Keresés

Részletes keresés

Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.19 -1 1 10

Forrasz tó ónja előtt? Villa nyírógépet gyártanak belőle. 

Előzmény: Törölt nick (8)
XtraP Creative Commons License 2023.06.19 -1 0 9

"Tudomány", bazmeg. Az hát.

Lefordítom: nárcisztikus debilek homokozója.

Törölt nick Creative Commons License 2023.06.19 -1 1 8

Mikor van a NYÁK napja?

Előzmény: Maketheworldabetterplace (7)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.19 0 2 7

TaccsGPT: a Téved mindenki verset Tyúkom anyja írta Brüsszelben és Kijevben, furcsa zongorázás közben Tyúkanyák napján. :-D

Előzmény: Creativus (6)
Creativus Creative Commons License 2023.06.19 0 2 6

Mindenki téved, mert a "Mindenki téved" c. verset Anyám Tyúkja írta Dunabogdányban, hogy Kisoroszival szemben legyen.

A többi - és vele együtt a ChatGPT - mind igaz.

Előzmény: Maketheworldabetterplace (4)
emp Creative Commons License 2023.06.19 0 0 5

gyermekvers :)

még jó, hogy nem mondóka!

Előzmény: Capibara2 (3)
Maketheworldabetterplace Creative Commons License 2023.06.19 -1 2 4

:-) Mindenki téved, mert a Weöre Soros Alexander című művet édesanyám tyúkja írta a tyúkólban még a globis felmelegedés és soknemű lények előtti időben. :-D

Előzmény: Capibara2 (3)
Capibara2 Creative Commons License 2023.06.19 -1 0 3

Mindenki tévedt, mert valójában:

Az "Anyám Tyúkja" című verset Weöres Sándor írta, aki a 20. század egyik kiemelkedő magyar költője és írója volt. Weöres Sándor számos lírai művet alkotott, amelyekben gyakran játszott a hangokkal, szavakkal és képekkel. Az "Anyám Tyúkja" egyike a legismertebb és legkedveltebb verseinek, és gyakran tanulmányozzák és idézik a magyar irodalomban.

Az "Anyám Tyúkja" című verset Weöres Sándor írta. Weöres Sándor (1913-1989) magyar költő, író és műfordító, a 20. századi magyar irodalom egyik meghatározó alakja. Számos költészeti művet és irodalmi műfajban alkotott, köztük verseket, meséket, drámákat és esszéket. Az "Anyám Tyúkja" című versét 1949-ben írta, és azóta is az egyik legismertebb és legnépszerűbb gyermekversek közé tartozik a magyar irodalomban.

Előzmény: Backupper6 (1)
pk1 Creative Commons License 2023.06.19 -1 0 2

Akkor bizonyára meghekkelték. Vagy őt, vagy minket.

Előzmény: Backupper6 (1)
Backupper6 Creative Commons License 2023.06.19 0 2 1

Én megkérdeztem tőle, hogy ki írta az Anyám Tyúkja verset, és azt írta, hogy József Attila :) Kijavítottam, hogy Petőfi, megköszönte. Másnap a kollégám ugyanúgy megkérdeztem tőle, hogy ki írta a verset, és azt mondta, hogy Ady Endre :) :) :) Hiába okítottam ki, simán rossz választ adott másnap.

károly, Creative Commons License 2023.06.19 0 1 0

Ez a 4:0 -ás verzió volt?

Bölcs Árnyék Creative Commons License 2023.06.18 -1 0 topiknyitó

Én ezt a marhaságot kérdeztem tőle /: 

User = én
... de úgy értem, hogy te mint MI hogyan tudod magadban összeegyeztetni a "kínai szoba elvet" és a "kínai nyelvű modelledet" ?

ChatGPT

Ah, értem, mire gondolsz. Ahogy említettem, én egy nyelvi modell vagyok, ami sokféle nyelvet ismer, köztük a kínai nyelvet is. Azonban fontos megjegyezni, hogy bár én tudok válaszolni kínai nyelvű kérdésekre, és képes vagyok kínai nyelvű szövegek feldolgozására, az alapját képező gépi tanulási és mesterséges intelligencia technológiák alapján működöm.

A kínai szoba elve az emberi tudatosság és a nyelvi értés természetét vitatja, és a gépi nyelvfeldolgozás és mesterséges intelligencia kihívásaira irányítja a figyelmet. Mivel én egy nyelvi modell vagyok, nem rendelkezem valódi tudatossággal vagy személyes értéssel. A válaszaim és nyelvi megértésem pusztán a hozzám betanított adatokra és mintázatokra épül.

Bár én egy hasznos eszköz vagyok a nyelvi kommunikációban és információgyűjtésben, a kínai szoba elve során felvetett kérdéseket a számítógépes tudatosság és valódi nyelvi értés terén a tudomány még mindig felderíti.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!