoját, én aztat fogyasztottam és most nem fáj a torkom. Más szóval torokfájás ellen szedjél sztellaártoját.

Én is beek tuu woooork.

Előzmény: zizi (486)
zizi Creative Commons License 2001.03.30 0 0 486
csak annyit tudok a mai napra mondani így elöljáróban, hogy broáááááááááááf...
... és a torkom is fáj az Arany Fácánoktól :-DDD

nu, bek tu wörk

agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.30 0 0 485
Na megjöttem.
Mindenkinek jó nem retekbenlevést kívánok. Ugyan nagyon az az érzésem, hogy arra játszotok, talán megunom, hogy nem nagyon ír ide senki, mégis töretlen lendülettel fogok mindenkit tájékoztatni a napi retekbemenés aktuális állapotáról (függetlenül attól, hogy ez nem érdekel senkit(persze csak látszólag, hiszen jól tudom, hogy véresre rágtátok már körmeiteket és izzadság öntött el benneteket a gondolotra, hogy péntek lévén a mai napot leszámítva már csak hétfon jelentkezem újra)).

Szóval a mai napi retek még messze van. Ezért ahelyett, hogy ezt olvassátok, menjetek vissza dógozni.

Üdv: agresszívmalac

agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.29 0 0 484
Most lassan elindulok a retekbe. Minden dógozónak kellemes további dógozást kívánok. Ez a mai nap igen lapos nap volt, ezért holnap domborítunk rajta egy kicsit.

Mindenkinek egy nagy retket kívánok.

Üdv: grsszvmlc

agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.29 0 0 483
A mai munkanapot reggel 08:16 óta megnyitottnak nyílvánítom.

Itt közlöm a kedves kartácsokkal, hogy ma bentmaradási rekordkísérletet fogok végezni, és mindezt védoháló nélkül.

Na hajrá!

Üdv: A gresszív malac

pok_ussz Creative Commons License 2001.03.28 0 0 482
Nocsak, egy agresszívmalac !
Lesz is ebből még cifra dzsembori, hehe.
:-)))

Előzmény: agresszívmalac (481)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.28 0 0 481
Dub ist eine látnok.:)

Egyébként:
Mély fájdalommal és megrendüléssel tudatom, hogy hosszú fegyelmezetten viselt betegség után, életének 18. órájában és 27. percében a mai munkanap elhunyt.

Gyászolja, agresszívmalac.
Az elhunyt temetése ma este 20:00-kor a Retek utcai retkeloben lesz, ahol a részvétüket nyilvánítók hideg sörrel, és a TV bekapcsolásával vesznek búcsút a mai munkanaptól.

Üdv: A gresszív malac.

Előzmény: DRT (480)
DRT Creative Commons License 2001.03.28 0 0 480
Ezek szerint már nem a matávpontokkal kínlódsz, kollega! Kiváló, jókat fogunk itt szenvedni :-)))
Előzmény: agresszívmalac (479)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.28 0 0 479
Juhúúúúúúúúúú!!!!

Itt a DRT bácsi is. Gurrááááááá (már ahogy a szovjet bácsik mongyák a Tizedes és a többiek címu dolby digital sound motion pikcsorben, miközben rohannak felfelé egy domboldalon)!!!

Előzmény: DRT (478)
DRT Creative Commons License 2001.03.28 0 0 478
Odanézzenek, gyűlünk megint?
agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.28 0 0 477
Itt vagyok újra!!!!! Ugye milyen jóóó?

Na kedves olvasó ha azt hitted, hogy ez egy értelmes mondat akkor Te Drága Olvasó Irtóztatóan nagy, hatalmas mértékben rettenetesen és hátborzongató módon csalódtál.

Majd még visszanézek, fokozandó a cslódottságotokat.

Na megyek megszervezem az agresszívmalacok napi munkaprogramját.

Les Creative Commons License 2001.03.27 0 0 476
Héló pajtikák!
Les bácsi a legrondább antiretkes lett az elmúlt hónapokban. Ma viszont ismét adózik a zöldségnek, mert kosárlabdázás okán hamar távozott. De most nagyon büdös vagyok és megyek is fürödni. Ja, és valami sört is láttam a hűtőben... :)))))

Les/pro vokál

Előzmény: agresszívmalac (475)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.27 0 0 475
Na most megyek a retekbe, mert agyon leszek verve odahaza, hogy késon járok haza. Na jó retkelést nektek is kartácsok.

Üdv: malac dö agresszív

agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.27 0 0 474
ÁÁÁÁÁÁÁÁ még nem megyek el a retekbe, majd kicsit késobb.
zizi Creative Commons License 2001.03.21 0 0 473
egye fenyő, +kegyelmezek neked, mert a végén még pótágyon kell aludnod a portásfülkében :-DDD

húzzá' a retekbe és igyál söröket gyorsan, egészségedre :-)

Előzmény: agresszívmalac (472)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.03.21 0 0 472
Válaszadási sebességem 1 hónapra nott (na ez cciki hodj nem tudom, hodj hány darab t-t kell a nott végén hasznányi).

Szal sietek megnyugtatni bárkit, hogy most én, elmegyek a retekbe, mégha ez nem is tecc senkiknek, de ma már túúúúl dógóztam maga, matt.

Na akkor csá, és holnap még benézek, de majd még lesz izé és satöbbi is.

Ugye milyen rossz az nektek, hogy (esetleg) kinyissátok eztetet a topikot azt semmi értelmes nincsen itten csak a régi agresszívmalac parasztkodik már megint!? Na ugye!

Errol eszembe jut az a sztori amit nem is ide kellene beírni , de inkább mégis ide írom, hogy a Kempinski holtelben a kurva hölgyeket "pót ágy"-ként vezetik rá a szoba számlára. Mielott ízetlen poénok repkednének, sietek leszögezni, hogy ezt egy volt kollégámtól tudom, aki a Kempincski kont-rollerje volt.
Szóval eccer dzsapán (ejtsd japán) üzletemberek lepték el a Kempincskit és az este folyamán egyikük több "pót ágyat" is "fogyasztott". Másnap kijelentkezéskor látja ám a csoport fonöke, hogy kollégája egyszerre több "ágyon" is aludt és le is baltázta keményen a recepcióst, hogy micsoda igénytelen a kiszolgálás, tekintve, hogy szegény kollégája több ágyat is ki kellett próbáljon, mire el tudott aludni. Képzelhetitek a visszafojtott röhögést amit a recepciós produkált miközben próbálta finoman körülírni a "pót ágy" jelentését.

Na csá! Kiváncsi vagyok, ki fog válaszolni eloször.

Üdv: agresszívmalac-ovátyszjá (ez a hiteles orosz változata a nevemnek)

Előzmény: bluemoon (471)
bluemoon Creative Commons License 2001.02.13 0 0 471
Hello Bello!

De örülök, hogy újra indulófélben ez a topic. Rám most megint a munkás időszak vár, úh. jó érzés (lenne), ha mások is vernék a gépet éjszaka.

Üdv mindenkinek.
:)

Előzmény: agresszívmalac (470)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.01.08 0 0 470
Helló Agresszívmalac!

Most megyek haza. Majd holnap írok.

Legyél rossz!

agresszívmalac Creative Commons License 2001.01.08 0 0 469
Igen. Most ebédeltem és úgy tunik, hogy bent is vacsorázom. Na megyek dolgozni.

Előzmény: agresszívmalac (468)
agresszívmalac Creative Commons License 2001.01.08 0 0 468
Szia Agresszívmalac !

Bent vagy ?

agresszívmalac Creative Commons License 2001.01.05 0 0 467
Topic feltámasztási kisérlet.

Most intubálom a rég halott kis topicomat. A vérnyomása egy nagy 0, pulzusa se nincsen úgy, hogy most kiütöm. Kezeket el! 1-2-3-most. Ssssrrrc (ez az elektromosság volt), dummm (ez pedig az, ahogy az ágyon fekvo topic megrázkódott).

Na jó csak vicceltem.
Tehát: Én bent vagyok és még bent is leszek egy ideig. Ti kint vagytok és kint is maradtok egy ideig ?

Üdvözlettel: agresszívmalac

agresszívmalac Creative Commons License 2000.12.18 0 0 466
Jó napot és viszontlátásra'

A mai napi gályát ünnepélyesen megcsáklyázottnak nyilvánítom, megyek a retekbe.

tudorapo Creative Commons License 2000.12.16 0 0 465
Mit keresel Te itt brada? Mész innen máshová?
Előzmény: Les (464)
Les Creative Commons License 2000.12.16 0 0 464
Mi van, gyárékék, hát senki sem dolgozik? (Rajtam kívül...) Retek halasztva, jól.

Les/sad.but.true

Rokakoma Creative Commons License 2000.12.15 0 0 463
Itt a péntek délután mindenki megy a retekbe két napra , én meg mehetek tanulni gálya után + holnap retek helyett vizsgázni .Na pá mindennkinek
R
Előzmény: agresszívmalac (461)
zizi Creative Commons License 2000.12.15 0 0 462
a többi napod is ilyen lesz ? mer' akkor hamar elfogy a reagens az üzemorvosnál :-DDD

még egy óra gálya, aztán retek, bár ahogy elnézem a kinti esőt tkp nem sok kedvem van kimenni az utcára, de a retekért mindent :-))))))))

jó 7végét, aztán már csak pár nap és hosszú-hosszú retkelés következik (hacsak...)

Előzmény: agresszívmalac (461)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.12.15 0 0 461
Dír Bárki Aki Gályáz !

Jó estét és egyben a viszontlátásra. A mai első napom kiválóan sikerült. Asztalom nincs, helyem nincs, kompjúterom se nincsen, így aztán az első nap szinte tökéletes vót. A szokásos adminisztráció után, elküldtek az üzemorvoshoz aki ellenőrizte a pulzusom, a vérnyomásom és a többi.

A legjobb az volt, amikor szégyenlősen mosolyogva megkért arra, hogy pisiljek rá az elém tartott papírreagensre. Miután ez megtörtént, elővett egy
könyvet és az abban szereplő színkódokkal hasonlította össze azzal amit én produkáltam, majd üdvözült mosoly kiséretében kijelentette, hogy sem cukorbeteg, sem drogfogyasztó nem vagyok. Mit mondjak, megkönnyebbültem. Azért miután kimentem a folyosóra jót röhögtem.

Sz'al ez volt az én mai napi magánszámom.

Na, jó hétvégét a kartácsoknak.

Les Creative Commons License 2000.12.14 0 0 460
Héló bolyz!

Agresszívmalatz,
istván hozott itthon! :)
A dolog úgy történt, hogy hagytam magam levadászni egy szebb és jobb és sokkalsokkal másmilyenebb cég által, ahol is jobban érezem magam és sokkal többet dolgozom, főleg annál, amit a felmondási időmben sikerült művelnem. A retek itt jóval később szokik bekövetkeződni, de nem bánom, csak a lakásrendbetétel nem halad, de majd arra is szakad idő előbbutóbb.
Bázel, tuggyátok, milyen érzés egy hétig azt figyelni, hogy ki a görény a szervezetben, és végül rájönni, hogy senki sincs, aki meg akarna fúrni? :))))

Na, bekktuvörk, nektek is szép napot...

Les

agresszívmalac Creative Commons License 2000.12.13 0 0 459
Dír Zz!

Igazad van. Felhívom Őket, hogy a munkámat rögtön fizetett szabadsággal kezdeném.:))))

Előzmény: zizi (458)
zizi Creative Commons License 2000.12.13 0 0 458
akkor ennek oromere hamarosan elhuzok a retekbe :-)))

penteken kezdeni dolgozni, amikor minden rendes retkelo befejezni ? micsoda perverzitas :-DDD

Előzmény: agresszívmalac (457)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!