Templar!
4. Ha rám hallgatsz, pont, hogy Myront nem veszed fel (legalábbis nem véglegesen, mert addig érdemes felvenni, amíg meg nem hallgatod az összes dumáját, főleg, ha nő vagy:). Szerintem Sulik jó az elején és Vic is, Cassidyt érdemes felvenni, mert tud Gauss Rifle-t használni, Marcus egy hentes, szal kötelező darab :), a többit rád bízom. Korábban már volt itt erről szó, szóval szerintem nézz körül lejjebb!
5. Ja, lehet vele szerencsejátékozni és nyerni. Én speciell mindkét FO-ot úgy játszottam végig, hogy egyszer sem gamblingoltam, és így is annyi pénzem volt a végére, mint a pejva. Ha rám hallgatsz, nem raksz rá egy pontot sem.
6. Tragic kártyára gondolsz, ugye? Asszem Geckoban lehet játszani, de csak Gamble szinten.
7. Ha elvettél valakit... :)
8. A Bloody Messre gondolsz?
9. Az tényleg egy lezuhant repülő! :))
1. sok visszatoltessel. De elsore szvsz csinald inkabb a game sajat utvonalat, mert egyenesen Friscoba menni cheatnak minosul :)
2. Metal armort asszem lehet venni az elejen a boltostol (lopni is talan), de ha jol emlexem, ha citizen lettel akkor a belso boltban van Metal armor Mk II.
3. Barterrel odaadod, es amikor beszelsz veluk van egy olyan menu ahol beallithatod a harci dolgait, Ott megmondhatod mit hasznaljon es milyen taktikaval nyomuljon.
4. Szerintem senkit :) Engem rohadtul idegesitettek, az egyetlen akit megturtem, Myron volt, mert hasonlo taktikaval ment mint en: elszaladni es messzirol lovoldozni. A legrosszabb a broken hilli mutans seriff amikor gepagyuval megszorja az ellent, azzal meg nem torodik hogy en is ott vagyok. Az elejen jok teherhordo niggernek, de miutan van auto en inkabb kirugom mindet.
5-8. passz, ilyesmivel nem foglalkoztam :)
9. Egy lezuhant repulo :)
hali all,
na gepeltem egy vagy ezer soros hozzaszolast kerdesozont de elszallt ez a mocsodek ezert tomor leszek es velos:)
1.hogy tudtal lekuszni friscoig amikor engem utkozben mindig szarra lonek gepagyus lezerpiztolyos vadallatok?
2.vault cityben hol lehet power armort szerezni?
3.a tarsakat akiket felvehetek utkozben hogy tudom felcuccolni?
4.kit erdemes felvenni?
5.gambling er valamit?
6.talaltam egy csomag trafic cardot lehet valahol kartyazni?
7.van felesegem?
8.a fatality szeru skill er valamit, vag mire jo?
9.mi az a lezuhant repulo ami fent eszakon van?
egyenlore ennyi:)
Nem tudom ki hogy van vele, de én néhány rövid próbálkozás után végig ellenálltam a sötét oldal csábításának, és próbáltam a Wasteland grál-lovagja lenni :-)
Úgyhogy mélységesen elítélem az általatok véghezvitt cselekedeteket :))))
Érdekességképpen ajánlok egy oldalt (bocs, linkelni nem tudok, ha valaki mail-ben beavatna megköszönném):
Nővel is simán lehettem bokszoló, és így is simán lenyomtam a népet. :)
A beszélő fejtől kapott kő nekem az egyik alapértékemet nyomta fel hárommal (talán az Agilityt)
Ha már ilyen szekszes a téma, nekem a broken hills-i szkanderes mutáns tetszett a legjobban... :))
Templár az anyagi gondokról csak annyit, hogy amikor kb negyedszerre nyomtam végig a fellout2-t
már nem volt rürelmem megvárni a jobb a cuccokat és kezdésnél egyből lementem san fransiscoba és new calfifornia republicba és összeraboltam
pár advanced power armort és talán a legjobb fegyvert a bazokát..utána mentem klamathba patkányt irtani:-)
1,2: erosen ajanlott a patchot letolteni hozza mert egy csomo bugot javit, es jobb ha most kezded ujra mintha kozben elveszted az autot :)
3: Metal armort legkozelebb Vault Cityben lehet szerezni azt hiszem (ha a rabszolgas cuccokat elintezted akkor mar elvben tudnod kell hol van).
4. Kiderul majd. A lenyeg hogy most nem kell csinalnod vele semmit.
A jo mesterlovesznek sincsenek anyagi gondjai :)
uj vagyok itt es sajnalom, de nincs turelmem vegigolavasni ezt a majd 900 hozzaszolast,
parkerdesem lenne mivel most alltam neki a fallaout 2 nek (bejonnek nekem ezek a black isles cuccok, a bg sorozatot mar vegignyomtam:)):
1.eddig egyetlen novel talalkoztam akivel le lehetett fekudni-mivel munkahelyrol irok nem tudom megnezni varos nevet, de valami mandos nevezetu hely, ott van az epulet melett valami rose kajadaja-szoval lefexek vele es lehal a progi, nagy fekete kepernyo es semmi sem valtozik..., a kerdes lenyege: van ertelme szexes skilleket nyomni?
2.amikor rabszolgakat vadaszok valami metzger csavonak, es ha kinyirjak az egyik rabszolgavadaszt akcio kozben es az felkel holtaibol, lefagy a progi...nektek is?
3.hol tudok venni jobb pacelt annal a bordzsekis pancelnal erosebb van de lattam olyan fenyes csillogokat pl ami metzgeren van, vagy az csak disz? meg olyan fullpancelok amik a gepagyus sracoknal vannak...
4.talaltam egy lezuhant legijarmut korulotte hullakkal, mi az?
Egyenlore ennyi, ha valaki tud valaszolni tegye azt. Ja kerdes: van valami patch a jatekhoz?
Amugy itt is igaz mint minden rpg-ben egy jo tolvajnak nincsenek anyagi gondjai:))
Na by.
Én nem akarok, és nem is fogok sárral dobálózni, de én egy szóval sem említettem, hogy full%-os karakterrel mentem, és azt is leírtam, hogy azért raktam be a cuccot, hogy a harci részeket gyorsabban megcsináljam, mert meg akartam nézni azokat a dolgokat, amiket első két végigjátszásnál kihagytam, és bármennyire jó is ez a játék, azt mindenkinek be kell ismernie, hogy a nagyobb harcokat unalmas harmadszorra-negyedszerre végignyomni, ne adj isten visszahívogatni a játékállásokat esetleges nem kívánt halálesetek miatt vad kritikus sebzésekből kifolyólag. Szóval nem a vicc kedvéért csináltam, ahogy azt te gondolod, továbbá én már kétszer végigvittem ezt is és az első részét is, és kihoztam belőlük amit tudtam.
És még valami: a jó RPG elmaradhatatlan része a harc, de nem ez az, ami miatt az RPG RPG, ha érted...
Az igazság az, hogy becsaltam. Baszta a csőrömet Akyra gyerek beírása, mert mindenki kitalálta már szerintem régen azt, amit beírt, úgyhogy überelni akartam egy kicsit...
Hogy teljes legyek, harmadszorra már úgy játszottam, hogy az elején Klamathban beraktam magamnak a Power Armort meg egy Gauss Rifle-t jó sok EC-vel, mert akkor már csak azt akartam megnézni, amit az első két játékban kihagytam, és a csaták így meglehetősen könnyebben folytak. Az a nagy baj, hogy mégegyszer végig kellene nyomnom, mert még mindig vannak dolgok, amiket nem próbáltam... :)
Üdv mindenkinek!
Csak azt szeretném elmondani, hogy az RPG.HU oldalon le lehet tölteni a Fallout szerepjáték változatát, és indult ott egy a Fallouttal foglalkozó fórum is.
Üdv a Fallout rajongóknak!
Nos magamról annyit, hogy már a megjelenésekor megvettem a Fallout 1-et, és a 2-őt, mert egyszerűen rohadt jók az Interplay szerepjátékai.
A fallout világa a kedvencem közülük.
A témához kapcsolódva pedig: Mindig mindenkivel beszéljünk, mert szinte mindennek van kihatása a későbbiekre. Pont Denben van az a küldetés, hogy ha jól emlékszem Beckynek kell begyűjteni egy emberkétől egy százast, és ha később visszajövünk, már mint gazdag ember adja vissza nekünk a kölcsönt.
Érdekes történeken soha nem szabad spórolni!
Ki tudja mikor veszed hasznát bármilyen értelmetlen hülyeségnek valamikor később.
Mert ugye (majdnem) minden mindennel összefügg :-))
Csak most nézegettem a forumot es lattam azt a problemat, hogy nem jut ido beszelni Karl-lal. Ez nem is szukseges : 1. eleg ha beszeltel a felszini vezetovel, utana rogton lemesz es beszelsz a farm alatti vezetovel, ok szepen fel mennek targyalni es oztan mar csak rajtad mulik minden es igy nem is szukseges Karlert elmenni, de szorgalombol azert meg lehet csinalni. :)