én egy korábbi kommentnél leírt utasításokat követve tratok ott a Minardival, hogy a 8. verseny előtt már worksom van a peugeottal, van pénzem gyárfejlesztésre, és a 7 futam alatt Diniz 7 pontot gyüjtött:)
az is hozzátartozik hogy végig elképesztő szerencsém van a kiesésekkel, az eléső évben 9 milkót kaptam az fiatól a rendszeres célbaérésnek hála:)
a lényeg az hogy 1 futam után nézd meg hogy mennyi a profit, aztán pedig vegyél fel embereket (esetleg átmehetsz minuszba de akkor passzolgatni kell elfele a részvényeket) ők aztán sokan lesznek és akkor termelnek minimális morál melett is
pl. Engineerből is 40 van nagy többség exc vagy very good majdnem két milka a fizujuk de 60%-os morállal is 18% ember kell egy alkatrészhez, két autót le tudtak gyártani egyszerre(bár a második túlfizus volt)
Valaki mondja már meg, hogy hogyan lehet kocsit építeni a Tyrrellnél, mert soha sincs elég kapacitás, hogy meglegyen, pedig, már akkor adtam el részvényeket, mikor 100.000-re mentek fel, kölcsönt is felvettem, és semmi! (Vagy direkt úgy van megcsinálva a játék, hogy a Tyrrellel ne lehessen versenyezni 1999-ben?)
FIA rangsor 7. hely!!!!:D:D:D:D:D:D:D(9 milkó cash, a szomorú max. annyi hogy 5. is voltam 15 milkóvalXP). A titka az hogy az éven rendszerint feltűnően sok kieső volt, a Prost az Arrows a Tyrrell meg a Stewart gyakran hullajtotta el mindkét gépét.Így volt ezzel a Sauber is aztán a két utolsó futamon két 4. egy 3. és egy 5. helyelőrerepítette őket.
A szponzorvadászat a haghyományaimhoz híven gynegére sikeredett.Most a Bridgestone és a Repsol csesződött egy csomó futamon a Costumer szerződéssel.Így aztán nincs csak a Tommy Hilfinger a Sun és a Telecom Argentina. Egyik sem valami komoly, nem tudom hogy fogom átveszélni ezt az évet.Alperin bá' búcsúzásként egy 32%-os auztótz tervezett, majd Gascoyne bá' az éven villanthat valamit:).
Én is játszom ám!! Minardival most tartottam 2006 vagy 2007 szezonban,meg döntöttem a pont rekordot,legyalultam az egész mezőnyt,úgy hogy új kihívást kerestem. Belefogtam a Stewartba,(ugye az a cél hogy szerezzek 6 pontot)és már túl is vagyok az első 3 futamon,és Braziliában Barrichelloval sikerült is 1 pontot szereznem.A Red Bullal már csak egy kocka kell szerződésig,és a Peugeot is hajlandó velem workolni,de vele jóval lassabban haladok.Jövőre már van két pilótám,Diniz és Coulthard,úgy hogy nem panaszkodhatok.
Érdekes hogy nálad ilyen jól halad minden a Minardival,én mikor kezdtem vele,örültem hogy már a 2. spare nem kellett külön pénzt költeni.Legalább ha a morál is jó,egy normálisabb autót tud összerakni a mérnöki gárdád.
Én most megint újrakezdtem (2001-es mentésem a régi winyóval együtt odaveszettXP)a minardival.
Egy feltűnően jó autót kaptam, a pénz csak úgy ömlik, az eredmények sem rosszak(ausziba tyrell verés brazilba 8. 10. hely a 15ből:) argentinban egy körön a tyrellekkel bár ez már vereség:(), 3 futam után minden részlegnek 100 a morálja... Ilyen se volt még nálam:D
A Peugot tárgyaláson már meg lett volna a 3 csillag 3 futam után de akkor még nem mentettem a gép meg kidobottXP így csak két csík van:)
Még a customer szerződés sem lenne komoly gáz mert csak 5,8 milliót kérnek(eddig hobbijuk volt a 8 milkó feletti ajánlat) ráadásul egy worksre is hajlandóak lennének:D. Egy futam alatt le tudok gyártani 3 sparet. Ez elképesztő:DDD!
miután felraktad a másik patchet,utána arra a patchre jobb gomb,tulajdonságok,kombatibilitás,és gapcsold be hogy 98 kompatibilis.és utána már mehet is.
köszi igen az xp patch van rajta, azt hol tudom átállítani, hogy win98-ra kompatibilis, ezt a részét nem értem, nem gáz hogy xp-m van? sajna a gyengébb sz.gép felhasználók közül vagyok :-)
Csá! Elengedés:gondolom az xp patccsel játszol.ott nekem is úgy volt,én is szívtam a fogam miatta,de aztán találtam egy olyan patchet,ami ugyan az mint a az xp patch,de ez 98-ra lett írva.Na ha evvel indítod el,akkor ez a probléma megszűnik,csak ebbe a patchbe ki kell kapcsolni az autók hangját,mert akkor ha nem kapcsolod ki egyszerűen kilép,és indtás előtt be kell állítani win98-ra kompatibilisre.Ha azt a vátozatot hazsnálad amelyiket én,akkor elvileg rajta van a lemezen,de ha nincs,akkor innen letöltheted:GPW Patch Sárga zászló:Ments sűrűn,és ha esetleg akkor büntet meg,ha nem csináltál semmit,akkor nyugodtan tölts vissza.(én is így szoktam;)
sziasztok! Sikerült leszednem a gpw-t, ami nagyon nem tetszik benne, hogy folyton azon kell már előre agyalni, hogy a 2-es pilóta előbb jöjjön ki tankolni, mert különben bevárja az 1-est (sajnos már többször így eldobtam 20 sec-t), és ugyanazon a taktikán kell lenniük mindkettőnek mert akkor megint bukta. Hiába van 1= állítva a két pilóta mégis a képzeletbeli 2-es soha nem előzi meg versenykörülmények között mégha sokkal gyorsabb akkor sem és renszeresen jobb rajt esetén bevárja 1-est és még vagy 5-6 autó elmegy mellette. Erre van megoldás? Egyébként tök jót lehet vele játszani, csak nagyon figyelni kell a sárga zászlóra mert sajnos bűntet. SPety
Ilynekor csak annyi a lényeg,hogyha elkezded a tervezést,akkor a legfelső sor nem 0-ról indul,hanem 1-2(vagy jobb autóknál akár a felel) is készen van.Tehát mindenképpen el kell kezdened a tervezést,mert csak így lesz jövő évi autó.
No. Kezdtem egy másik karriert, a Minardival. Brazil nagydíj után 10. rajthely, 14. célbaérés a legjobb eredmény (fékhibával küszködve), az FIA pedig már meg is hozta a szabályokat a jövő évi autóhoz. Kérdés: érdemes az idei autón javítani, és azt bevetni jövőre (merthogy a '98-as autó legális '99-re, illetve féltávnál tart az aktív felfüggesztés kifejlesztése), vagy a 2*-os tervezővel inkább kezdjek egy újat az alapoktól? Illetve idei autó bevetése esetén hogyan kell átlépni a következő szezonra? Mert Arrowssal egyszer már próbáltam, valahol az Olasz nagydíj környélkén járhattam, megvolt minden szükséges szponzor, de nem tudtam 1999-es autót építeni.
Semmi különös peccs nincs fent,csak a sima Gpw peccs,ami ugyan az mint az xp peccs,csak ez nekem jobban működik,meg amúgy is ez alapból ilyen. Ott fent a bal felső sarokban tudod ezeket váltogatni.
Még nagyon régen a gp man. 2-vel játszottam és most szeretném ezt is kipróbálni, ha megkérlek esetleg elküldenél nekem emailban egy torrente címet ahonnan le tudnám tölteni.