Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.01.05 -2 1 16

egyébként ez volna az ördög ügyvédjének a beígért atomcsapása ?

még egy fakard is jobban áll egy kislurkó kezében, de csak hajrá

Előzmény: toroksanyi (-)
xxx32 Creative Commons License 2022.01.05 -1 0 15

Hát igen, elmentek erről a szar helyről, ahol még megélni se lehet.

Előzmény: NoNickNo (10)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.05 -1 2 14

Novák Katalin azzal "alázta a szegényeket", hogy miniszterként komolyan vette a feladatát, és a nővéreknek és az ápolóknak is esélyt adott a családalapításra ?

Az ugyanis nemcsak puszta felbuzdulásból megy ám, kedves progresszió:

ahhoz dolgozni, küzdeni, verekedni kell még egy a kormányapparátuson belül is.

A kedves vallástudós talán még életében nem dolgozott. Nem késő, próbálja meg.

Előzmény: Jaka46 (12)
A.Schindler Creative Commons License 2022.01.05 0 0 13

Felkapaszkodott paraszt plebejusok.

Előzmény: NoNickNo (10)
Jaka46 Creative Commons License 2022.01.05 -3 0 12

https://nyugatifeny.hu/2022/01/05/gabor-gyorgy-kemenyen-beolvasott-a-szegenyeket-alazo-novak-katalinnak

Gábor György keményen beolvasott a szegényeket alázó Novák Katalinnak.

Jaka46 Creative Commons License 2022.01.05 -3 0 11

Nincsenek hozzászokva a kritikára.

Előzmény: NoNickNo (8)
NoNickNo Creative Commons License 2022.01.05 -3 1 10

Novák Katalin 2010-ben: Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből

Mészáros Juli ÉLET január 5., szerda 10:27 38

„Németországban egy erdő szélén éltünk, csodálatos környezetben, más dolgom sem volt, csak a három gyereket kellett igazgatnom, nevelgetnem, órák hosszat játszottunk, délután piknikeztünk az óriási kertben, aztán levittem őket bokszedzésre, este pedig lementünk a szaunába, úsztunk egyet vagy begyújtottunk a kandallóba, és néztük a fantasztikus tájat. Volt két autónk, István kabrióval járt, és valóban tárva-nyitva hagyta, bárhová is ment. A falusi bolt élelmiszer-kínálata lenyűgöző, csütörtökönként még friss tengeri halat is árusítottak. Reggelente őzek, szarvasok között futottam, és csak hasonlóan jó körülmények között élő emberek vettek körül. (...) A magas életszínvonal mellett is annyi pénzt tudtunk megtakarítani, amit itthon sok-sok év kemény munkájával sem. Aki járt nálunk, többnyire értetlenül fogadta, hogy lehetséges az, hogy eljövünk onnan. (...)

Szélkakas

Előzmény: Törölt nick (4)
fidelio-Pyrandus Creative Commons License 2022.01.05 -1 0 9

Zavar az erőben?

NoNickNo Creative Commons License 2022.01.05 -3 2 8

Novák Katalin és Varga Judit hivatalos, publikus és kormányzati forrásból fenntartott Fb-oldalán letiltást ér a kritika 2021.11.17

Kinyó Norbert Nincs hozzászólás facebook oldal, letilt, miniszter, Novák, Orbán, politika, Varga Megosztás:Share on FacebookShare on TwitterShare on PinterestShare on Email

Teljesen új fb-jelenséget vetem észre: kedden és szerdán vettem észre, hogy nem látom, láthatom Varga Judit és Novák Katalin miniszter oldalát sem. A jelenség számomra teljesen érthetetlen, ezért Orbán Viktor oldalán tettem közzé a miniszterelnök úrnak írt nyílt levelemet.

Szeretnék miniszterelnök úrnál reklamálni,

hogy kormányának két minisztere, Novák Katalin és Varga Judit is letiltott hivatalos, publikus és kormányzati forrásból fenntartott Fb-oldalának látogatásától, láthatásától. Így aztán abban a “szerencsés” helyzetben vagyok, hogy egyik oldal hírfolyamában megjelenő propaganda anyagokat sem láthatom.

CENZÚRA!?

toroksanyi Creative Commons License 2022.01.05 -3 5 7

"ugyanis inkább azok legyenek hatalmon, aki szerint ezek a bérek valóban röhejesek, mint tehát visszahozni azokat, aki szerint minden szép és jó volt"

Itt vannak az idei pedagógus bértáblák: https://officina.hu/belfoeld/239-pedagogus-bertabla

pedagógus 1 és gyakornok fizetése 4 évnyi munka után, főiskolai végzettséggel írd és mond bruttó 195 ezer forint.

Azaz megkapják a kemény bruttó 200 ezer forintos minimálbért diplomásként(!), ami Budapesten egy albérlethez sem elegendő. No, így becsüli meg a Fidesz a tanárokat.

Előzmény: Törölt nick (5)
zeTein Creative Commons License 2022.01.05 -6 2 6

2010-ben mondhatta is ezt a libernyákok ámokfutása közben/után.

Azóta, azért már nem olyan röhejes a jövedelmük, mint akkor volt.

Nincs valami olyan, amit mondjuk 2000-ben mondott?

Törölt nick Creative Commons License 2022.01.05 -5 4 5

ugyanis inkább azok legyenek hatalmon, aki szerint ezek a bérek valóban röhejesek, mint tehát visszahozni azokat, aki szerint minden szép és jó volt

de csak hajrá mazohisták

Előzmény: Törölt nick (4)
Törölt nick Creative Commons License 2022.01.05 -4 8 4

"Novák Katalin 2010-ben: Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből

és most mi a gond ? azon kívül, hogy visszahoznátok pont azokat, akiknek az ápolónők és a pedagógusok mindezt köszönhetik ?

xxx32 Creative Commons License 2022.01.05 -1 0 3

Hííí, KE gyalázás!!! (bár még meg se választották)

Előzmény: Magyarok közt európai (1)
Jaka46 Creative Commons License 2022.01.05 -3 3 2

Ha korrekt lenne,most ugyanezt mondhatná.

Túl "sokat" várok el tőle.

Gyáva módon törölte a beírását,milyen figura ő egyáltalán,hát ilyen.

Magyarok közt európai Creative Commons License 2022.01.05 -2 2 1

Ez rettenetes!

Törölt nick Creative Commons License 2022.01.05 0 1 0

bl0g???

toroksanyi Creative Commons License 2022.01.05 -6 5 topiknyitó

"Novák Katalin 2010-ben: Hálás vagyok a sorsnak, hogy nem kórházi ápolónőként vagy pedagógusként élünk röhejes jövedelemből"
ref. https://444.hu/2022/01/05/novak-katalin-2010-ben-halas-vagyok-a-sorsnak-hogy-nem-korhazi-apolonokent-vagy-pedagoguskent-elunk-rohejes-jovedelembol

Pofám leszakad ilyet olvasni egy leendő köztársasági elnöktől. Az internet, pontosabban a webarchive nem felejt, bár a teljes blog tartalma már nem érhető el, ami fent van az is érdekes [és lehet, hogy még akár teljes is, ha mondjuk csak új kommentek voltak, de posztok nem Nováktól]. Biztos ami biztos txt-ben kimentettem a most elérhető anyagot, itt találjátok:
https://pastebin.com/XrzP7Eab
[nem elég egy snap shotot megnézni, mert lapozni itt nem lehet, és korábbi posztokat Novák is törölt].
illetve http://web.archive.org/web/20100815000000*/https://schmitten.blog.hu

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!