"Erre mondanák a régi öregek, ez legyen a legnagyobb örömöd, mikor majd nyílnak a gombafelhők."
Nos a Trumpfan szokta mondani, hogy ha beszólnak az EU-ból, akkor a kisvasutat meghosszabbítjuk Bicskéig és Lovasberényig.
Ilyen az atomgombafelelős is, a minden oroszok főtaknya. Atommal fenyegetőzik amiért megvetik Ukrajna letámadása miatt. Meghívta Putyin Pétervárra oszt azóta Viktor egy tipikus Putyin-pincsi. Gondolom emiatt is akarja a Magyar kihívója eltakarítani az ország vezetéséből Orbánt és az állammaffia alakulatát.
Nem csak rászoktam hogy az ilyen lendike, janika, kód, krausz meg quantum féle személyeskedő férgeket kidobom a trágyadombra. ott vannak saját szintjükön.,
Erre írtam nemrég, nem akarom bántani szegény nudlit, de ilyen testalkattal nem kéne úgy feszítenie, mint aki szabadidejében vagonokat tologat puszta kézzel:))
Köbö azon a szinten mozog Poloska, mint anno Szél Berni, mikor választási programként bejelentett egy 500 milliárdot érintő béremelést az eü dolgozóknak. Aztán megkérdezték, mi lesz rá a forrás?
Ha - számodra - nem vagyok vitaképes, akkor mit vitatkozol velem?
Nem vitatkozom veled, a fasságaidat teszem helyre, és világítom meg az ostobaságaid lényegét, hogy minél többen röhöghessünk azon, milyen nívót képvisel az az oldal, amelynek te vagy az egyik propagandistája. Nem túl nagy rá az esély, de hátha egyszer véletlenül tanulsz valamelyikből.