Ez a topik a következő kérdésről szólna: halál után inkább megsemmisülnél, vagy inkább örökké szenvednél, vagy szex egy finom csajjal HA MÁR csak ez a három lehetőséged van. Nem úgy értve, hogy az embert választhat, hanem úgy, hogy melyiket tartanád igazságosabbnak. Én inkább örökké szexelnék, mint megsemmisülnék vagy szenvednék.
a szövegértés nem az erősséged. 12voltos akkor választotta volna, ha csak a megszűnés és az örök szenvedés között választhatna. nyilván nem ezt választaná, ha lenne jobb is.
5. Ekképpen azért most is van maradék a kegyelemből való választás szerint.
6. Hogyha pedig kegyelemből, akkor nem cselekedetekből: különben a kegyelem nem volna többé kegyelem. Hogyha pedig cselekedetekből, akkor nem kegyelemből: különben a cselekedet nem volna többé cselekedet.
Róma 11
Lám nem érted az egészet.
Baszhatod az önmegtartóztatásod, ha Isten nem választott ki tégedet kegyelemből. Mész a pokolba és annyi.
na az ilyenekből kiderül mit gondolnak a férfiak a nőkről. ha annyira ártatlan a férfiak képzete a szexről, akkor miért rühelli a legtöbb,a mikor kanos férfitársai meg kívánják rakni?
A kereszténységben nem követelmény hogy aszkéta legyél. A hülye adventisták olyanszerűen élnek, de neked nem kell adventistának lenned.
Mert.
1Ti 4:3A kik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektől való tartózkodást, melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre a hívőknek és azoknak, a kik megismerték az igazságot.
1Ti 4:4Mert Istennek minden teremtett állata jó, és semmi sem megvetendő, ha hálaadással élnek azzal;
A szélsőbuddhizmusban a házasság is tilos........ aki megnősül hogyan ér a Nirvanába?
az önmegtartóztatásért pokol jár a kereszténységben? miért, ott nincsenek aszkéták meg remeték meg szentek, akik nem használták fel ezt az energiát? jézus is azt tanította, hogy a só jó, mert így meg úgy, és az az idézet szerintem az önmegtartóztatásról szól. aki megfogta a sóját életében, az majd a túloldalról sózza az ittrekedteket, akik nem tudják, hogy fel kéne fogni az égből hulló sót, ahelyett, hogy elfőznék pipihússal.
Szerintem ez meg úgy van, mint a cukorkával: ha mindig keveset eszegetel a cukorkából, akkor elhízol mint a tenyésztett sertés, de ha csak rendszeres időközönként étkezel, akkor tudod tartani a formádat is meg az erőnlétedet is; a szesz is így van, helytelen mindig a farkaddal motozni, de ha rendszert viszel bele, akkor élvezetesebb lesz .
Ez a topik a következő kérdésről szólna: halál után inkább megsemmisülnél, vagy inkább örökké szenvednél, vagy szex egy finom csajjal HA MÁR csak ez a három lehetőséged van. Nem úgy értve, hogy az embert választhat, hanem úgy, hogy melyiket tartanád igazságosabbnak. Én inkább örökké szexelnék, mint megsemmisülnék vagy szenvednék.