Néztem nem volt 100%os a zárás,közben meg néztem a hézagokat is.Jól tudom hogy 008as a kipufogó felől, levegő felől 006os? Enyémen nem ennyi, ilyen a gyertya állapota.
Sziasztok!Esetleg tudna valaki tanácsot adni?Lenne egy honda gcv 160 motorral szerelt fűnyíróm, erőtlennek érzem, kompresszió van benne, olajat nem eszi,nem tudom esetleg rossz szelephézagtól is lehet erőtlen?
Maga a hajtás nekem nem ismerős viszont a rajta levő "felező" nekem szentkirályihoz tűnik. Az én két ékszíjtárcsás felezőm (szentkirályi) ugyan így néz ki s csak a szíjat kell átrakni felezéshez.
Azt nem tudtam, hogy pázsit minőség elérése a cél. Ezesetben tényleg jobb a fűnyírótraktor.
Nálam csak a méteres gaz leküzdése a cél egyelőre és mivel nagy a terület+ pár év múlva talán belevágok valamiféle háztáji gazdálkodásba, talán jobban járok egy 15-16 Le körüli japán traktorral.
A 4 ütemű kerti gépekhez használható autóhoz való motorolaj? Konkrétan erről lenne szó (vagy hasonló kategóriájú): link
Mivel mard vissza belőle, ha ezzel is biztonságosan használható fűnyíró és (később) rotációs kapa akkor annyival kevesebb féle olajat kell vennem. Most a Mol Garden 4T 10w-30-at használom. Ebből is mindig megmarad egy kicsi, mert csak ~5dl kell a fűnyíróhoz.
Az én késeim még nagyon jók. Igaz én nem köszörülöm, flexelem. A faesztergába befogott csapos csiszoló tárcsával, mérsékelt fordulaton, szinte csak fényesítem.
Igen, de akkor nagyobbak a szeletek is. Valami jó éltartó pengét kellene szerezni hozzá, az sem lenne baj ha vastagabb, akkor mind 2 gond megoldódna. Van traktorhoz való kaszapengém , ha ki tudom fúrni akkor biztosan megfelelő lesz.
Nagyon nem márkafüggő a dolog, mert az összeszerelő és nevet adó cégek legtöbbje egyforma fődarabokat használ. Mondjuk egy MTD vagy egy JOHN DEERE szinte ugyanolyan. Használtat meg
Kidobósnak, 2-3 évre kb. tök mindegy, mit veszel. Így is, úgy is vacak.
Nekem Cub Cadet van. Nem belépő kategória, de mint márka ajánlom. Amit írt a leírása, azt becsülettel tudja. Pár részlet gagyi, de nem gáz azért.
Husqvarnák is beváltak. Mindkét márkának vannak belépő kategóriás gépei, és ezeknek legalább van szervize.
Úgy választanék a helyedben, hogy körbenéznék a környező boltokban, és szervizekben, és amelyik szimpatikus, vagy megbízhatóbbnak tűnik, tőle vennék gépet. Amilyet árul.
A nagyon praktikeres-obis noname vackokat ne erőltesd. Se szerviz, se minőség.
Elég az annak, nem is szereti a vastag ágakat, hamar kiveszi az élét. Úgy csináljuk hogy én metszek a mamácska meg le is darálja. Lehet hogy egy ellenkéssel jobban vágna, de akkor meg nem húzná be az ágakat.