Én kissé bizonytalanul úgy emlékszem, [mert már olyan régen volt] hogy valamikor sok évvel ezelőtt remek koncertet adtak Európában, valami B-betűvel kezdődő város MŰPA nevű koncerttermében... akkor arról is szó volt, hogy a koncert DVD-n is meg fog jelenni... Aztán emlékszem még a tavalyra ígért vadonatúj lemezre is...
A Pink Floydnak nem nagyon voltak előzenekarai. Téves infó. Föleg nem a 80-as években. Sőt nettó baromság amit írt. A PF 80-81-ben már csak a Fallal koncertezett. Majd 87-től játszott, akkor meg már nem volt Solaris.
Amikor "a Tabánban egyszer szénné játszották az LGT-t" annak a hangfelvétele nincs meg véletlenül Valakinek???
Lettlégyen bármilyen zajos, vagy gagyi, esetleg recsegős és alighallható, akkor is nagyon érdekelne! (Ha meg még jó minőségű is lehetne, akkor pedig végképp ne kíméljetek meg tőle!)
A kezdet óta csodálom őket. Hihetetlen magasra tették a mércét. Kevesen mondhatják el a magyar csapatok közül,hogy a Floyd előzenekara voltak azonos sikerrel.
Zoltán Mohácsi - 2 hónappal ezelőtt
A Floyd előzenekara voltak? :-O Ezt nem is tudtam! Hol, mikor? Mondjuk arra emlékszem, hogy a Tabánban egyszer szénné játszották az LGT-t. Valamelyik utolsó Tabán volt, Mini nélkül.
István Pongrácz - 2 hónappal ezelőtt
Los Angeles-i koncert volt. Valamikor a nyolcvanas évek elején. Már
nem emlékszem pontosan.Koncert albumot is dobtak ki,ami Amerikában megjelent. Gilmour-ék akkor nyilatkozták,hogy Kelet-Európa legtehetségesebb csapatával találkoztak.
:o) :o) :o)
Ez viszont így igaz:
Zoltán Mohácsi - 2 hónappal ezelőtt
Az egyik legjobb magyar zenekar volt. Amihez nyúltak, arannyá lett. Ma is mindenestül hallgatható, csodálható zene.
Sziasztok! Úgy látom, kedvezően alakul az időjárás. Ha mégis esne az eső, a koncertek a közeli református gimnáziumban lesznek megtartva. A rendezők a helyszínen is tájékoztatnak.
TOMPOX koncert. Május 26. vasárnap, 16:30 Bakáts tér. Református Zenei Fesztivál
10:00 – ÜNNEPI ZENÉS ISTENTISZTELETEK budapesti gyülekezetekben HATÁRON TÚLI KÓRUSOK szolgálatával 16:00 – Szabó Kata orgonakoncert (km. Gradsach Zoltán – ének) (Óbudai ref. templom) 16:30 – TOMPOX együttes (Pócs Tamás – ex-Solaris) (Bakáts tér) 17:30 – Berkesi Boglárka + Sepsy Katalin + Ifj. Szotyori Nagy Gábor (Ráday u. 28.) 18:00 – Budafoki Mozart Ifjúsági Zenekar + Budafoki Ref. Kórus (Ráday u. 28.) 18:30 – AFTER CRYING (Bakáts tér) 19:00 – Kerekasztal-beszélgetés (Reformátusok a parlamentben) (Ráday u. 28.) 20:30 – ISMERŐS ARCOK (Bakáts tér)
Május 26-án vasárnap 16,30-kor (pontosan) a Bakáts téri nagyszínpadon Tompox koncert lesz a X. Református Zenei Fesztivál keretében. Utána After Crying.
Előző nap 25-én 15,00-kor (pontosan) Invocatio Musicalis, 19,00-kor Varga János Project, szintén a nagyszínpadon.
Nem Bosi, nem gondoltam, hogy minden nap... Én magam például csak kábé havonta egyszer-kétszer teszem fel a bakelitet. Csak borzasztó hiányérzetem van!
Nem kicsit, nagyon!
Itt van ez a nagyszerű bejelentés, hogy koncert lesz és az INTERNET nem lángolt fel! Nem forrt fel az a topic sem, csak néhány unott csuklómozdulattból is erre járó egyén (like myself) pöttyög egy két hozzászólást.
Azért én ennél nagyobb durranásra számítottam. Enyhén csalódott vagyok... nem türelmetlen, nem mégtöbbetakaró, nem telhetetlen.
Csak annyit, hogy egy-két morzsa a .... hogyismondjam ... készülő lemezről? Egy-két elejtett hír?
Semmi. Amikor Magyarország valahavolt legjobb zenekarja koncertezni készül? Mi ez a CSEND?!
"... Ivan Torrent Human Legacy c. remekét hallgatva valahogy a lelki szemem előtt az játszódott le, ahogy a tagok elfoglalják a helyüket a színpadon a várva várt koncerten... Amíg meg nem hallom saját intrójukat, addig Ivan Torrenten keresztül tudom csak elképzelni, hogy mekkora epikus momentum lesz az... "