A biztos jó zenék kora már lejárt elég régen. Most ilyen műanyag, előre csomagolt szarokat fogyasztanak a tinik, persze a rájuk jellemző lelkesedéssel.
Csak eléggé sunyi módom prőbálták és merték őt lejáratni a médiában, a vezető politikusaik nyíltan nem mernek vele kekeckedni, mert tudják, úgy csak ők lehetnek a vesztesek a választók előtt.
(Azt viszont tudjuk, hogy szól a mondás a hangos fingról, meg a másik fajtáról. Utóbbi jellemzője igaz erre a taktikára is.)
Erre senki nem volt felkészülve – Most jött a hír az Azariah koncertről 2024-05-24Mától három napon át Azahriah és lelkes rajongói töltik meg a Puskás Arénát. Az időjárás azonban nem kedvez sem a nyitott Arénába érkezőknek, sem a fellépőnek, hiszen a színpad a terület közepén lesz felállítva.
Az eső ellenére úgy tűnik, a rajongók lelkesedését semmi sem szegi kedvét. Már péntek reggel ott várakoztak a legelszántabbak az Arénánál, hogy elsők között léphessenek be a várva várt koncertre.
A koncertsorozat pénteken kezdődik, amely eredetileg csak egy szombati napra volt meghirdetve. Azahriah iránti hatalmas érdeklődés miatt azonban végül három koncertet szerveztek erre a májusi hétvégére.
Az elmúlt napokban több ezer belépőjegy bukkant fel az interneten, amelyek közül egy részüket nyilván korábbi vásárlók adják el, de sajnos sok a hamis jegy is. Ezért érdemes óvatosnak lenni és csak megbízható forrásból vásárolni jegyet.
Azok, akik már most, az esőben várakoznak a stadionnál, valószínűleg rendes jeggyel rendelkeznek. Esernyővel, sátorral és esőkabátban felszerelkezve sokan az egész éjszakát ott töltötték, hogy biztosítsák helyüket a koncerten. Ez valóban nagy elszántságot igényel!
Fontos információ a rajongók számára, hogy a koncert esőben is meg lesz tartva. Azahriah és csapata készen állnak arra, hogy minden körülmények között színpadra lépjenek, így a nézőknek is fel kell készülniük az időjárás viszontagságaira.
A szervezők arra kérnek mindenkit, hogy ne esernyőt, hanem esőkabátot hozzanak magukkal, hogy mindenki élvezhesse a koncertet a lehető legbiztonságosabb módon.
Azahriah háromnapos koncertsorozata bizonyítja, hogy a zene szeretete és a rajongók lelkesedése minden akadályt legyőz. Az eső sem állíthatja meg a közönséget, akik a Puskás Arénában gyűlnek össze, hogy együtt ünnepeljék kedvenc előadójukat.
hát kissé fura is volt a dolog anno, de lehet, kissé maga a dalnok is megtolta, megtolatta, hogy kapdossák a jegyeket. végül is, biznisz, nem? ilyen a piac meg a kapitalizmus.
Ez a jegyeladás várható volt. Képtelenség, hogy ez a zene háromszor megtöltse az arénát. Akik kivülről megtolták a kampányt, most kérik vissza a pénzüket. Ennyi.
"Bespájzoltak.a jegyüzérek, de túltolták, most még bukják a zsét? "
Nekem is ez volt az első gondolatom.
A cikkben is írják:
"Egyes vélemények szerint a mostani sok felszabadult jegy arról árulkodhat, hogy sokan előre bevásároltak a belépőkből, hogy később haszonnal adják majd tovább. "
Hirtelen azért jelent meg egy rakás jegy a "piacon", mert sokan az utolsó pillanatban ébrednek és ilyenkor lehet jobban eladni.
A pénzt már beszedték a szervezők, őket innen szerintem annyira nem érdekli, ha 1-2-3 ezer emberrel kevesebben mennek el.
Még a papíros jegy időszakban találkoztam olyannal, hogy a jegyüzérek már 2x-es áron árulták a jegyeket, de még a hivatalos bódékban rendes áron lehetett megvenni a koncert előtt. :) Kétségtelen, hogy ezért vagy tíz percet sorba kellett állni, azt meg rögtön megvehettem volna.
Biztos elolvastad a cikket? - Elővételes szabadulna a jegyétől. Szerintem ez könnyen ellenőrizhető tény. A tény az meg akkor lejáratás ha nem tetszik a balliberálisnak.
Elkezdődött Azahriah lejáratása? - Ez lenne a lejáratás?
"Azahriah a Puskás Arénában. Amikor elkezdték árusítani a jegyeket, megdöbbentő kereslet mutatkozott, pillanatok alatt lett „telt házas” a három buli – legalábbis az elővételek szerint. Most viszont nagyon úgy néz ki, hogy sokan szabadulnának a már megváltott jegyeiktől – számol be róla a Világgazdaság."
És nem az ? Mert én inkább valami Ószövetségi kapcsolatra gyanakodtam amikor először olvastam
róla és fénylép nem szerepelt a tudósításban, a közönségsikerről annál több.. Azután, jóval később megláttam a delikvens fizimiskáját is és ekkor csak megerősödött bennem ezzel az Ó - Szövetségi vonallal kapcsolatos érzés. Azután, amikor olvastam, hogy egészen másról szól a történet, szinte csalódást éreztem, Hiába, ma már valóban mindenről kiderülhet, hogy semmi sem látszik annak,
ami valójában. Legkésőbb a zenéje jutott el a füleimig és akkorra - már teljesen összezavarodtam.