Keresés

Részletes keresés

prenotalis Creative Commons License 2000.10.31 0 0 392
Dumálj csak Gyulám. "Orbán viktor lett a miniszterelnök" - neked ehhez is kell még forrás ?

51. Kosztolányi Dénes kiküldi a megfigyelési ügyben eljáró parlamenti bizottság sajtótájékoztatójáról az alelnök Keleti Györgyöt miután az kijelenti, nem kerültek bizonyítékok az asztalra melyek alátámasztanák a Min. Elnök 98 augusztusi kijelentéseit.

Előzmény: prenotalis (389)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.31 0 0 391
1. Lányi nem a kormány tagja.
2. A MIÉP az ellenzék része, ugyanúgy, mint az az MSZP, amelyik orvul elkezdett kihátrálni a háborúból - hál'istennek nem jött be a számításuk, és hamarosan befejeződtek a légicsapások.
Előzmény: prenotalis (389)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.31 0 0 390
Agitgüzükém,

az AB egyáltalán nem találta alkotmányellenesnek a háromhetes ülésezést, csak azt, hogy nincs erről szó a házszabályban. A házszabály persze nem a kormány kompetenciája, és jellemző, hogy pont a szadesz bojkottálja a megegyezést ("amíg nem hagytok fel a 3-hetes ülésezéssel, nem tárgyalunk").

A kormánypártok távol maradnak a parlament ülésétől, ott csak az ellenzék jelenik meg.

Forrás?

Előzmény: prenotalis (388)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.31 0 0 389
50. A koszovói konfliktus közepette Lányi Zsolt egy kijelentésében a Vajdaság önálló államisága mellett érvel, a MIÉP pedig rövidesen új térképet és határvonalakat rajzolgat.
Előzmény: prenotalis (388)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.30 0 0 388
49. A kormánypártok 3 hetente tartandó ülésezésre korlátozzák a parlament működését. Az Alkotmánybíróság ezt házszabályellenesnek minősíti. A kormánypártok továbbra sem mennek bele az Országgyűlés rendes ülésrendjének visszaállításába mivel szerintük az Alkotmánybíróság nem mondta azt, hogy hetente kell ülésezni csak azt, hogy a házszabály módosításához 2/3-os többség kell. A kormánypártok távol maradnak a parlament ülésétől, ott csak az ellenzék jelenik meg.
Előzmény: prenotalis (385)
krz Creative Commons License 2000.10.30 0 0 387
pontosabban most derult ki vegre, hogy mirol beszelsz. velhetoleg arrol a csokkenesrol van szo, amit gross technikai jellegunek nevezett, es ami az elso felevhez, vagy 98 masodik felehez viszonyitva lyo esellyel nem letezik. innentol irrelevans az egesz.
Előzmény: prenotalis (384)
gross Creative Commons License 2000.10.30 0 0 386
Rendben van, akkor add meg azt a forrást, amelyik alapján írtad. Újságcikk volt?
Előzmény: prenotalis (384)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.30 0 0 385
48. 1999 május 10-én a FIFA utolsó felszólítását követően Deutsch Tamás 92 nap után visszahelyezi Kovács Attilát az MLSZ elnöki székébe.
Előzmény: prenotalis (378)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.30 0 0 384
Kedves gross !
Párbeszédnek nehezen nevezném, mivel folyamatosan azokkal az állításaiddal vitatkozol amiket a száma adsz és nem azzal amit írtam.

Nem fogom megismételni ki tudja hányadszor, amit eredetileg állítottam, olvass utána! Itt nem az átlagbérről van szó !

Ha olvasási nehézségeid vannak, én nem foglak megtanítani rá, ha nincsenek, akkor fuss neki újra annak amit írtam és meglátod, hogy sem 15, sem 150 hozzászólással ezelőtt nem cáfoltál semmit

(Niná, hogy nem a saját béremről írok, de ha feltenném és belinkelném mondjuk az 1999 júniusi és szeptemberi fizetési ívét annak, akinek, ismerve az itteni közönséget, az illető már másnap nem lenne közalkalmazott. Ezt a szívességet pedig nem teszem meg senkinek)

Előzmény: gross (382)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.30 0 0 383
Ebből a pöcegödörből félnóti már így is, úgy is csak szarosan tudna kimászni, ehelyett inkább téged is azzal fog vádolni, hogy nem tudod megkülönböztetni a nettót a bruttótól, meg a nominált a reáltól.
Előzmény: gross (382)
gross Creative Commons License 2000.10.30 0 0 382
Érdekes párbeszéd...

"- 41. 1999 második felére a közalkalmazottak nettó kézhez kapott bére csökkent.
- Mi volt a bázis- és mi volt a tárgyidőszak?

Mert mondjuk 1999. júniusához képest júliusban, augusztusban és szeptemberben is alacsonyabbak voltak az átlagfizetések (ennek technikai okai vannak), de az év teljes második felében már magasabbak, mint az első félévben, és pláne magsabbak, mint a megelőző év azonos időszakában.
- ... Hogy én mibe is gabalyodtam bele ?
Mert összekeverték itt egy páran a nominálbért a reálbérekkel, a versenyszférát az állami szektorral, az egészségügyet meg a pedagógusokat a teljes közalkalmazotti állománnyal, de azt hogy a közalkalmazottak borítékja vékonyabb lett, azt még nem cáfolta senki. Nehéz is lenne, mert való

- Én cáfoltam, mintegy 15 hozzászólással ezelőtt... Nevezd meg a forrásodat, ill. méginkább a pontos szöveget írd be, ha megkérhetnélek...
- <...>
- Szeretném látni a forrást az átlagbérekről...
- Annál érdeklődj aki az átlagbérekről beszélt.
Ha nem kapsz választ fáradj be a KSH-ba.

(Gondolom nem a saját fizetésedről beszéltél.... Hanem a közalkalmazottak nettő átlgbéréről...)

Előzmény: prenotalis (381)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.30 0 0 381
Annál érdeklődj aki az átlagbérekről beszélt.
Ha nem kapsz választ fáradj be a KSH-ba.
Előzmény: gross (380)
gross Creative Commons License 2000.10.29 0 0 380
Szeretném látni a forrást az átlagbérekről...
édesanya Creative Commons License 2000.10.29 0 0 379
2002-től már majd mi is mondhatjuk a fijjukra.
A sötét múlt. Csak a régebiiek mindig hagytak kiseb.nagyobb lehetőséget, hot az alagút végén felderengjen a fény.
Ez a koalicíó azonban csak a vaksötétet hagyja maga után...
Előzmény: speaker (375)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.28 0 0 378
47. Deutsch Tamás a FIFA egyre határozottabb felszólításainak hatására fokozatosan visszahelyezi előbb az MLSZ elnökségét, aztán az ellenőrző testületét. Arra a kérdésre, hogy milyen körülmények között helyezné vissza Kovács Attilát az elnöki posztra így válaszol : "csak gyógyszerek hatása alatt"
Előzmény: prenotalis (374)
badcard Creative Commons License 2000.10.22 0 0 377
végük van...
ezen még a demokrata és a magyar nemzet t. szerkesztosége sem tud segíteni, akárhogy is fáradoznak személyenként legalább öt nicken írogatni...
ez van speakerkém. szar ügy nem?
Előzmény: édesanya (376)
édesanya Creative Commons License 2000.10.21 0 0 376
És a mégsötétebb, kilátástalan jövő. Az elmúlt két évben még semmi nem épült, csak romboltak. Viktor lufija folyamatosan ereszt, lassan kipukkad. A kisgizdák minisztériumai környezetvédelmi,hadi, már összeomlanak, az egészségügy az utolsókat rúgja...., kiderül, hogy pontosan úgy lopnak mint szerintük Hornék, de azok mikor lebuktak, legalább szégyellték magukat.
Áldásos tevékenységüknek végének ez még csak a kezdete. Csak sajnos ennek a levét a polgárok isszák majd meg.
Visszatérve a topik címére, akinek ez a legjobb kormány 45 óta, az nem is érdemel jobbat. Csak később se sírjon...
Előzmény: speaker (375)
speaker Creative Commons License 2000.10.20 0 0 375
A sötét múlt.
Előzmény: prenotalis (374)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.20 0 0 374
A szemüveg működik, a kronológia folytatódik

46. Egy sajtótájékoztatón, a Sportminiszter arra a kérdésre, hogy a FIFA vizsgálatot követő egyeztetésre Deutsch miért nem hívta meg Kovács A.-t (az elnökség többi tagját meghívta) Orbán így válaszolt: "A megbeszélésen foci jövőjéről volt szó, Kovács A. pedig a múlt."

PuPu Creative Commons License 2000.10.20 0 0 373
:O)))
A Gyula meg ne felejtsen nicket váltani, mikor átmegy bunyevácba!
:O)))
Előzmény: prenotalis (368)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.20 0 0 372
Jól van, te kretén, ne hagyd magad zavartatni a tényektől. Azért én akkor is leírom majd mindig, hogy épp mit hazudsz.
Előzmény: prenotalis (366)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.20 0 0 371
PuPukkancs,
nem dumáltam mellé. Elmondtam, hogy miért roppant valószínűtlen, hogy igaza lenne, hogy miért lenne szükség, hogy állításainak alátámasztására.
Persze felmutatni semmit sem tudott, csak hazudik tovább.
Előzmény: PuPu (365)
Hormon Gyula Creative Commons License 2000.10.20 0 0 370
Te tényleg nem ismered az "elnézést" szócskát. Ne számíts rá, hogy ezentúl elnézőek leszünk.
Előzmény: prenotalis (364)
gross Creative Commons License 2000.10.20 0 0 369
Én cáfoltam, mintegy 15 hozzászólással ezelőtt... Nevezd meg a forrásodat, ill. méginkább a pontos szöveget írd be, ha megkérhetnélek...
prenotalis Creative Commons License 2000.10.20 0 0 368
Te Pupu !
Nem fogod elhinni, de ez a szemüveg működik :))
(ha kérsz utánvéttel küldök egyet)
Előzmény: prenotalis (366)
szasze Creative Commons License 2000.10.20 0 0 367

"Hiába takarózol a versenyszféra magasabb béreivel, egy két "véletlenül" kiragadott példa nem cáfolja meg azt, ami tavaly ilyenkor a közalkalmazottak kevesebb pénzt kaptak a borítékban." (Prenotalis)

Mindenki érti ?!

Akkor jó !

Prenot. Még két kör, és végleg úgy maradsz.

.

Előzmény: prenotalis (348)
prenotalis Creative Commons License 2000.10.20 0 0 366
off - iudexnek van egy szemüvege a Bayer topicban amelyikkel nem látni a hormonfélék beírásait. Szerintem az évszázad találmánya. Kipróbálom, háthat használ :) - on
Előzmény: PuPu (365)
PuPu Creative Commons License 2000.10.20 0 0 365
Hát, - ravasz is a Gyula, - de megérdemled, - hogy Fideszes terminológiával éljek, - megengedted, hogy ő tematizálja a közbeszédet...
Ne hagyd lekközelebb mellédumálni!
:O))))))))
prenotalis Creative Commons License 2000.10.20 0 0 364
Hogy én mibe is gabalyodtam bele ?
Mert összekeverték itt egy páran a nominálbért a reálbérekkel, a versenyszférát az állami szektorral, az egészségügyet meg a pedagógusokat a teljes közalkalmazotti állománnyal, de azt hogy a közalkalmazottak borítékja vékonyabb lett, azt még nem cáfolta senki. Nehéz is lenne, mert való
Előzmény: PuPu (361)
fordfairlane Creative Commons License 2000.10.20 0 0 363
Hormon kollega!
Gondolom, ha a szamodra antipatikus oldal emberei tettek volna ezt, akkor mar oldalakat horogtel volna ossze az igazsagtalansagrol, meg az erovel valo visszaelesrol, meg satobbi.
Tudsz meg ennel is egyszerubb lenni?
ff
Előzmény: Hormon Gyula (357)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!